Szilvi
Enikő kúszik? Valamit nagyon el akar érni!
Petra
Talán jobbak az éjszakáid.
A szülés jele talán egyértelmű, nálam nem volt kérdés, óriási víztócsa éjfél után a franciaágyba. Ne pánikolj! Bár nem lehet könnyű, hogy tök egyedül leszel.
Cas
Tényleg olyan rossz volt (nekem nem annyira) várni a szülés időpontjára, de erre jó orvosság volt a munka!
Én nagyon élveztem, és jó volt hogy csak egy szabad napom volt szülés előtt!
Majdnem jól átvágtál minket a fotóval. Nem semmi a hasonlóság! Na ki az aki azt állítja, hogy én mindenkinek azt mondom tiszta apja? Na most mi a helyzet? Ugye igazam van?!
Holnapi tali: én nem érzem betegnek magam, csak nehogy fertőző legyek. Nem tudom, hogy menjünk-e vagy sem? Laci beteg volt, de szerintem csak olyan férfiasan, de azért kapott antibiotikumot. Hőemelkedéstől meg akar halni, tipikus férfi. Mi tévő legyek?
Viki
Jobbulást!
Hmmc
Dorináért minden elismerés! Tényleg azt még nem írtad, hogy mit szólt Dorina? Nem mondta, hogy reméli öcsi is lesz?
Aranyhold
Ma megint divat ám ilyen fekete-fehér fotókat csináltatni. Nekünk van ilyen esküvői fotónk, nem is egy!
Szívesen elviszem megmutatni, meg a fotós nagyon sok babás fotózást is csinál! Na ez most nem is rossz ötlet!
Cipő: tényleg hallgatni kell az "öreg rókára", aki nem vén róka! Szóval Szilvit felhívtam tanácsért hol vegyünk utcai cipőt Királylánynak. 3 boltot mondott Szilvi 2-be voltunk, és 500 m-en belül mekkora árkülönbség van?! Kinéztünk egy Falcon cipőt Kipp-Koppba 6490,-, de nem volt Kori méretében (18), másikba Polupus ugyan ez 5990,-, de egy másik Falcon vettünk meg végül 5390,- Kipp-koppba volt egy ciciban cipő, de inkább siestat, vagy falcon szerettem volna venni. Szóval cicibánt elrakattuk, de csak foglaló ellenében lehetett, pénz nem volt nálunk, szerencsére. Elmentünk a másik boltba (P), ahol még olcsóbbak is voltak a cipők, találtunk falcont, itt pedig elrakták a cipőt mindenféle foglaló ellenében. Ma meg is vettük!
Boglárka
Szilvi ajánlotta, hogy kartonból vágjuk ki a lábát és evvel egyszerűbb megnézni, és tényleg igaz! Mert összehúzzák a lábukat.
Szopizás: Kori 3 napja nem szopizik egyáltalán, eleinte reggel nem akart, de már este sem. 13 hónaposan nem szopik az én kis piócám. A cicim még most is sebes, de ennek ellenére hiányzik a kis harapósom! Nekem nehéz feldolgozni, hogy már nem szopizik. Ráadásul tápizni sem akar! Ez már végképp aggaszt, beszéltem a védőnővel és ez normális állítólag ennyi idősen.