Sziasztok!
Hú, hogy mennyit írtatok
Dodus
Nagyon ügyes nagyfiad van.
Remélem nem lesz semmi utóhatása az oltásnak. Már ti is az új oltóanyagot kaptátok?
Öltöztetés: nálunk is hasonló, csak én már lecseréltem a téli kabátot tavaszira, igaz ez is polár belülről
Máltai játszóteret nagyon pontosan nem tudom leírni, de majd a többiek.
Rita
Nagy-nagy gratula nektek.
Olyan édes, nekem is kell még egy ilyen pici
Jól emlékszem, hogy 16.-ára volt a programcsászár?
Neva
Köszi, hogy írtad a tornát, szupi volt. És a család is egész jól bírta nélkülem
Csak Beni sírt utánam elég sokáig.
Cat
Isten éltessen sokáig
Erről az euro parkról még nem hallottam. Ez is játszótér?
Gyöngyöske
Látom te már nagyon áprilisban jársz
Emese
Jaj szegény Ádi. Sok-sok gyógypuszit küldünk neki.
Zsuzsa
Már nem dolgozol?
Búzaszem
Netbankár: szerintem annál a banknál érdemes érdeklődni ahol a bankszámlád van. Nekem az MKB banknál van, az internetes vásárláshoz a kártyám csak az egyik alszámlához jó, arra mindig csak annyit pénzt vezetek át, amire éppen szükség van, igaz én elég sokat vásárolok külföldről is.
Cipőt szerintem elég nehéz próba nélkül venni, ahány cég annyi méret, de még egy márkán belül is vannak eltérések a nyitott - zárt cipők között. Ja, meg van ahol a cipő belső hosszát adják meg, de van ahol meg azt, hogy x cm-es lábra mekkora cipő kell.
Angelika
Mollinak 12cm körül van a lába és jó neki a Beni 20-as Siestája. Voltunk próbálni Asso cipőt, mert nagyon megtetszett, de sajna nekünk nem jó. A zártba nem megy bele a lába, pedig annyira nem nagy a rüsztje, szandiba az egycsattos szerintem hosszabb távon vágná a lábát, csak a három csattos fazon lesz neki jó, olyan meg nem nagyon van az Assonak.
Ági
Netbanknál mivel nem boldogulsz? Én az Erste és az MKB bank rendszerét ismerem, ha esetleg kell segítség....
Marika
Jól vagytok?
És akkor a babás-mamás-papás nagytali
Van egy terem ahova mehetnénk (ahol a MazsiMuzsi van), szerintem max. 500Ft-ba kerülne fejenként, de csak vasárnap szabad. Jó lenne? Mert akkor most csak vasárnapi időpontokat írnék.
2.-át kihagyom, mert addig már nagyon kevés az idő, meg 30.-át is mert az meg hosszúhétvége.
Így marad:
április 9, 16, 23.
Lehet szavazni, hogy kinek melyik időpont lenne jó
Puszi mindenkinek, Panka