Szilvi! Ez rényleg szuper!
Én is nagyon örülök, hogy egymásra találtunk, és már úgy költözünk, hogy ismerjük egymást
A Szabolcs utcai kórházat nem ismerem, én a Bajcsy-ban szültem! Szerintem az a lényeg, hogy megizz a dokidban!
Nekem segített, hogy felkészültem, vártam a babát, beszéltem hozzá
Mikor Danit szültem senki nem mondta el nekem mire számithatok
Nem voltam felkészülve, szörnyű volt a szülés. Kaptam EDÁ-t, túladagolták, nem éreztem a kitolást, végül fogóval vették ki
Szoptatásban sem segített senki. Akkor még az volt az elfogadott, hogy 3óránként etetni, stb. Nem is tudtam szoptatni
Szerintem ezért is lett ekkora korkülönbség a fiúk között. Sokáíg nem akartam második gyereket!
Aztán egyszer csak akrtam
. Nehezen, de összejött. Készültem, vártam. Vele sem egészen úgy sikerült ahogy elképzeltem, de nem maradt bennem rossz élmény! Rossz volt a szívhang, ezért a 37. héten meginditották a szülést. Volt oxitocin, meg végig feküdtem, de nem kellett fájdalomcsillapító, jól bírtam.
Mikor Mátét szültem, minden ment magától. Valahogy éreztem, hogy most semmi gond nem lesz
Itthon elkezdett fojni a magzatviz este 7kor. fél9-re értünk a kórházba, 10 15 kor a kezemben volt
Na jó kis szüléssztorikat kanyarítottam ide
Ha van kérdésed szivesen válaszolok!
Hanyadik héten vagy most? Hogy bírod ezt a hülye időjárásváltakozást?
Pusz!
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája