Sziasztok!!!
Vagyok!
Mostmár sokkal jobb a közérzetem a szemüveg miatt
Remélem egyre jobb lesz, de Rambóka megfogadom a tanácsot. Mindenképpen elmegyek reklamálni a dokinál. Kiváncsi vagyok, mit fogok tudni intézni, de nem hagyom magam!!!! Nagyon csúnya leszek
Másról
Remélem ma este nem veszik el a villanyt, mert a múlt héten szombaton másfél óráig ültem tök sötétben
Elmentek a barátaink, eddig nagyon jól telt a hétvége
Holnap meg egész nap kettesben leszünk a párommal
Ja és ma este is
Rejóka!
Nem vigasz, amit írok, de úgy tűnik Te hajlamos vagy a veszélyeztetett terhességre.
Domival is feküdnöd kellett. Tudom, hogy nem teljesen mindegy, de ha a pihenés kell ahoz, hogy ki tudd hordani, akkor tessék pihenni
Amint a babád megszületett megint jönnek az átvirrasztott éjszakák
Csak győzzed majd cérnával
Szép neveket választotok!!
Én még nem vagyok babaás, de van egy fiú nevem, amit már 12 13 éves korom óta tudok, hogy ha fiam lesz az lesz a neve. SZILVESZTER!!!! Stipi-stopi
És csak egy keresztneve lesz, de illik a család nevhez
Mindkettő pápa neve volt
Aztán még szóba jön a Gellért, Szerend, Mátyás, Máté, Károly.
Ha kisleány lesz, akkor a Virág, Mária(Mariska lesz a bece neve), Gyopár, Ágnes
Kb így állunk a baba nevekkel. De mi még messze vagyunk tőle mint Makó Jeruzsálemtől
És a párom vezetéknevét kapják. Én majd kilógok a sorból
Rambóka!
Te felveszed a párod nevét??? Én hű maradtam lánykori nevemhez. Bár én hajlottam arra, hogy felvegyük egymás nevét, de a párom aszonta, hogy szerinte orvosoknál ez nem divat és minek azt!!!! Õ ehez nem ragaszkodik
Anyós enyhén szólva kiakadt, amikor közöltük, hogy mindenki marad a saját nevén
De megszokta
A párom fiút szeretne, sőt azt szeretné ha három gyerekünk lenne és mind a három fiú
Szerintem nem tudja mit beszél
Kell egy kislány, egy tündi bündi copfos, hajasbaba, aki apán lóg, aki magára keni az összes sminkészletemet és kiönti a körömlakkjaimat
De legyen úgy ahogy az Égiek akarják, csak legyen és egészséges legyen!!!!
Kellemes estét nektek!
Kavics
(74 cn.)