Hellósztok!
Barátnőmék most mentek el, tök jó volt. Sétáltunk 2 órát, eszméletlen jó idő volt, még meg is kapta az arcom a Nap. Bementünk a Máltai játszóra, az ő kisfia 11 hónapos lesz, ő már hintázott, most először kivettem Benit a kocsiból az utcán, úgy nézte a sok kis gyereket, nagyon édi volt. Aztán ettünk és még játszottunk is picit. Ilyen korú baba mellett jön rá az ember, hogy mennyire át kell rendezni majd a lakást, ha Beni is megindul. Gabi, és a többiek! Átérzem a helyzetet ...
Füge,
Remélem sikerül kocsit vennetek, olyat, amilyet szeretnétek és még árban is jó. Az enyém igen Jané Slalom, 9,6kg, szerintem még így is a könnyebb kocsik közé tartozik, bár a 7 kilós fiammal és mondjuk közért után hát nem könnyű. És ugye nekünk oltári szerencsénk volt még nyáron, hogy utolsó, kiállított darabként olcsóbban megkaptuk.
Vvolga,
Ok, akkor még Veled is egyeztetünk vasárnap, ok?
Nagyon cuki kis höri arcocskája van Andrisnak, édike!
A baba, amelyik ma itt volt, ő is olyan kis husi. Jól meg is szorongattam.
Eszti,
Picit írigykedem a luficicik miatt, most elég kevéske a tejcsim délutánra, estére, néha már a fagyasztottal kell pótolnom. Remélem most már fog rendesen enni és visszahozza a tejem is.
Jók a fürcsis képek!
Bubek,
Holnap van a DM-ben a határidő!!!! Másold le a születési anyakönyvi kivonatot és menjetek el vele egy DM-be, ott is ki tudod tölteni a jelentkezést. Szerintem megéri.
Hát, tök jó, hogy ilyen mobil vagy, nagyon félve mondom, de lehet, hogy hamarosan én is az leszek ...
Kocsis Vasgyúró Márton
Mamacka,
Már mindenki elmondta, de azért én is, hogy ott a szülészetnél simán be lehet menni, csak fizetni kell. Tavaly 260Ft volt. Nem kell semmit mondani, mi mindig ott mentünk be.
Tücsökmami,
Na látod!!!!!!!
Adtál már neki abból a homeopátiás bigyóból?
Mancs,
Mellszívó: első nap tuti nem kell, akkor a párod is be tudja majd vinni. Csak ha túl sok cumód lenne.
Én is tudok ám írtó undi lenni ...
Tegnap pl. séta közben felvilágosítottam egy házaspárt, hogy éppen a járdán készülnek leparkolni. Köszönték szépen az infót, de ott maradtak.
Jucus,
Te jó ég! Remélem már minden ok!