Új privát üzeneted érkezett!

Tiko!
Ez tök jó az én párom is tömi vele magát. Kicsit nag y kicsit ronda, kicsit büdi, de ha használ bár mit.Kép

*!
Igen-igen ezekkel én is tömöm a páromat, figyelek hogy sok fehérjét egyen. Kép

Fanni!
Ez az egész petesejt növelés érdekes dolgog. Nekem eddig a harmadinál volt a legkevesebb ugyanakkor akkor feszült legjobban a pocakom. Talán minél több lombikon esünk túl annál nehezebben viseljük?

Lányok tegnap nem is írtamhogy az immunológiai eredményünk tökéletes lett. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Sajnos egyáltalán nincs pé-m. valószínüleg pcos vagyok.
Beutalnak az intézetbe, melyik orvost tudjátok ajánlani.
Milyen árban vannak a vizsgálatok, ill lesz átjárhatósági erről tudnátok írni, összeg folyamat, körülmények.
köszi
hukmuk

Zsebi!

Nem is mondtad, hogy ti is szeditek! Kép
Az eredményhez gratulálok!

tiko

Hukmuk, szerintem gyere át az Nlcafé (www.nlcafe.hu) PCOS topikjába, mert ott sokkal közelebbi sorstársakra találsz a kérdésben, van ott Kaális is! Sajnos a PCOS elég spéci probléma, és nem sokaknak van itt ehhez hasonló (nekem volt, de végül nem meddőségi eljárással lett babám, szintén Kaális vagyok/voltam).

Norka
s_norka

Tiko Kép
Ugyanazokat a szurikat kapom, csak a Gonal-F-ből az 1. és 2. napon majdnem dupla adagot kaptam.
A 9 tényleg jól hangzik... de ez még csak a 6. napi UH volt! Holnap többet fogok tudni.
A múltkor egyálalán nem voltam rosszul. Persze, éreztem a focit a hasamban, de ilyen ájulásközeli "élményeim" nem voltak.

Zsebi Kép
Én lelkileg most könnyebben viselem, mint az elsőt. Az elsőnél nagyon paráztam mindentől. De már tapasztalt vagyok, mindent tudok, vagy legalábbis sokkal többet. Hogy a szervezet hogyan bírja... gondolom az is különböző lehet. Nekem az első testileg meg sem kottyant, most úgy néz ki, több petike érik, talán ezért vagyok érzékenyebb. De az biztos, hogy ezek a dolgok valahogy összeadódnak testileg és lelkileg is, így 3.-ra már biztosan fáradtabb a petefészek, a hormonrendszer és az agyacskánk is.
Szuper, hogy tökéletes az immunológia! Nálatok mikor nézték utoljára a kiskatonákat? Nem lehet, hogy már olyan jók az eredmények, hogy inszemezhetnétek?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Ma voltam először a Kaáliban, Krizsa doktornál, nagyon kedves doki. Barátságos az egész hely és eléggé flottul is ment minden. Köszi a bíztató szavakat mindenkinek!

Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni
én is épp úgy vagyok vele, mint Te, hogy ezt a másodikat sokkal könnyebben vieselem, mint az elsőt. lelkileg mindenféleképpen. az elsőnél nagyon tudatlan voltam, csak sodortak az események, fogalmam sem volt, hogy mit miért kapok és mi mire jó. de ha Ti nem lennétek itt nekem, lehet, hogy a mai napig se tudnám ezeket a dolgokat.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Engem is a lányok készítettek fel, akik többnyire (MÉG Zsebit kivéve) már a babás oldalon vannak! De akkor is más az info és más a tapasztalat.
Jó, hogy Te is nyugisan állsz a dolgokhoz.
Holnap gyere hamar, hogy tudjuk, mi van Veled!

Lois Kép
S akkor hogy lesz a folytatás?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni!Zsuzsi!
"örömmel"látom(persze nem így van)de megnyugtat a tudat,hogy nem a vakbelem akar perforálniKép
Jelenleg épp azzal kűzdök,,hogy jön a róka,vagy nem jön a róka....Fájdogál a fejem,éjszaka akkorának éreztem a hasam mint egy hordó,és arról nem is beszélve,hogy bárminemű ürítésnél.....főleg a jobb oldalam majd kiszakad.Kezdtem kétségbeesni,hogy nem is a petefészkem,de mára a baloldali is szúr minden préselésnél.Remélem nem csak a bolodnját járatja velem....Kicsit ideges vagyok,mert eddigi stimuknál nem nagyon volt eredmény,bár inszemre jó volt...de most mégiscsak többet várunk tőlük.
A lényeg ahogy Fanni írta hogy "haladunk előre".Csak épp azon gondolkodtam,hogy az oké,hogy én most táppénzen vagyok,de aki ilyen közérzettel dolgozik...le a kalappal előtte!
Hukmuk!
Én PCOS vagyok.Ha gondolod nyugodtan kérdezz!Amire tudok válszolok!Üdv a csapatban!
Nálunk a vizsgálatok nem kerültek sokba.
A párom spermavizsgálata volt 10 ezer-ez ott a Kaáliban,az AIDS vizsgálat ingyenes volt,és a Hepetitis vizsgálatért kellett volna 2500 ft-ot fizetni a SOTE I.Bőrklinikán,de a szt.imrében ingyen megcsinálták,csak kellett hozzá beutaló.
Mivel én minden vizsgálatot nálunk a kórházban meg tudtam csináltatni ,nem került sokba.Az átjárhatósági vizsgálat :nekem azt kérte Krizsa doktor hogy legyen egybekörve a PCOS műtéttel,ami a ciszták beirdalását jelentette,laparoscopiás műtét volt.Egyenlőre ennyi jut eszembe!
Írj bártan!Akár e-mailt is!
Sziasztok!Kavicska
kavicska

Kavicska

nekem is hányingerem van többször egy nap, alig bírom türtőztetni magam. Ma már a hasam is fájt, feszít nagyon.
Én nem vagyok táppénzen, sőt nem is leszek egész idő alatt, de szerencsére egy íróasztalnál ülve dolgozok, szóval ez kivitelezhető. Sőt, le is tudok itt dőlni, ha rosszul vagyok.

ma nem jövök már, ugye gondoltok rám holnap? 10-kor lesz.

utána jelentkezek, amint tudok.zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Kitartás Kavicska Kép, hasonlóak a tüneteim, de én sajnos dolgozom, úgyhogy úrrá kell lennem magamon és a tüneteimen.
Hi-hi, ilyenkor látszik, hogy az ember otthon tényleg jobban figyel magára és jobban el is hagyhatja magát. Én is érzem ezeket, de -azon kívül, hogy a férjecskémnek megadtam Kovács doki mobilját, ha elájulnék vagy ilyesmi- tudom, hogy én vagyok az erősebb :-) Otthon én is látványosabban "szenvednék" és jobban be lennék sz..va Kép
Remélem, egyikőnk sem lesz túlstimulálva!

Zsuzsi Kép
Hát persze, hogy gondolunk!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kavicska!

Látod, nekem meg teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy te is PCOS vagy! Ez komoly, hogy a dokink nem ellenzi a petefészkek laparos műtétjét?? Eddig mindig azt hajtogatta, hogy az elavult, meg nem szabad, meg még csúnyábbakat is szokott mondani. Kép
Amit igazából kérdezni szerettem volna, hogy te kapsz Adimetet? Azért kérdezem ezt, mert itt van pl. Mniki, neki Krizsa dokink nem írta fel sokáig, és úgy lombikolta meg, mondván, jó a cukra és vékony is, nem indokolt. Addig rágtuk a fülét a sikertelen beültetés után, amíg elment 5 pontos terhelésre, inzulint is nézetni, elintézte a háziorvosán keresztül. Erre kiderült, hogy mégis magas az inzulinja. Kép Kicsit kiakasztó, hiszen ha hamarabb kierőszakolja a vizsgálatot meg a metformint (Adimet), akkor lehet, hogy már sokat javult volna a PCO-ja, és a magas inzulinszint a beágyazódásnak sem túl jó. Én is szedtem tavaly 8 hónapig, mire terhes lettem, de igazából már csak utólag érzem ennek a jelentőségét!

Norka (27+4)
s_norka

Zsuzsi!!KépKép szorítok!!!!

Szia NorkaKép 27+4!!már!! Akkor már rendesen van pocid! szuper lehet!MOzgolódik meg minden?

Tiko mágus!!Kép nyálkahártyára nem tudsz valami gyógyírt??

Zsebi!Kép Ez jó hír nagyon!! Milyen vizsgálat ez? Szerintem nekem még nem is csinálták! Kenet alapján?

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Tiko!
Bocsi ezek szerint elfelejtettem megírni. Mi csak a A-Beta Care-t vettük meg a méhpepmőből az enyémből eszik. Kép

Fanni!
Hát azt nem hiszem hogy annyira javultak volna a katonák, hogy inszem szóbajöhetne. Hat millió volt eddig a legjobb eredményünk, de ugye 12 millió alatt szóba se jöhet az inszem. A másik, hogy nálunk sima IVF-sem lehet, mert egyszer próbáltuk és hiányzik a sperma fejéből az az enzim amelik azért felelős hogy a petesejt burkát átszakítsa. Szóval összetett a probléma, de azért mi bízunk minden hónapban. Kép

Annyira aranyos ez a MÉG igyekszem én aztán csak győzzük számolni nyár végére a pocakokat. Kép Annyira várom hogy átkerüljünk már mindannyian a sárga mezőbe. Kép

Lois!
Engem is érdekel, hogy miben maradtatok Krizsával!

Zsuzsi!
Holnap itt a nagy nap. Nagyon fogok izgulni érted, hogy siekrüljön minél több petesejtet nyerni aztán ügyik legyenek a randin. Kép

Anna!
Nem ezt a vizsgálatot úgy végzik (Szabolcs utcában) hogy leveszenk a párodtól 6 tőled 14 kémcső vért. És megnézik hogy ketten együtt összeférhetőek vagytok. Kaptok mindketten papírt arról, hogy milyen a vércsoporotok és nálad megnézik még hogy termel-e ellenanyagot a szervzeted ami esetleg megakadályozá a teherbeesést, vagy van-e trombózis hajlamod. Nekem minden tök negatív lett. Kép

A nyh-ra is jó állítólag a méhpempő. Lehet venni kapszulában a DM-ben 990 forint 45 szem vagy méhészeti boltba igazit ami nincs semmivel "keverve". Én most az utóbbit eszem de előtte a kapszulásat mindkettő jó. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anna!

Nem vagyok mágus Kép De ezen azért én is meglepődtem, mármint, hogy tényleg ennyire segít. Kiscsillag férje nem is szedte régóta. Mnyh-ra én is a méhpempőt tudom ajánlani, mint mágus. Kép

Zsebi!

Semmi gond, hogy nem mondtad, csak meglepődtem, de szeretem a meglepetéseket. AZ én párom sem szedi már egy jó ideje, csak az A-Béta-Care-t.

Közeleg az idő, hogy kiderül a spontán sikertelenség, izgulok...

Tiko

tiko

Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni? A barátnőmék már több éve próbálkoznak a babáért, de sajnos nem sikerül. Volt már petevezető-átjárhatósági műtéte és azóta havonta injekciózza magát, de sajnos semmi.
Ajánlották nekik, hogy menjenek el a Szabolcs utcába mindketten vérvételre. Mit vizsgálnak a Szabolcs utcában, és merre induljanak? Kell-e beutaló, stb.
Előre is köszi!!!
hmmc

Norka!

Szedek Adimetet,nekem azzal indította hogy kezdjem el szedni,de már előtte is szedtem.Sajnos nem nagyon bírom,ezért egy hónapra abbahagytam amikor teljesen elvesztettem a reményt,de most a lombik előtt elkezdtem újra már egy hónapja.Most kezd újra kegyetlen hasmenésem lenni tőle,ezért ha valahova mennem kell akkor nem is tudom bevenni,mert ugye vagy odaérek.....vagy nem.Most visszaveszek belőle kicsit amíg elmúlik a hasmars aztán folytatom.Persze nekme sajnos nincs ilyen problémám ,hogy könyörögnöm kelljen a cukorvizsgálatért,mert erősen túlsúlyos vagyok ezért gondolták a cukrom sem jó.Bár terhelésre is csak pár tizedes eltérés van.Ilyen a sors.Ez a PCOS annyira kiszámíthatatlan....Nekem a cukrom szinte normális,viszont a petefészkeim annyira roncsok.....hogy alig vagyok lószérumokkal is stimulálható.KépKép
A laparoscópos cisztaműtétet pedig tényleg az doktor kérte,mondta ha úgyis ott kotorásznak akkor egyben oldják meg azt is.Sajnos a várt hatás elmaradt,azóta sem volt egyetlen spontán peteérésem.Tavaly április 28-án műtöttek.

Fanni!
Ne hidd hogy anyira ráérek szenvedni itthon,ugyanis csak a főállásomból vagyok táppénzen,műkörmözni azért kénytelen vagyok,mert valamiből a gyogyik mellett élni is kell.Csak a kedves vendéggel szemben ülve kellmetlen a hányhatnék.A többi a jó ügy érdekében nem zavar.

Zsuzsi!
Nagyon drukkolok holnapra!
Mára elteszem magam!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Tiko! A doki mondta elsö alkalommal amikor vastag volt a petesejt fala hogy ez miért nem jó és hogy kell AH, beleegyezünk-e. Aztán késöbb már én kérdeztem a lombiknál hogy megint lesz-e, kell-e.

Zsebi! aranyos vagy, köszi. Itt vannak képek http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660

Zsuzsi, Fanni! drukkolok nagyon!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kavicska, hát rengeteg mondandóm lenne... de nem akarom szétoffolni a topikot a PCOS - inzulin - metformin témával, kérlek dobj meg egy maillel: sari.nora@axelero.hu , hogy írhassak neked privátban!
Úgy érzem, tudnék mit mondani...

addig is, ha esetleg nem láttad volna: http://www.csaladinet.hu/hirek/babavarok/ha_nem_sikerul/7570/

Anna! Megvagyunk, vagyogatunk, 3 hete jól rámijesztett a baba, de azóta itthoni pihenés van, és szépen alakulnak a dolgok!
s_norka

Karmen Kép
Köszönöm. Nagyon szép nagylányod van! De tényleg kifejezetten SZÉP! Lesz vele gond bőven Kép

Anna Kép
Én baby aszpirint szedek a mnyh vastagítására. Meg is lepett, hogy a 6. (stimulált) napi UH-n 9 mm vastag volt! Kíváncsi leszek, mit mondanak holnap!

Kavicska Kép
Milyen élelmes vagy. Egy munka ott, egy itt Kép

Zsebike Kép
Bízni azt kell is, reméljük, hamarosan a jutalom is párosul hozzá!

Jó éjt, lányok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hmmc!
A Szabolcs utcában genetikai vizsgálatot végeznek ide nem kell beutaló, csak be kell jelentkezni és 10 ezer forint, illetve végeznek immunológiai vizsgálatot ide viszont kell beutaló, de ingyenes. Én azt mondom, egy meddőségi központot kéne keresnie és ott az orvosok már célirányosan tudnának segíteni.

Karmen!
Megnéztem a képeket és már be is tettem az újat a táblába, de mivel már késő van most nem frissitek majd holnap. Kép

Fanni!
Én érzem hogy eljön a mi időnk hamarosan. Kép
nagyon szorítok neked. Tényleg mi a múltkor együtt voltunk a lombikon. Kép

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!!

Mikor ma írtam még nem volt meg a spermakép, azóta azt is tudom. Az előző eredményre azt mondta a doki, hogy inszem szóba sem jöhet (8 millió volt), ez a mostani 10 millió, és azt mondta ezzel jó eséllyel próbálkozhatunk inszeminációval. De kicsit meglepett, hogy te 12 millióra írtad a határértéket. Még az erdmény előtt ennek a vizsgálatnak függvényében terveztük a későbbieket és most ugye az inszem jönne, de ha eleve ennyire csökkentek az esélyek , hmm, nem tudom. A doki azt mondta rajtam múlik a dolog. Amúgy nekem néztek hormonszinteket, meg HIV és Hepatitis státuszt, és három hét múlva néz ultrahangot, és Chlamydiát. Utána kezdődik a hormonkezelés, de most már nem tudom, hogy hogy legyen.

Üdv: Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni!
Bocsi, de téged korábban nem vettelek észre..Kép)) Köszönöm az érdeklődést!!! Zseboroszlánnak leírtam mindent.

L.L

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsuzsi! Kép
Gondolok rád és nagyon, nagyon drukkolok!!! KépKépKép

Zsebi Kép
Igen, férjecském is az A-Beta-Caret szedi. Kép Nézessetek ti is spermaképet. Nálunk mindenki meglepődött. Kép Olyan szuper!! Így most jó erős közepessel mentünk inszemre. Kép

Tiko Kép
Én nagyon remélem, hogy azért az nem lesz olyan sikertelen!! Drukkolok, hogy most spontán elkerüljön a miku!! KépKépKép

Fannika Kép
9 tüsző az gyönyörű!! Kép Izgatottan várom, hogy mikor lesz a punkciód. Mikor én voltam akkor rengetegen voltak!

Lányok szerintetek a hasmenés az már jelentkezhet, mint tünet???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!
Kép

KiscsillagKép
Olyan jó látni, hogy az üzeneted tele van mosolygó arcokkal. Mikor elmentem, még inkább a Kép volt többségben. Ez muszáj, hogy meghozza az eredményt!!!Kép
Szerintem még nagyon korán van a tünetek kereséséhez. Nem hinném, hogy a hasmenés az lenne.
A párodnak nagyon gratulálok a sok kiskatonához! Kb. 3 hét múlva kell az enyémnek is számlálásra menni, akkor kiderül, hogy a műtét hatott-e erre is!Kép

ZsuzsiKép
Nagyon szorítok neked!!!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsókás

Borsi
borsókás

Karmen!

Akkor gondolom én is tudnék róla, ha a petike fala vastag lenne.

Fanni!

Ezt még nem is hallottam, hogy mnyh-ra aspirin. Mennyinek kell lenni amúgy a mnyh-nak amire azt mondják, hogy jó?

Zsuzsi, Fanni!

Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!

Tiko

tiko

Lányok Kép
Sajnos még mindig nem tudom, mikor lesz a punkció. Vasárnap vagy hétfő 50-50%. Legalábbis ezt mondta az UH-nál a dokim.
Aztán néztek egy esztradiolt és felhívott, hogy csökkentsem a Gonal-F-et, mert magasabb ez a hormonszintem, mint kellene. Azaz szerintem kicsik még a tüszők, de közel a tüszőrepedés.
A legnagyobb 16 mm... ő lehet a ludas.
Ezek tükrében azt gondolom, inkább vasárnap lesz a leszívás, s hiába van látszólag sok tüszőm, nem lesz túl sok "használható".
A nővérke azt mondta, beszélgessek a tüsszencsekkel. Most kicsit szomorú vagyok ám... nem is tudom, mi lenne a jó. Lehet, hogy haza kellene menjek, vagy holnap már nem kellene dolgozzak. Kép

Zsuzsikám Kép
Remélem jó hírekkel jössz!

* Kép
Tiko jól írta, még be sem ágyazódhatott a picike, így ne is figyeld még magad, csak maradj olyan pozitív, mint amilyen vagy!

Tiko Kép
Nekem az előzőnél 10 mm volt. Azt hiszem, nagyjából az a küszöb, annál kisebb az már kevéske.
Az aszpirin mnyh növelő hatásáról egy Kaális orvos írt tanulmányt, talán egy szegedi doki, ha megtalálom beszúrom a linket.

Bárcsak ilyen szép idő maradna Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Norka!
Mail ment.
Fanni !
Mizujság?
Zsuzsi!
Nagyon drukkolok!
kavicska

Tiko Kép
Megtaláltam a cikket.
http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#aspirin
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szia S norka!
Köszi az infot.
Kihez jártál a Kaáliban?Vizsgálatok voltak?
Te hogyan oldottad meg?
Remélem minden rendben, szép babásodást kívánok.
Hukkmuk
hukmuk

Szia Kavicska!
Köszönöm a válszt.
Ti mióta vagytok a Kaáliban ?
Kihez jártok?
Igaz h nem fogadnak el hálapénzt, tényleg olyan jók a körülmények?
Milyen volt a műtét, mennyi ideig tartott?
Most hogy álltok?
A műtét ára?
Írj magánba a ha gondolod.
Kitartást, érőt kívánok.
hukk
hukmuk

Fanni!

Én azért remélem minden rendben lesz, nem reped meg előbb és lesz elég petike!!! Ha megteheted ne dolgozz holnap szerintem.
Köszi a linket. Hm, érdekes.
Nekem nem szokták megmondani, milyen vastag a mnyh-m, csak annyit, hogy nagyon szép. Gondolom, hogy nem csak szép,hanem jó is Kép

Tiko

tiko

Ez most egy próba

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko Kép, Zsebi Kép vagy bárki, aki erre jár!
Eltűnt tegnap délutántól a levelezésünk és én most nem tudom, hogy Zsuzsival minden rendben volt-e és Kavicskával mi történt!
Lécci írjátok meg, bár remélem, hamarosan visszakapjuk a hiányzó részt. (már jeleztem az illetékeseknek...)
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Ha jól emlékszem Zsuzsinak 2 petikéje lett, ha rosszul emlékszem elnézését kérem!
Kavicskától is elnézést kell kérnem, mert nem emlékszem. Kép
És tőled is Fannika!!!
Kínomban olvasgattam egy másik fórumot és összezavarodtam. Kép
Reméljük hamarosan jön Zsebi, ő tuti tudja.

Tiko

tiko

Tiko Kép
Azt tudom, hogy 2 petikéje lett Zsuzsinak, de azt nem írta, hogy a randi is sikeres lett-e a kiskatonákkal?
Nem baj, ha nem emlékszel, majd honap remélem megírják... vagy visszakapjuk a topik hiányzó írásait...
FAnni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsinak megtermékenyült a 2 petije, asszem szombatra van időzítve az ET!
s_norka

Norka!

Köszi a nagyon jó híreket! Biztos Zsuzsi is örül. Kép Szombaton akkor nagyon drukkolok neki!!!

Tiko

tiko

Köszi, Nóri Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Puszi lányok, jó éjt!!!

tiko

HÛÛÛHAAAA!Kép
Én még ilyet nem pipáltam!Most értünk haza, gondoltam megnézem mi van Kiscsillaggal, Zsuzsival, Fannival, Kavicskával, na meg a többiekkel.Kép Hova lett minden és mindenki??? Rossz, hogy itt maradtam minden infó nélkül.Kép Azért nagyon drukkolok mindenkinek, akinek erre most szüksége van!KépKépKépKép

Én pillanatnyilag nagyon el vagyok havazva. Rengeteg a meló. Ráadásul itthon nekiálltunk a folyósónk kifestéséhez. Nem túl nagy, de van vele munka rendesen.Kép A párom még mindig szabin van, ő igényelte már a munkát, de persze én sem maradhatok ki belőle.KépKép
Egyedül az biztat, hogy nem egészen két hét múlva megyek konzira a Kaáliba. LAssan letelik ez az idegörlő várakozás, és indulunk újra!

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Hát én is észervettemhogy a szép hosszú és boldog levelem eltűnt mint szürkeszamár a ködbenKép
SebajKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most tudtam visszajönni,eddig dolgoztam.Pont írtam levelet,erre nem tudtam elküldeni.
A lényeg újra!
Jobb oldalon 3 tüszőt növesztettem 14-16 mm,bal oldalon vagy 5 vagy 6 tüszőm van,5-nél elvesztettem a fonalatKépÕk is 14-17 mm-esek.A ma reggeli vizsgálat szerint hétfőn punkció.Holnap reggel újra kell mennem.Volt estradiol+LH vérvételem,és kaptam még két ampulla menopurt.
Most töltögettük a nyilatkozatokat!
Fannika!
Hétfőn mégis csak találkozunk? Kép Ilyen még nem volt hogy így reagáltam a szurikra.
Zsuzsi!
Drukkolok nektek tovább!nagyon ügyesek a manócskáid!Így tovább!!!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Jó éjt mindenkinek!
Holnap elvileg tudok még híreket hozni.
Sziasztok!
kavicska

KAvicskaKép
Ezek nagyon-nagyon jó hírek!KépEnnyi kis petike között biztosan ott várakozik már a befutó is!Kép
Hétfőig még küldöm neked a tüszi-növesztőket!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!

Hát a spontánról megint lecsúsztunk, ma reggel meglátogatott a miku. Kép Kép Viszont most már be tudok jelentkezni UH-ra április elejére. Mindjárt kiszámolom, aztán be is jelentkezem.

Borsi!

Nagyjából egyszerre kezdünk! Kép

Kavicska!

Nagyön ügyes vagy, jó sok és nagy tüszőt növesztettél. Küldöm a tüszi növesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsi, Fannika!

Nektek is küldöm az energiákat és drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Lányok,

én is írtam tegnap du. levelet, az is eltűnt.
ma még felhívom őket, hogy osztódik-e rendesen tovább. ha igen, akkor reggel megyek. fájdogál a hasam (vagyis szerintem a bal petefészkem) remélem ez normális.

Fanni

szerda óta van fejlemény? gondolom kell ma is menned, hisz szerdán még nem tudtál időpontot a punkcióra. kiványcsi vagyok nagyon, hogy a tüszőkkel mi a helyzet.

Kavicska

ez nagyon jó szám, reméljük van mindben petesejt. Írj ma feltétlen, ha végeztél, hogy mikor lesz a pukciód.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Lányok,
mindkettő gyönyörűen fejlődik, holnap 8.30-kor lesz a transzfer Kép Kép Kép

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Ma reggeli UH-n egész szép Kép eredményeket láttunk. Van jópár tüsző, baloldalon több, jobb oldalon is van 4. A doki szerint 12-t fognak leszívni, amiből 8-10 lesz használható Kép Kíváncsi leszek...
A nagyra nőtt tüsszencs bevárta a többieket, mert most 17 mm a legnagyobb, s már többen vannak ekörül.
Hétfőn punkció, Kavicskával Kép kézenfogva! Egészen feldobódtam!

Kavicska Kép
Te hányra mész?
Én h8-ra!
Tudtam, hogy megin találkozunk!

Zsuzsi Kép
Remélem minden rendben lesz. Nagyon drukkolok! Remélem mindkettő megtapad majd és akkor 100%-os leszel Kép
Igen, normális, hogy fájdogál, amíg nem fáj elviselhetetlenül.

Tiko Kép
Akkor nemsokára Te is kezdhetsz, remélem kezdesz megnyugodni.

Borsi Kép
Kellemetes lakás-szépítést a hétvégére Kép

* Kép
Hogy vagy?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi!

Ezek nagyon jó hírek!!! Hétfőtől átalakul az osztódós energia, babaragacs energiává. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni!

Látod érdemes volt otthon maradni. :o Nem tudom mit mondtál a tüszőcskéidnek, de hatásos volt. Kép
Drukkolok tovább... ++++++++++++++++++++++++++++

Dehogy kezdek megnyugodni! Kép Bejelentkeztem, ápr. 3-án kell mennem (pont a szülinapomon). Időpont már nem volt a drnőhöz, csak oda kell mennem és egyszer csak rám kerül a sor.

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép
Holnap mi is megyünk a kaáliba. Írj valami ismertetőjegyet! Kép
Amúgy drukkolok nagyon! Ott a helyszínen! KépKépKép

Fannika Kép
Köszönöm szépen kérdésed! Megyvagy(unk)ok Kép. Néha egészen érzem még a méhemet is, de olyan jó érzés, kellemes. Kép Remélem a babóc(ák)a fészkelik be magukat! KépKépKép Szuper, hogy hétfőn punkció!! Szorítok nektek nagyon Kavicskával együtt! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsuzsi Kép
Szuper hírek! Már emlékszem ám, a múltkor azzal az eggyel is gondok voltak, nem is volt biztos, hogy lesz transzfer. Ehhez képest ez már fantasztikus hír!

Tiko Kép
Nem is tudtam, hogy időpont nélkül is lehet menni. Na jó, értem én hogy bejelentkeztél azért, szóval az utcáról nem lehet beesni, de ezt tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen rendik.

Ma reggel amúgy csak kettesben voltunk ott egy másik lánnyal.

* Kép
Hihetetlen a Belőled áradó +energia, még itt a gép előtt is érzem Kép
Maradj ilyen jókedvű!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?