Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmónak
++++++++ :D

elérhető vagy MSN-en?
monyo

Kiscsillag és Zuzmó:

DRUKK NEKTEK!!!

Nem feladni, pozitívan hozzáállni!Kép
esperanza

Zuzmó,
Már csak hetet kell aludni!!!Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi csajok, már jött is egy kis vigyor az arcomra.
Monyo!
Sajnos nem vagyok otthon msn témában, csak sejtem, hogy mi is az egyáltalán.

Nviki!
Valóban már csak egy hét. Gyorsan el fog telni. Múltkor úgy voltam vele, hogy jó lett volna még egy hétig dédelgetni az álmot, hogy sikerült és nem nagyon vártam a vérvétel napját.Most felkészülök mindenre.

Igyekszem nem keresgélni apró jeleket, amik utalhatnak valamire. Ha még velem vannak akkor már beágyazódtak de megpróbálok nem minden emésztési fázisban tünetet látni. Csináltunk róluk fényképet,néha megnézem és az olyan jó.Nagyok és erősek. Igyekszem bízni bennük. Most megyek főzök húslevest és madártejet, mert teljesen rá vagyok kattanva.
Mégegyszer köszi a + -kat. Be tudok fogadni bármekkora mennyiséget.Kép
PuszkaKép
Chestimami remélem jól vagytok!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Én is kicsit távol maradok tőletek ne haragudjatok, de már kezdek nem parázni annyira, vagyis erősen nyomom el inkább magamban ha jön a rettegés. Holnap asszem nem futok BMC-be úgy érzem erős vagyok, és igenis rendben van itt minden, majd jövöhéten kiderül ugyis Kép

Köszönöm mindenkinek aki nyugtatgatott Kép Kép

Ria remélem jól vagytok, és pihizel Kép mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci az ötledet aranyos, én is támogatnám. Kép

Kiscsillag mennek a drukkok Kép Már a "nehezén" túl vagy, most a pihi időszak jön Kép Nektek is mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

ZuzmóKép Minek nektek fagyik amikor ez úgyis sikerül Kép Csak kérlek ne idegeskedj muszáj pozitivnak lenned tudod Kép
Ez lesz az igazi, minden rendben lesz, eljött a Ti időtök Kép Semmivel ne törödj csak nyugi, ott vannak bent a picurok, adj nekik kellemes környezetet, hogy ne is akarjanak elmenni Kép Kép Mennek a babatapik anyuka Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Tüssikének puszi Kép

chesti

Szia Lányok!

Remélem, nem baj, hogy néha ide olvasok és veletek izgulok!

Szorítok mindenkinek, akinek most éppen szükséges!
Beszélgessetek a babókákkal, hogy mennyire várjátok őket.

Puszika és nyugika
kelimoni
Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Chesti
Már jól vagyok de nem merem elkiabálni.Én is kissé parás vagyok,egésznap ez foglalkoztat sikerült vagy sem,megörjít ez a várakozás és még mikor lesz 31.De jó lesz ha elfoglalom magam valamivel,mert ez igy nem jó.Mondjuk most rossz volt mert egésznap csak feküdtem és szinte egésznap ezen gondolkoztam.De Te se féljél minden rendben lesz!!!!
Zuzmó
Ne idegeskedj neked most nem szabad.Nem lesz szükség a fagyikra,most sikerülni fog!!!!!Én is ennék madártejet,de most már nagyon!!!!!!!!Tüssikének puszika!
ria75

SziasztokKép

Csajszik, csak nyugi, hiszen mindenkinek az kell!!!
Drukkolok mindnyájotoknak és küldöm a babatapasztókat és babanövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most inkább csak olvaslak benneteket, hisz parkolópályán vagyok!Kép

DRUKKOLOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!

manda

Sziasztok Lányok!Kép

Ria,Zuzmó,KiscsillagKép
Most ez a március vége-április eleje valami egészen őrületes lesz!!!
Remélem rövid időn belül még 3 db szívecske fog dobogni a táblában!
Szorítok nektek, már csak azért is mert önző vagyok, mert jól esik olvasni, hogy valakinek sikerült!Kép

MandaKép
Üdv. neked isKép
Örülök, hogy így összeszedted magad!
F@sza csajszi vagy!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi VikiKép
De azt hiszem, amit rólam írtál, rád is vonatkozik. Kép
Te most hol tartasz? Sorry.

manda

MandaKép
Holnap megyek be a W.dokihoz rákszűrésre, meg receptfelírásra, mert elvileg, ha jól számoltam ápr.3-án kezdenem kéne a decapeptylt,mert ma már a 9.cn-on vagyok.
Bár úgy "hallottam"- itt a fórumon-, hogy nem lehet kapni. Nemtom most mi lesz.

Tényleg, nem tudjátok, hogy holnap bent lesz-e
W.doki? Már, hogy ne potyára menjekKép

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
W. a héten szabin van!
klimon

Klimon,
Ugye mindketten Wiegandt dokiról beszélünk?

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

KlimonKép
Mondd, hogy igen vagy nem vagy valami, mert nem veszik fel a telefont. mint rendesenKép
És ha azt is tudod esetleg, hogy a jövő héten lesz-e?

Amúgy mióta jársz hozzá?

Köszi, köszi, köszikeKép
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

A tudatlanságom már fájdalmas komolyan mondom!!!
Most elestem egy kis pénztől mert én buta nem irattam ki magam táppénzre...visszamenőleg nem adják meg, de kérvényezhetem a tb-nél aki úgy fog szivatni mint állat Kép
Azért jól jött volna egy kis pénzecske...
Mondtam, hogy úgye eleve feküdnöm kellett beültetés után, utánna meg majd egy hónapig túl stimuval kezeltek, amikor meg jobban lettem járvány lett, mondták emberek közé ne menjek.... na mindegy, igy jártam.

chesti

ChestiKép
Ezt most nem értem. Milyen jogviszonyban dolgozol? Munkaviszony vagy más?

manda

Szüleimhez állandóra vagyok bejelentve, a másik pedig szerződéses.

chesti

Viki!
Bocsi, de többen osztozunk a gépen és most fértem ide.
Igen, egy dokiról beszélünk. Jővő héten már bizti lesz, mert csak a héten nincs. Egy barátnőm jár hozzá és Õ mondta. Én már sikeresen befejeztem a rendszeres BMC járatot( 16hetes vagyok)!
klimon

KlimonKép
Drága vagy, hogy válaszoltál!
Nemrég sikerült felhívni őket és mondták.
KösziKép

Gratulálok a babához!Kép
Hányadikra sikerült? Inszem vagy lombik?

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi! 4.lombikra sikerült! Neked is sok sikert, és remélem hamarosan te is csatlakozol a pocakosok táborához!!!
klimon

KlimonKép
Köszi az invitálást, szívesen elfogadomKép
Nekem most lesz a 3., de a 4.-ig már nem szeretnék eljutni.Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki,
nekem tetszik a "Türelem babát terem" új közmondás KépKépKép

Kiscsillag,
örülök, hogy nem volt rossz élmény számodra az inszem, remélem, hogy a folytatás is hasonló jóval kecsegtet! Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Zuzmó drága,
nehogy elkeseredj! A lényeg, hogy a pocódban szuper helye van a két babónak, és meglátod nem is lesz szükség többre!!! Pihenj sokat, szép időben egy könnyű séta, csak semmi stressz Kép
Mennek neked is a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Chesti drága,
örülök, hogy sikerült legyőzni a félelmedet, nagyon helyes, ezt így kell csinálni Kép Minden rendben van, és növöget Picur is! Kép
Picur növesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Klimon,
gratulálok én is Neked a babához, tök szuper, hogy sikerült. Tudjátok már, hogy fiú vagy lány lesz? És elárulod, hogy nektek mi volt a probléma? Köszi Kép

Nagyon szép álmokat csajok, holnap jelentkezem! Kép Pusszanat!

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép
Majd még igyekszem ilyen remek közmondásokat kitalálni magunknakKép

KlimonKép
Csatlakoznék Zsókucihoz a kérdések sorábanKép
Mit csináltál másképp a negyediknél, mint az első három alkalommal?
Várom a tanácsokat!Kép

ChestiKép
Babanövesztők mennek ++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most kérdeztem meg a munkaügyesünket, aki azt mondta, hogy ha olyan az orvos, akkor lehet, hogy ezen a héten hétfőtől fel fog venni táppénzre, mert heti jelentésben vannak az orvosok a Tb felé.
Így mondjuk ezt a hetet nem buktad el, no meg a következőket sem. De az előző hetekre nem fog tudni felvenni utólag.
Kérdezd meg tőle még ma!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na jó ma elmentem a nődokimhoz csakhogy bizonyosságot kapjak, és teljesen jól van Picur, láttam dobogni a szivecskéjét Kép Édddeeeesss Kép Kép és a süt a napcsi is Kép

Kiscsillag, Zuzmó, Ria mennek a babatapik ügyik vagytok Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klimon én is gratulálok a babukádhoz Kép

Viki köszi, hogy utánna érdeklődtél nagyon aranyos vagy Kép Igen hétfőleg visszamenőleg kiirt táppénzre, ez is több a semminél, de ezekután úgy döntöttem az egész terhességet táppénzben töltöm Kép Kép hamár nem adják meg visszamenőleg.
Most a gyeses, gyedes dolgoknak néztem utána, de totál zavar az egész. Valaki azt mondja a szülés elötti 180 napot nézik, valaki meg azt a 2005ös adózott évemet. Jővőhéten elmegyek OEP-be, hogy most akkor mi is van.

Puszi mindenki és legyen nagyon szép napotok Kép

Kép

chesti

Köszi Lányok mindenkinek!

Igazából a progeszteron adagomat emelték. 1-re nem kaptam,2-ra 1 ampulla, 3-ra 2 ampulla. A 3. már sikerült, de erről nem szeretnék beszélni, elég szomorú. Ami szerintem segíthet a sikerben, de nem én árulom el ezeket először:
Sok-sok fehérje,hal,csirke, túró túró és túró minden formában, a stimu utáni időszakban. Én szedtem MagneB6 tablettát 3x2, majd amikor terhes lettem csak 2x2, és a 3. hónaptól 2x1. Ez szerintem oldja a görcsöket, ellazítja a méhedet( lehet,hogy rosszul tudom, de az a lényeg hiszek benne). A leszivás után a beültetésig, rengeteg kamilla teát ittam mindig ez is csak az én hülyeségem szerintem. Van olyan lány aki semmit nem csinált mégis sikerült neki, ki tudja mi a titka az egésznek. A legfontosabb, nem szabad stresszelni, és beleéni magatokat. Én sose teszteltem pl.előre, csak az elsőnél, mert ez is olyan rossz tud lenni, és csak felidegesít. Az legyen a szemed elött, hogy te mindent megteszel a siker érdekében. Küzdesz! Nem adod fel!!!
Elég hosszú lettem, bocsi!
Azt pedig, hogy fiú-e vagy lány a kis Manónk még nem tudjuk.
klimon

KlimonKép

Köszönöm a tanácsokat, igyekszem betartaniKép))
/Érdekes: Az 1-2-nál kaptam progi szurit, utána a fagyisnál azt mondta a doki, hogy nekeme nem kell az csak az utro, nemtom miért Kép(/

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti
Na látod hogy minden rendben van picurkával,és még a szívecskéjét is láttad dobogni,de jó!Nem is lesz semmi baj,csak nyugiba legyél,ne stresszeld magad.Én is jobban érzem magamat hogy süt a nap,ezerszer jobban.Végre tavasz!!!!!!
ria75

Klimon én is hiszek a pozitiv energiákban Kép és abban hogy nem szabad rágörcsölni. Én még csak most kezdem beleélni magam, hogy babánk lesz de még mindig azt mondom bármi történhet. Én is rengeteg turót ettem bár én a túl stimu miatt Kép és sok fehérjét. Kamilla teát viszont nem ittam helyett sima teákat de azt sokat. Én 3*1 Magne B6ot szedtem és szedek máig.
A legfontosabb a nyugalom és a pozitiv hozzáállás Kép Kép

chesti

Sziasztok!

Tegnap nem volt netünk, azért nem jöttem, de látom nem maradtam le túl nagy dolgokról.
Még mindig ugyanabban a semleges lelkiállapotban vagyok, mint eddig. Egyik pillanatban biztos vagyok benne, hogy minden rendben a másikban nem. Ettől meg kell bolondulni. Nem vagyok ideges vagy stresszes, egyszerüen teljes bizonytalanságban vagyok. Vannak vidám pillanataim, de többnyire ez a "minden-mindegy" hangulat a jellemző. Ha Csoki hazajön akkor jobb.
Lehet, hogy csak magányos vagyok? Meg hülyeKép
Az elmúl egy órát azzal töltöttem, hogy visszanéztem a január végi, február eleji hozzászólásokat, főleg Chestiét, írt-e valami tünetről ami esetleg már utalhatott az eredményre.Hát mondanom sem kell, semmit nem találtam.Ezért most rákérdezek.
Drága Chestimami, neked volt valami előtte? Cicifájás, émelygés, aluszékonyság vagy bármi amiről gondolod, hogy már jelezhette?
Nekem általában mensi előtt egy héttel már le akar szakadni a cicim, így volt ez a januári stimunál is, vérvétel előtt egy héttel már ha megmozdultam is fájt, ezt akkor jó jelnek gondoltam, azóta ugye kiderült, hogy nem volt azKép. Most a ciklusom szerint hétfőn kellene megjönnie-de nem fog, már a progi miatt sem- és sehol a cicifájás. Icipici sem. És egyáltalán semmit nem érzek, mintha akármelyik hétköznapomat élném.
Szóval már teljesen gyagya vagyokKép Ez van. Már csak ötöt kell aludni.

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmóanyu Kép
Mint mondtuk ne is foglalkozz azzal, hogy igen vagy nem, éld a mindennapjaidat vidámanm hogy otthon vagy, süt a nap, és ne keresdd magadon a tüneteket könyörgöm, és ne olvasgass vissza ez butaság. Mindenkinél tök más. Én pl azt hittem tuti nem sikerül mert begörcsöltem, és igen volt valami olyan érzésem hogy megakarna jönni de ezt lent éreztem. Nem éreztem a melleimen, vagy a derekamon...de ez mondom lényegtelen. Bent BMC-ben beszélgettem csajokkal, és mindenkinek más más tünete volt hidd el. Valaki totál semmit nem, érzet, valakinek hányingere volt, valaki hasban feszült,valaki tele volt energiával, azt hiszem én fáradtabb voltam ...mind mind más. Te ezzel ne törödj. Éld a mindennapjaid és élvezd a semmittevést. Lassan úgyis mész,és ne tesztelgess, ne parázz. Attól semmi sem fog változni, csak a bébiknek ártasz. Legyél vidám, egyél sok fehérjét Kép
Tudom, hogy sokszor csalódtál már, de ez más, sikerülni fog csak erre gondolj.
Mennek a babatapik és nyugibogyók ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

chesti

Köszi!

Tudom, gyagya vagyok. Igyekszem megfogadni a jótanácsokat!

Kép
Kép
zuzmó

SziasztokKép
Mindenkinek drukkolok és küldöm a babatapikat, babanövesztőket, poz. energiákat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

RiaKép
Remélem, már jobban vagy! Drukkolok ám nagyon!

ZuzmóKép
Drága, ne foglalkozz semmivel, te csak éld a napokat boldogan, vidáman, önfeledten és majd meglátjuk mit hoz a vérvétel!
Ahogy Chesti is írta, mindenkinél más jelek tapasztalhatóak, én is annyira bíztam a harmadikban és mi lett belőle, a nagy semmi!
Nagyon drukkolok!!! Csak pozitívan!!!!
Pusszancs!!!!!!!!!

manda

Chesti drága!
Örülök, hogy sikerült megnyugodnod, és, hogy minden rendben van Picurral! KépKépKép
Megy azért a növesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Ria,
örülök, hogy jobban vagy! Kép Már csak pár nap az eredményig! Megy addig is a babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Drága Zuzmó,
ne olvasgass ilyeneket, csak a napi történéseket - és azt is csak akkor, ha jó Kép
Kapcsolj ki - amennyire lehet, olvass, az leköt Kép
És persze Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Na, megyek csicsikálni, mert leragad a szemem, pusza csajszik! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sehol senki ezen a szép, napsütéses, tavaszi napon? Kép - Értehető is Kép

Csak benéztem...

Szép napot mindenkinek! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Kép

Zsókuci ez már csak igy van, az ember végre kimozdulhat a lakásból Kép
Képzeljétek mi történt ma velünk Kép Tőlünk nem messze az erdőbe elmentük a kutyákkal sétálni. Találtunk egy mély aknát amiben benne volt két nagy borz és még élték. Nagy telefonálások az állatvédőknek. Kijöttek és kimentették őket Kép Olyan jó volt nézni ahogy spuriztak befelé az erdőbe Kép Szóval ma őrangyalkodtunk, jó érzés volt Kép

Kiscsillag, Ria, Zuzmó mennek a babatapik remélem nektek is vidám napotok volt, és élveztétek a napsütést Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Chesti!

Ez tök jó! Jó dolog "kiscserkészkedni" KépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Régebben Kaális voltam, ma már egy 7 hónapos gyermek boldog anyukája vagyok.
Szekrénypakolás közben találtam 16 ampulla progeszteron injekciót. Ha valakinek szüksége lenne rá, ingyen odaadom. Elérhetőségem: adrivolcz@yahoo.com vagy 30/9777077
audrey

Kép Csajok!

Látom ma sincs mozgás itt, de nem baj, mindenki pihengessen, sétáljon, punnyadjon... Kép

Audrey,
köszönjük a felajánlást, lehet, hogy majd valakinek kelleni fog. Még azt megírnád, hogy meddig jó az injekció?
Még egyszer köszi, kedves a felajánlásod Kép

További szép vasárnapot Mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jaj Audrey, elfelejtettem gratulálni a gyermekedhez! Kép Ha van kedved, írd meg, hogy miért kellett a Kaáliba járnotok, meg, hogy mit csináltak, és hányszor, hogy boldog anyuka lehess? Kép

Biztos motiválna minket is a sikered! KépKépKép

Puszi, Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Már megint csak én írok - de végülis jól elbeszélgetek itt magammal...

Hol van mindenki? Hiányoztok...Hüpp...

Tessék jelentkezni...
Szép Hétfőt mindenkinek!
Puszika! KépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Helyzetjelentés: jövő héten jöhet piri és irány W. doki, kezdődhet az antagonista protokoll. Már nagyon-nagyon izgulunk.

Kellemes napot Mindenkinek!
mot

Sziasztok Lányok!

Zuzmó,
a doki a múlt héten a randinkon többször mondta, hogy a legrosszabb a stressz, a felfokozott lelkiállapot, nem segíti a megtapadást. A dokinál végig bőgtem Kép nem bírtam magammal (nem kaptunk jó híreket) és a végén megkérdezte a páromat, hogy általában vagyok ilyen vagy csak ha lombikról van szó. Kép Zuzmó, én is csatlakozok a lányokhoz, ne nézz vissza. Nyugi, pihi, kapcsolj ki. Nem tudom hallotál-e már a baba-mama kapcsolat analízisről, én itt a babaneten olvastam róla, lehet segítene.

Chesti,
a héten UH? Kérdés: ezek az UH-k hüvelyi vagy hasi UH-K

Zsókuci,
mizújs?
monyo

Jó reggelt!

Zsókuci, de legalább viszed a fórumot, még ha csak magaddal is beszélgetsz Kép

Mot ezek jó hirek Kép

Monyo miért bőgtél mi a baj? Héten ha nincs semmi panaszom nem kell mennem UH. Amúgy mindig hüvelyi UH.

Zuzmó, Kiscsillag, Ria mennek a babatapik Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Chesti
MSN-en már panaszkodtam Neked, a katonák nincsnenek elegen, nem elég harciasak és ha ennél rosszabbak lesznek a bevetésnél, akkor nem sikerül az első lombik és a stimu is felesleges volt. A biológusok vért fognak izzadni Kép Ráadásul a párom elkapott valami vírusos betegséget, úgyhogy most még antibiotikumot is szed....
monyo

Jó reggelt!

Itt vagyok én is, most ébredtem.
Köszi, hogy így aggódtok értem, de nincs semmi baj. Igazából nem izgulok nem stresszelek, csak itthon vagyok és unatkozom. Legalább a nap sütne. A hétvége jó volt, mert végig együtt voltunk a papamacival és eszembe sem jutott a hétköznapi melankólia, úgyhogy rájöttem az a bajom, hogy egyedül vagyok napközben, de ezt a két napot már majdcsak kibírom valahogy.
Tünetem továbbra sincs semmi, de már nem is keresgélek. Felkészülök minden eshetőségre. Ha nem kapunk jó híreket, megyek dolgozni, sportolni fogok és elkezdek fogyózni és talán lehet nyaraláson is gondolkodni. Szóval mindenképp igyekszem pozitívan hozzáállni, akár mi is lesz.Kép Ha meg vannak odabent, akkor.....
Tegnap este voltunk templomban, végighallgattunk egy misét. Olyan érzések szakadtak rám közben, fogalmam sincs honnan jött ez a fura katarzis, de többször könnybe lábadt a szemem.
Hát ez van. Szóval ne aggódjatok értem, olyan vagyok mint a piramisok, bármit túlélekKép
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Monyo azt tudtam hogy kevesen vannak de a többit nem mondtad. Még felesleges temetned a lombikot, nyugi.
Mihamarabbi gyógyulást a párodnak.

chesti

Zuzmóanyu Kép
Igy vagyok én is amúgy, utálom amikor jön a hétfő. Hétvégén olyan jó együtt, aztán jönnek a hétköznapok egyedül. Én is próbálom magam mindig lefoglalni valamivel.
Mi is szoktunk vasárnapi misékre menni de most már jó régen nem voltunk, épp ma mondta a Zo vasárnap elkéne mennünk. Kép Amúgy nekemis sokszor könnybe lábad a szemem, főleg amikor a családról beszélnek. Utána mindig olyan jól érzem magam lelkileg. KépTi hol voltatok? Mi a feneketlen tóhoz járunk, ott volt az esküvőnk is Kép

chesti

Chesti
köszi
monyo

Chestimami!
Mi itt Budafokon, Csoki annak idején ide járt és itt lett volna az esküvőnk is, de végül nem tartottunk templomit, mert nem tudtunk volna eljárni jegyesoktatásra, na mindegy. Szóval nekem is jól esett, mert már nagyon régen voltam utoljára, főleg így misén. Ha kirándulunk és utunkba akad egy templom, persze bemegyünk, de az nem ugyanaz. Így együtt tudatosan misére készülve most voltunk először, de biztosan nem utoljára. Jó érzés volt és úgy érzem erőt ad. Képes vagyok előre nézni, bármi is lesz.KépOptimista vagyok.

Kép
Kép
zuzmó

Monyo!

A doki mondta, hogy vért kell izzadjanak a biológusok, vagy csak te gondolod?
Szerintem csak annyi spermiumra van szükség, ahány petesejtet le tudnak venni és azokat ICSI-vel beleinjekciózzák. Szóval, ha kevés és lusta is akkor is meg tudják oldani. 1 petesejt+ 1 spermium = 1 gyerek. Ha már most aggódsz ilyenek miatt, mi lesz veled a transzfer után? Akkor pedig tényleg nem szabad itatni az egereket (mondom én, fő melankólikus)Kép. Ha inszemre készülnétek lenne okod aggódni, de a lombiknál szerintem kár ennyire elkeseredni. Asszem a Kaális topikban - de ezt Kis* jobban tudja - valakinek a férje ivott valami csodalöttyöt, talán épp az ő férje, de ebben nem vagyok biztos. Úgy felturbózta a srácait, hogy a dokik is meg voltak lepődve a spermaképen. Szerintem érdemes lenne utánnakérdezned, illetve hallottam egy bizonyos Maca Vibe dologról is, szintén ilyen hatással, azt DM-ben is lehet kapni.

Amúgy hogyan lehet hozzájutni ehhez az msn dologhoz.A baba-mama kapcsolat analízis nem korai még nekem? Vagy már a fogamzástól "űzni" kell?

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?