Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka, be lehet menni a szülészet magasságában lévő sorompónál is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
És ott bárkit beengednek? nem kell hozzá semmi ...akkor jó...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, írtam a másik fórumon is, hogy ha mondod a sorompónál, hogy szülni mentek, akkor beengednek ingyen és bérmentve. Kép
Vendég

Apósomat beengedték szó nélkül, mikor jött értünk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka, tényleg így van. Én döntött ülésen feküdtem, csak ránk néztek, kérdezték, szülés? - és már mehettünk is.

Lányok, köszönjük a dícséreteket Andris nevében. KépAz a jó a pufiságában, hogy egyáltalán nem kövér. Kép

És, sajna végérvényesen megjött. Kép Lehet, hogy ez van összefüggésben a tej mennyiségével...

Később még jövök taliügyben, most itt van az ölemben. Addig is egy közös kép.
Szép napot mindenkinek...Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Bubek: én nem olyan típusú jogász vagyok, aki tárgyalótermekben szokott felbukkanni. És azt hiszem, ez így van jól, mert a legkülönfélébb szituációkról asszociálok vicces dolgokra, és ezzel jelentősen lassítanám a sebességét tekintve amúgy sem szuperszonikus madzsar ítélkezési gyakorlatot.

Mamacka1: könyvet írni gyarapodó anyai tapasztalataimról? Nem is volna rossz ötlet, kivéve, hogy az én határtalan ismeretanyagom egyelőre egy képeslapot sem töltene meg. Egy okot tudok elképzelni, amiért az iromány mégis kelendő lenne: engem olvasgatva a legrutintalanabb nők is fellélegeznének, hogy ha ilyen anyával maga mögött Noémi mégis sikeresen veszi az élet parányi akadályait, (gondolok itt arra, hogy sikeresen túléli nap mint nap pl. az öltöztetésnek álcázott testi sértési kísérleteimet), akkor bárkinek, mondjuk egy asztalnak is reális esélyei vannak egy csecsemő felnevelésére.

Mamacka2: igen, én is vadul jegyzeteltem a videónézéskor arról, hogy akkor most szabad-e lovagolnom és teniszeznem, végülis ez a magyar valóság. Csak egy valamiben bizonytalankodtam: a villásreggelimhez kristálypohárban elfogyasztott pezsgőm felhörpintésekor várandósan is el lehet tartanom a kisujjam, vagy ez esetleg ellenjavallt. Erre az élethalál kérdésre pl ki sem tért a film, vacak proli-propaganda.

Mamacka3: igen, a szülészetre oldalról a Haller u-ból be lehet kanyarodni mindkétfelől, a behajtási díj úgy emlékszem 300 ft. Mi alapítványi szobában voltunk, így a kedves papa is végig velünk volt, tehát ezért a kriminális összegért hétfőtől csütörtökig benn parkolt a kocsink (ja, és uh vizsgálatnál, tehát más indokolt esetben is be lehet gördülni, mert pl mikor a férjem jött értem, egyszerűen csak közölte, hogy dolga van benn, pedig őt gyaníthatóan nem nézték kismamának..)

Kép Kép
coolasa

Eszti

Én valahogy sosem találom a válaszaidat már azt hittem, hogy valami bajod van velem... Kép
pedig bőszen kerestem... lehet, hogy emailben kellene diskurálni... bocsánat... Kép
Pedig valami mást is kérdeztem, ami most nem juteszembe...

Coolasa
Nem ismered azt a könyvet, hogy Hogyan ne legyünk tökéletes anyák... illetve... Hogyan ne neveljünk tökéletes gyereket...
Szerintem nagyon jók hasonló a stílusa!

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, nem ismerem a könyvet, de a címéből kiindulva akár én is lehetnék a szerző

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Ma olyan furin vagyok... Úgy érzem, semmihez sincs energiám, a hasam, mint egy hordó, az alhasam meg folyamatosan feszít, nyomja a baba. Most tényleg TERHESNEK érzem magam. Csak szuszmákolok, és kétszer is meggondolom, hogy miért keljek föl a székbőlKép És néha picit fájdogál is, de csak 1-1 villanásnyit.

Mamacka,
be lehet menni a kórházba, oldalt, majdnem szüészet magasságában van egy sorompós bejárat, ott lehet bemenni kocsival. Általában van is a szülészetnél parkolóhely, csak keresni kellKép

Coolasa,
élvezettel olvasom mindig az írományaidat. Nem tudom, ki írta, de tényleg nem lenne hülyeség, ha könyvet adnál ki ebben a stílusban!Kép Sterilizálás: nekem az a véleményem, hogy egy gyereket nem lehet, lehetetlen csíramentes, steril környezetben tartani, ezért nem kell kétségbeesni, hogy nem sterilizálsz. Mondjuk nekem van sterilizálóm (ajándékba kaptam, gőzölős), de majd meglátom, hogy a gyakorlatban hogy állok hozzáKép

Ilba,
aha, rájöttem a csalási technikádra!!!!Kép Ne lapíts, ne húzd be a nyakad!!!KépKépKép

Tücsökmami,
örülök, hogy javult a helyzet!KépKép Nyaralás:Kép Tegnap erről írtam, sztem simán el lehet vele menni. Már most irígyellek miatta!Kép

Csajok,
a mellszívómat (AVENT Isis) bevigyem a kórházba, vagy majd ráér, amikor kell, és a férjem behozza..? Nem szeretnék úgy menni, mint egy málhás lóKép Az úgy elég, ha előtte még itthon sterilizálom, és utána elrakom? Amúgyis fenntartásaim vannak ezzel a steril-nem steril dologgal kapcs-ban. Mert addig ok, hogy sterilizálja/kifőzi az ember. De a levegőn, vagy a dobozában, vagy zacskóban, vagy bárhol ahova teszed, már megint nem lesz azKép

Én nem voltam egyszer sem az okításon a kórházbanKép És semmi lelkiismeretfurdalásom nincsenKépKépKép Micsoda egy érzéketlen dög vagyok!KépKépKépKépKépKép

Kép
mancs

jelentem evett 2-kor, 6-kor, 9-kor hurrááááá!!!! KépKépKépKép
most már csak az kell, hogy ez állandósuljon. csajok segítettetek, a gondolat teremtő hatalma KépKépKép

Bubek:
nem győzöm mondani, te egy annyira rendi csaj vagy, ha Wolga beleegyezik, nekem megfelel az általad felvázolt verzió, különösen, hogy Wolga nem tudja, hogy még Újpest Központtól egy buszra is fel kellene szállnia.
Marci eszméleletlen mozgékony kis figura, jó is hogy jöttök, remélem ráveszi az én lusti kis vasgyúrómat, hogy ideje lenne mozgolódni már KépKép

Esztipeszti:
jó a kádatok KépKép és jó benne a györököcske is KépKép

Mondtam már hogy a gyerekem anyukájához hasonlóan nagy Quimby-rajongó? Nagyon teccik neki az Ékszerelmére KépKép Ha még sokáig megmaradnak zenekarnak lehet, hogy együtt megyünk majd őrjöngeniKép

Ja és a nagy hír: TEGNAP ELVITTÉK A MÉRLEGÜNKET!!!! HURRÁ, már nem fogom magam paráztatni. Figyelem a pisis-kakis pelusokat, és hetente-kéthetente beviszem a védőnénihez mérésre.
Arra is rájöttem, hogy cumival el tud aludni háton.
Szóval a mai nap eddig nagyon jól alakult.

Gabuska:
mi már elhoztuk a képeket, már bánom, hogy csak 60-at hívattunk elő.

Coolasa:
Mamackának igaza van, írj naplót, vagy valamit mi meg majd kiadjuk, Gabuska úgyis könyvkiadónál dolgozik Kép én rendezem a pénzügyeid, Ilba fordítja németre, hogy külföldön is lehessen kapni, Mancs meg vigyáz, nehogy a vízbe dobják Kép A többieket nem tudom mit csinálnának, mert nem tudom mi a szakmájuk KépKép

na puszi, lassan én is odafekszem a fiam mellé egy kis szunyára
Vendég

Coolasa,
melyik banknál vagy? Csak azért, mert lehet, hogy van közös ismerősünk. A HVB-nél az egyik fiókigazgató a rokonunk.

De jó, hogy nem láttam ezeket a hülye oktatófilmeket, biztos nem álltam volna meg röhögés, vagy cinikus megjegyzés nélkül. Ha olyan a hangulatom, és még fel is idegesítenek, pofavágásban és gyökérkedésben verhetetlen vagyokKépKépKép

Kép
mancs

Tücsökmami,
GRATULA!!!!!!!!! Szép álmokat!

Nehogy vízbe dobják...KépKépKép Ez jóóóóóKépKépKép Köztisztasági szabálysértés!Kép Ha tudnátok, mennyi mindent szedtem/szedtünk már ki vízből... Csúnya és kevésbé csúnya dolgokat...

Kép
mancs

...én majd korrektúrázom és lektorálom a könyvet, mint magyar szakot végzett és gyakorló anya Kép

Tücsökmami, szívből örülök!Kép
Én is tudtam fejni 35 ml-t tegnap éjjel a módszereddel.
Nekem így egyelőre megfelel, ha Bubeknek is. Köszi Bubek, te aztán igazán mobil vagy.Kép Újpestet még csak-csak bevállalnánk, ugye kék metró, de még busz is... Az még kicsit sok.

Kép Kép
Kép
vvolga

Mancs:
ahogy Te érzed magad ma úgy én a szülés előtt, kb. 2 hónapig. Mondjuk az a+30 kg tehetett róla valszeg.Kép Alig bírtam felállni az asztaltól, mert úgy éreztem szétcsúsznak a lábaim Kép
Nem lehet hogy lassan közeledik a szülés ideje?KépKép

Nyaralás: októberre már ti is nagyok lesztek, és mehettek

mellszívó: amikor bent voltam a kórházban, volt egy császáros mami, aki szombaton szült, de hétfőn már annyi teje volt, és úgy feszített neki, hogy 1,5 deciket fejt le és öntötte ki a mosdóba. szerintem vidd el. így utólag, nekem sem ártott volna, talán hamarabb elindul a tej.
Vendég

Tücsökmami,
na látod milyen király érzés! KépKépKépKép
Ennyire jó az, ha az ember egy kicsit optimistább!
Tökre örülök!!!!

Wolga,
Ez egy ilyen tök jó nap!!!KépKép

Wolga, Tücsökmami,
akkor ezt megdumáltuk.
Hétfő nem jó, mer jönnek hozzánk a dolgozómból a csapat látogatóba - megnézik az utódomat...
Tücsökmami, kedd? olyan 11h körül? esetleg nálad szopizunk egyet és lemehetünk utána ott nálatok sétálni, akkor berakoma kocsiba a babakocsit is. Na?

Coolasa, én meg majd eladom...Kép (kereskedő lennék, vagy mifene - ehhez értek aszongyák Kép)
A sterilizálóhoz még annyit, én kaptam a sógórnőmtől egyet, mikrós, és eleinte többet használtam, de már nem nagyon. Jó ha egy nap egyszer beleteszem a mellszívó darabjait, meg egy kispoharat. Meg néha - most már megint - Marci cumiját. De azt időnként csak leszopogatom...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami,
aha, lehet, hogy beviszem. Szülés ideje? Várjon már még kb. 2 hetet! Nem adom a pocakom olyan könnyen!Kép Olyan is volt Neked, hogy amikor fekvő helyzetben mozogtál, vagy felkeltél, majd szétrepedt a szeméremcsontod? Nálam ez legalább 1 hónapja van.
Nyaralás: hááát, majd meglátjuk. Itthon biztos mászkálunk majd, lemegyünk Agárdra 1-2 hétre, van ott a férjeméknek egy kis házuk. Külföldi útról inkább a jövő évben esett szó. Még a házra is nagy átalakítás vár, úgyhogy van helye a pénznek...Kép
Megyek, nézem a VészhelyzetetKépKépKép

Kép
mancs

Tücsökmami: persze, most még boldog vagy, meg hálálkodsz, hogy Gergő újra hajlandó táplálkozni 3-4 óránként.. nade várd ki a végét, mert itt annyian koncentráltak rád az utóbbi napokban, hogy ha holnaptól félóránként etethetsz, akkor hiába futsz majd hozzánk, hogy vegyük le a rontást...
A könyv-ötlet egyre vonzóbb, főleg, hogy ennyi szereplős. Arra meg különösen kiváncsi vagyok, ahogy Mancs kitágult pupillákkal fürkészi a tájat, nehogy életem főműve kamikaze módon fejest akarjon ugrani hazánk valamely álló vagy folyóvízébe..

Mancs: kedvenc munkahelyemet inkább nem reklámozom, csupán annyit árulhatok el, hogy "k"-val kezdődik és "ereskedelmi és hitelbank" a vége.
És te pontosan mely vizeinkből is mented ki az öngyilkos hajlamú kismamás könyveket?

Vvolga, a korrektúra még csak rendben van, de ha lektorálod is a könyvet, akkor félő, hogy Normális Anyaként egy-két tényanyagot is orvul belecsempészel, és akkor fennáll a szörnyű veszélye annak, hogy lesz értelmes mondanivalója az irománynak...így pedig már igazán nem érezném magaménak a művet..

Kép Kép
coolasa

Lányok,
nem semmi ökörködés folyik itten!KépKépKép

Vótunk sétányi, hát, a szél elég gáz még.Kép

Tücsökmami,
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólvan! Ügyik vagytok Ti!KépKépKép
Figyi, viszont a bukós babákat nem nagyon célszerű háton fektetni. De majd meglátod úgyis, lehet, hogy Gergő-manót nem zavarja majd.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
pofavágás, gyökérkedés nekem is az erősségem!!!!!KépKépKép
(Persze csak indokolt esetben, pl. állunk az újságos előtt, gyerek láthatóan alszik, miközben egy embörke beáll mellénk kocsival(!), kiszáll, jaj, de aranyos - máááámint a gyerek - oszt bevágja a kocsiajtót mint állat. Megkértem, hogy legközelebb ne finomkodjon, b...a be hangosabban!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus: "ökörködéééés"???? Már megbocsáss, de több komolyságot kérünk az ügy kapcsán, hadd idézzem emlékezetedbe, hogy te vagy a szerncsés kiválasztott a könyv kiadására..

Kép Kép
coolasa

Gabus: "ökörködéééés"???? Már megbocsáss, de több komolyságot kérünk az ügy kapcsán, hadd idézzem emlékezetedbe, hogy te vagy a szerencsés kiválasztott a könyv kiadására..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
A Dunán, azon belül is Nagymaroson, de pontosabban kb. Sződligettől Esztergomig vadászok öngyi könyvekreKép

Kép
mancs

(A nyomaték kedvéért kétszer is elküldte mindezt a babanet....lám-lám, még ő is átérzi a mondandó súlyát)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
én csak egy eccccerű kis tördelő vagyok, NEM TEHETEK SEMMIRÕL!KépKépKép
A saját cégemhez amúgy sem ajánlanék be senkit, kutyaütő banda! (Nem a dolgozók, a főnökség!) De ismerek rendes kiadóval rendelkező embereket is, csak sajnos én nem ott dolgozok...
Különben is, azé' adassam ki, hogy aztán Mancsnak kelljen kihalászni Agárdnál a Velencei-tóból?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
öngyi könyvekKépKépKép
Nem nézel Te kicsit sok Balázs, illetve Móóóóóóóóónika sót?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Fél kilenckor evett utoljára, legyen szívem felkelteni hamikázni?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én meg majd illusztrálom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabuska,
ha van, aki nálam jobban utálja ezeket a műsorokat, akkor jelentkezzen! Mert rühellem őket!!! Nagyon!!!! Amire rá vagyok cuppanva, az a Vészhelyzet, Szex és New York, Kés alatt, Megasztár, meg régebben futottak még a Bűbájos boszorkák is. De ott csak az egyik férfi szereplő miatt bambultam a tv-re ezerrel. Most meg már ismétlik, de az a pasi még nem játszik benne asszem, úgyhogy még én se nézemKépKépKép Az a pasi, aki a Kés alatt-ban is játszik. Ebben ő az egyik plasztikai sebész, a Boszikban meg egy démon voltKép Hajajjjj!KépKépKép

Kép
mancs

Mancs,
jelentkezem!Kép
Én tök másokat szeretek, na jó, a Vészhelyzet nálam is ott van, azon kívül Ally Mcbeal, annak idején a Twin Peaks, Fix AtkákKép, meg van egy vámpíros film (nem a báfiKép), nem jut eszembe a címe. Az Animal Planeten az állatmentős, állatkórházas filmek (ezeket egy 100-as papírzsepi társaságában), a majmosak. Meg 1-2, amit fogalmam sincs miért, de nézek: Barátok Közt, Szomszédok, Kalandos nyár (bár ennek már vége). A Megasztár 1-2-t nagyon élveztem, meg nem tudnám mondani, hogy ezt most miért nem nézem!
De ami mindent visz, az a Jóbarátok (voltKép)!!!!!

Végülis felkelt magától a csajom, 2-kor evett megint egy jóízűt, játszott, most meg kipiheni a mondókás könyv hajtogatásával szerzett fáradalmait.Kép Pedig le akartam vinni Apa elé a vilihez, de akkor megint fel kéne kelteni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Figyi,
Húsvétkor már babáztok Mamackával, az meg már mindjárt itt van! Hoppppppppá!Kép

Az előzőhöz akartam még írni, hogy a Bűbájosz Boszorkoszt kimondottan úúúúúútálom! De Téged azért még nagyon bíííííííírlak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Az én szerencsétlen, elhanyagolt, magányos, egyszóval nehéz sorsú macskámnak nincs ilyenje:
Kép

Csak ilyenje:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Két napig tartott, de visszaolvastam.Kép
Ugye nem kell mondanom, hogy megint kórság ütött be nálunk, csütörtök este még "csak" 39 volt a lázam, de péntek reggel fél óra alatt 36,5-ről felment 40 fokra. Kép Olyan hidegrázásom volt, hogy beszélni sem tudtam. A Viki hívta ki a dokinénit. Hétvégén feküdtem, az Imi drága tartotta a frontot, vásárolt, főzött, Bogesztánkodott és még engem is ápolt. A héten pedig megpróbáltam utólérni magam, persze még jó sok pihizés mellett. Az egészben az volt a jó, hogy rengeteget olvastam kínomban. Ezt a luxust már régen engedhettem meg magamnak utóljára.
De már nagyon hiányoztatok!Kép

Mancs,
Az igéző tekintetű Cole-ról van szó? Érte én is égtem anno. Kép

Majd még jövök, Bogesz üvölt.

Jucus
jucus73

Jucus!
Húúúúúha! Lényeg, hogy már jól vagy! Mi a csuda volt? Gyerkők nem kapták el? Remélem.
Azért még óvatosan ugrándozz, tessék teljesen meggyógyulni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

nekünk is rossz éjszakánk volt, zsófi többször felébredtKép
ReggelKép11-kor tértünk magunkhoz.
Bocs Bubek, de majd legközelebbKép
Telefonom persze le volt merülve.

TücsimamiKép ügyik vagytok
Jucus, jobbulást!

Coolasa, szerintem is könyvet könyvet!!!!
Gazdagabb lennél mint herri poszter írója.
Én majd felügyelem (szerényenKép), hogy egyik anyuka se fedezze fel a 21. század pestisétKép
és persze ne szerepeljenek a FokuszbanKép
Sajtine: snassz mezei eü. dolgozóKép

Kép

Kép
sajtine

Mingyá írok is ...
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hellósztok!

Barátnőmék most mentek el, tök jó volt. Sétáltunk 2 órát, eszméletlen jó idő volt, még meg is kapta az arcom a Nap. Bementünk a Máltai játszóra, az ő kisfia 11 hónapos lesz, ő már hintázott, most először kivettem Benit a kocsiból az utcán, úgy nézte a sok kis gyereket, nagyon édi volt. Aztán ettünk és még játszottunk is picit. Ilyen korú baba mellett jön rá az ember, hogy mennyire át kell rendezni majd a lakást, ha Beni is megindul. Gabi, és a többiek! Átérzem a helyzetet ... Kép

Füge,
Remélem sikerül kocsit vennetek, olyat, amilyet szeretnétek és még árban is jó. Az enyém igen Jané Slalom, 9,6kg, szerintem még így is a könnyebb kocsik közé tartozik, bár a 7 kilós fiammal és mondjuk közért után hát nem könnyű. És ugye nekünk oltári szerencsénk volt még nyáron, hogy utolsó, kiállított darabként olcsóbban megkaptuk.

Vvolga,
Ok, akkor még Veled is egyeztetünk vasárnap, ok?
Nagyon cuki kis höri arcocskája van Andrisnak, édike! Kép A baba, amelyik ma itt volt, ő is olyan kis husi. Jól meg is szorongattam. Kép

Eszti,
Picit írigykedem a luficicik miatt, most elég kevéske a tejcsim délutánra, estére, néha már a fagyasztottal kell pótolnom. Remélem most már fog rendesen enni és visszahozza a tejem is.
Jók a fürcsis képek! Kép

Bubek,
Holnap van a DM-ben a határidő!!!! Másold le a születési anyakönyvi kivonatot és menjetek el vele egy DM-be, ott is ki tudod tölteni a jelentkezést. Szerintem megéri.
Hát, tök jó, hogy ilyen mobil vagy, nagyon félve mondom, de lehet, hogy hamarosan én is az leszek ... KépKépKép
Kocsis Vasgyúró Márton KépKépKép

Mamacka,
Már mindenki elmondta, de azért én is, hogy ott a szülészetnél simán be lehet menni, csak fizetni kell. Tavaly 260Ft volt. Nem kell semmit mondani, mi mindig ott mentünk be.

Tücsökmami,
Na látod!!!!!!! KépKépKép Adtál már neki abból a homeopátiás bigyóból?

Mancs,
Mellszívó: első nap tuti nem kell, akkor a párod is be tudja majd vinni. Csak ha túl sok cumód lenne.
Én is tudok ám írtó undi lenni ... Kép Tegnap pl. séta közben felvilágosítottam egy házaspárt, hogy éppen a járdán készülnek leparkolni. Köszönték szépen az infót, de ott maradtak. Kép

Jucus,
Te jó ég! Remélem már minden ok! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsimami,
Jó, hogy már helyreállt a rend nálatok. Kép Az édes kis fülesmanód meg biztos nem fog elfogyni, csak hát tudom, hogy tud aggódni értük az ember lánya. Legközelebb már, ha lesz ilyen (ne legyen!!!), Te is nyugodtabban vészeled majd át.

Ldicsi,
Asszem, te kérdezted, a kék csacsi Németországból van. Nekem is nagyon tetszik, már a lelkére kötöttem a páromnak, hogy hozzon nekünk is. (Sokat jár ki, sajnos)

Gabuska,
Valami vírus volt, mondjuk már múlt hétfő óta bujkált bennem, de akkor még sikeresnek tűnt a babanetes kúra. Kép A lányok nem kapták el szerencsére.

Sajtine,
Szóval már Ti is kóstolgattok? A tápszert mióta adod Zsófinak? Simán ment? Most már nekünk is elkelne, de Bogi nem fogadja el.

Coolasa,
Sztem is jó ötlet a könyv. Ezzel a stílussal írnod kell.Kép

Még mindig akciós a képelőhívás az Auchanban? Most jött a hír, hogy egy hónap múlva osztálytalálkozó. Kezdhetem összeállítani az albumokat.Kép

A képek nagyon jók, ja és minden szülinapos és névnapos kismanónak sok boldogságot kívánunk utólag is!Kép
Kép

Jucus
jucus73

Helósztok, lányok, jó sokat írtatok!

Mamacka, a múltkor pont a te kérdésed alatt volt a válaszom, de sebaj! Kép Semmi bajom nincs veled, sőt! Kép Tök drukkolok nektek! Kép

Tücsökmamíííííííí, látod, de jó! Kép Örülök veletek!

Mancs, nekem jó volt, hogy bent volt a mellszívóm, mert besárgult a gyerek (ennie kellett volna jó sokat, hogy kakiljon, és ürüljön a bilirubin), viszont a tejcsim nem indult be, csak a 4. napon, szóval a 3. napon, mint az állat, úgy szívtam, hogy beinduljon. Szerintem ennek is köszönhető, hogy beindult végre. Kép

Ma lesz S&NY a Viasaton! Kép Ez az egyetlen, amihez ragaszkodom, és azért is megnézem! Kép

Csoki mindenkinek.

Eszti
Vendég

Jucus,
aha, a Cole-ról van szó!KépKépKép Úúúúúúúú! Nem semmi a fickóKép

Gabuska,
akkor kiegészítem: Jóbarátok, Twin Peaks (ez megy most is), plusz a film+-on délelőttönként a Barik közt ismétlése. Az állatkórházasakat meg állatmentősöket én nem bírom nézni, sajnálom szegényeket.
Macskás kép: az a riadt szemű kis dög a rózsaszín ágy mellettKépKép A Tiétek jobb! Nekünk a tacskónk ugyanígy szokott mélázni, mint a macsekotok. Maga alá húzza a mellső lábait és bambul. Már amikor nem csipogva ugatja a nagy semmitKép

Kép
mancs

Eszti,
én a S&NY-on azért vagyok kiakadva (vagyis a Viasaton) mert leadnak egy évadot, és utána elkezdik az elejéről, aztán újra egy évad, majd újra az elejéről...Kép Megint elkezdték a legelejét, ezt már láttam párszor. Na nem mintha unnám, de szeretném már végignézni az összes évadot! Nagyon bírom, hogy olyan szókimondóak. Névanpomra megkaptam a férjemtől a NAGY S&NY KöNYVET. Minden benne van, amit egy rajongónak tudnia kellKép A legjobbak a csajok aranyköpéseiKép

Kép
mancs

Mancs, igen, ezt én sem szeretem, a múltkor össze-vissza adták a részeket. Kép De azért jó! Igazi fáradt anyucinak való pénteki kikapcsolódás.

No és igen, az anyátok közt is jó naponta, pont elalszom rajta mindig. Kép Vagy pedig szopi közben hallgatom, ahogy a másik szobában megy. Kép

Ja, Gabi, Vukos felsőért nagyon-nagyon irigy-irigy! Kép
Vendég

Ja, és még akkor irigykedtem, mikor én még pocakos voltam, és raktátok fel a kislábacskákról a képeket. Na, most bepótolom, ilyen mancsocskánk van nekünk. Kép

Kép
Vendég

Eszti,
akkor Te voltál az, aki régebben a vukos harisnyára mondta, hogy olyan neki is kell? Amit azóta vettem, meg ezt a felsőt félreteszem Nektek, a hari fehér-narancssárga, ez a póló is szerintem jó fiúnak is.
Édi a tappancs! Meg fölötte a hurkák!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Végre van egy kis időm irni!
A mai napuk jól kezdődött!Elterveztük ugye,hogy vásárolunk,de azt elfelejtettem,hogy nem lesz villany az egész házban,igy a lift se műkődik.Tehát sehova nem tudtunk menni fél 12-ig.
Ezek után hajráztunk csak,egész 4 óráig boltoztunk,piacoztunk.

Coolasa:
Szerintem is könyvet irhatnál!KépÉn addig felügyelném a gyerkőcőket,mivel óvónő vagyok.A többieknyugodtan segithetnének nekedKép

Gabi:
Jók a macskás képekKépKépAzért a tiétek mintha jobban érezné magát Zoli mellettKép

Tücsökmami:
Hurrá,hurrá!!!!!De jó,hogy eszik Gergő!!
Bubek:
!Jó kis talit hozol itt összeKépAztán fényképezzetek ám!
Eszti:
Jó a kádatok!Úgy látom,hogy a nagykádra lehet fektetni.Nekünk is ilyen vanKép

Jucus:
tessék meggyógyulni,mert jön a tavasz!Kép

Wolga:
Andris jó kis husi!Két kis zsömlét hord az arcánKép

Mancs:
Cole nálam is bejön!!Irtó helyes pasiKép
Szeretem a Vészhelyzetet,Tru Calling,Lost,Relytélyek városa,Barátok közt.A született feleségeket,
Animal Planeten az elhagyott állatokról szoló filmeket.Ilyenkor arra gondolok miért nincs Magyarországon ilyenKép

Kép

Kép
novum

Hát én ma nem tok hozzászólni azt hiszem... Kép
Ugye én éjjel-nappal edzésen voltam, vagy edzőtáborokban, vagy meccseken, így megszoktam, hogy sorozatot alapból nem nézek. Én ezekről mind lemaradtam. Kép
Most Barátok közt nézés van, ha Beni is úgy akarja, Vészhelyzetet nem bírom (vér, kórház, betegségek) brrrr!!!!
Ja, meg a Megasztárt is hébe-hóba nézem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Viszont amit imádok, az a Travel Channel. Imádok utazni! Kép És nézni, hogy hová nem jutok el az életben tutira. Kép
És ha van egy kis időm, akkor nálunk német megy, valahogy sokkal jobb műsorok vannak ottan.
Meg mi sportrajongók vagyunk, ha van valami, akkor azt is nézzük. Bár a mostani téli olimpia sajna valahogy kimaradt. Kép
De majd nyáron! Megyünk úszásra, vizilabdára, most vasárnap meg András meccsére, Beni mutira. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ti ilyen sportos család vagytok?
Mit sportoltál? És a férjed mit űz?

A vízilabdát én is dzsanázom....... Kép Kép

Gabi, tündér vagy, és igen, én voltam. Imádom a Vukot. Kép
Vendég

Sziasztok!

mindenkinek köszi a dícséretet, persze ma megint volt egy kis hiszti, de fél óra múlva evett. úgy látszik nagyon érzékeny lelkű ez a kis dömper KépKép

Jucus:
jobbulást! látod még a betegségben is van valami jó. (mármint az olvasás)

Gabuska:
nekem is van olyan ágyneműm (fekete sárga) Kép nem akarom én, hogy háton aludjon, csak néha, hogy tudjon mindenféle pózban aludni. Nektek van légzésfigyelőtök? Mi most ezen gondolkodunk, hogy béreljünk-e?
Többiek? vélemény?

sorozatok:
Vészhelyzet abszolút favorit, meg mostanában az a családi sorozat, nem jut eszembe a címe, ahol az apa lelkész. Én amúgy napközben szinte egyáltalán nem kapcsolom be a tv-t

Beiratkoztam babaúszásra!!! Ápr. 5-én kezdődik, 8000 Ft/hó (2000/alkalom) + a fürdőrucika 2000 Azt még nem tudom, hogy fogunk odáig eljutni, van két hetem, hogy beszerezzek valami könnyű babakocsit, vagy kenguru, nem tudom. javaslat?
Már alig várom. Addig rá kell szoktatnom a gyereket a 30 fokos vízre Kép
Hátha az étvágy is jobb lesz.

Ilba:
úgy látom a fiúk jól összehaverkodtak.

Bubek:
nekem jó a kedd is, a séta is, minden jóKépKép

homeopátiás bogyó neve: AETHUSA C15 asszem, még nem kapott, és mégis kajol, de azé fogok neki adni

Esztipeszti:
lábinkóKépKépKép
Vendég

Ja, én is akartam írni, pocis kismamik, hogy van 3 újszülöttre való kissapim (sárga színű, uniszex, vékeny, pamut), amit nem is használtunk, ha kell valakinek, szívesen odaadom, ha még nem vettetek. Kép
Vendég

Nálunk a tuti hármas a Született feleségek, Szex és NY és a JÓBARÁTOK!!!
Az utóbbi megvan Divx-en. És most már nem is kell a számítógép előtt görnyedni, mert vettünk egy házimozit, ami divx-et is lejátszik. A csajok is imádják, családi vetélkedőt rendezhetnénk az idézetekből.Kép

Eszti,
Nagyon tetszett a történeted. Jó volt olvasni. Köszi.Kép

Jucus
jucus73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?