Sziasztok!
Tamesz!
Én Marcim még szopizik, de most állunk le róla szép lassan. Úgy tervezem, ahogy betölti a 16. hónapját, én pedig épp a félidőben leszek, azaz április elejére abbahagyjuk. Vasárnap óta már csak este szopizik, de azt is max 5. percig. Viszont csillagokat látok már a fájdalomtól, mert annyira érzékenyek a melleim. Én is féltem Ketteske miatt, de nem görcsöltem, nem véreztem, jól fejlődött, így nem féltem a szopitól.
Nem semmi Marcid, hogy pár nap alatt milyen nagy dolgokat produkált
Mi is mondjuk az első pillanattól Marcinak, hogy baba van a pociban. Erre Õ felhúzza a pólómat és a csupasz hasamra nyomja a tátott száját és fúj, nem puszi, de mi a szeretet jelének vesszük
Annyira édesek ezek a kis prücskök és ha belegondolok, hogy fogja szeretgetni majd a kistesót, már most elérzékenyülök
Krisszi!
Tudtommal 2,5-ig normális az AFP értéke (itt olvastam a Babaneten, majd belinkelem). Így érzésem szerint nem kell izgulnod. A helyedben beszélnék a dokiddal, hogy ő mit mond. No comment, hogy a későbbi időpontban kevebb értéket hoztak ki...
Miért nem akarsz menni a Praxisba?
Bettus!
Megy a drukk a holnapi uh-ra
Vigyori arc: kettőspont nagy O betű szóköz nélkül
Kata!
Akkor a lánykák Eliza és Lilla lesznek? Írhatom ezeket a neveket a táblázatba?
Klassz, hogy az Istenhegyin ilyen segítőkészek voltak
Akkor nem szuratod magad mégegyszer?
Gabi!
A szoptatás=fogyás nálam sem jött be
Szülés után rögtön visszanyertem a szülés előtti súlyomat, erre a szopival sikerült felkapnom 4-5 kilót. Én akkor lettem csak igazán kívános, de a tejcsi miatt abszolút nem érdekelt.
Szorítok, hogy Nektek megmutassa magát a baba
És csak lányneven kelljen gondolkodni
Örülök, hogy Petid már meg is gyógyult!!!
Rönci!
Szalmonella
Ha a doki megnyugtatott, akkor ne izgulj! Tudom, mondani könnyű.
Szamy!
Ilyen szomorú topikot tényleg ne olvass!!! Igaza van a Párodnak! Ilyenkor az ember csak elkezd kényszerképzeteket gyártani és az csak rosszul végződik!
Rolex!
Megy a drukk a vérvételre! Velem mindig ott a férjem, így ha gáz van, vigyáz rám. Jobb ötletem nincs az éhgyomorra vérvételre. És mindig volt nálam enni-innivaló és rögtön magamhoz kaptam utána valamit. (Most látom, hogy Rejo is ugyanezt írta
)
Andi!
Megy a drukk holnapra az uh-ra!
Judit, Erika, Kriszkrosz!
Köszönöm mégegyszer, hogy ilyen klassz napot szereztetek nekem/nekünk
Nagyon jól éreztem magam! Hihetetlen mennyiségű kaja maradt itt, ahogy elmentetek innen csipegettem, onnan kaptam be valamit, így nem is vacsoráztam, de szerintem így is túlteljesítettem a "tervet". Ha legközelebb lecseszerint a doki a hízás miatt, megadom az elérhetőségeiteket!
A lényeg, hogy jól sikerült az érdi talink (szerintem!). A csajszik (Juditról eddig is tudtam
) nagyon helyesek, szimpik voltak és jót dumáltunk. Látni kellett volna azt a sok kaját, amit összehordtunk, egy falus lagzi megirigyelhette volna
Biztos, hogy lesz még talink!!!
AFP-ről egy-két info:
www.babanet.hu/faq/tergon05.php Lány-fiú ruha: én nem vettem eddig észre, hogy több lenne a lányruci. Mi Marcira is olyan klassz vagány kiscsávó rucikat tudtunk venni. Meg kell Õt zabálni bennük
Megyek Marcit csutakolni!
Puszi mindenkinek: Melinda (18+5)