Szia Rita!
Köszi hogy leírtad a tapasztalataidat. Melyik Pálfiát hagytátok ott, az apukát?
Mi a lányánál voltunk, csak sajnos a stílusa volt roppant megalázó ezért már azóta voltunk egy másik szemésznél is, hozzá többet nem megyek. Hova mentetek új szemészhez?
Nagyon ügyes a kisfiad hogy így meszokta pedig milyen kicsi volt mikor kezdtétek a szemüvegességet!
Ez a fül mögé rakandó, szemüveg szárára húzandó dolog tényleg nagyon klassz ötlet! Most azért még megvárjuk majd amíg kinyiffan ez a szemüveg-szár (azért remélem még bírja egy darabig), és a késõbbiekben akkor lehet hogy mi is kipróbáljuk azt. Bár egyenlõre a rugós szár nekünk bevált, bár lehet hogy ha valamivel rövidebb lenne a szár, akkor szerencsésebb lenne a dolog, mert jobban a szemén maradna a szemüveg. Szóval most hétvégén a sport-szigeten voltunk. A Julcsika is mászott, ugrált, bukfencezett, és a szemüveg a helyén maradt. Egyedül a falmászáshoz kellett levenni, de szerintem ott sem okozott volna gondot. Ez azért biztató, hogy ilyen jól bírta a kiképzést a szemüveg élõben is!
És az is nagyon klassz hogy azt mondták hogy 14 éves korára kinövi. Nekem azt mondták csak, hogy lehet hogy tizenéves korára kinövi, de az is lehet hogy örök életére szemüveges marad. Hát nem tudom. Mint azt sem hogy most végülis mikor érdemes kontrollra vinni, mert a Pálfia még fél évet mondott, viszont akinél másodjára voltunk, õ azt hogy elsõ alkalommal 3-4 hónap múlva. Nektek hogy volt ez?
Sziasztok, és remélem hogy elõbb utóbb mindegyikünk gyerekének már csak az emlékeiben meg képeken lesz meg a szemüveg!
Szép napot mindenkinek!
Norcsi(ék)