Új privát üzeneted érkezett!

Hildus! Az első szülinapján Nikike is esett. A jobb szeme alatt lett monokli.. Én hideg vizesruhát próbáltam tenni rá és körömvirágkrémet ajánlott a barátnőm. A doki azt mondta ilyen előfordul ne aggódjunk. Nem szép tudom és lassan múlik..

Kép

Kép
töltike

Hildus!
Nem tudom lehet-e gyerekeknél alkalmazni, de ilyen esetekben felnőtnél nagyon hatásos a Lioton gél. Jobbulást kívánok!

Kép
tviky

Hildus!
Ilyen esetekben mi is csak kivárni szoktuk, míg eltűnik a folt.
Sok sok puszika talán serkenti a gyógyulástKép
szuperboszi

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek: megtalálták Radi kutyát!!

Itthon van újra! Csak nézem-nézem, ahogy szaladgál a kertben, és nem hiszem el!! Micsoda szerencse kellett ehhez! Tegnap még álmodni se mertem volna!! Kép

Kép

Az történt, hogy a gyáli patikában hagyott felhívásomról feljegyezte a telefonszámomat egy néni, aki a Pest-Szentimrei kutyamenhelyről fogadott be a napokban egy kutyust.
A néni sajnos nagyon nehezen jár már és nagyon öreg, a kutyusa meg nemrég elpusztult.
Így felhívta a menhelyet, hogy válasszanak neki egy kutyát, és hozzák el hozzá. Évek óta támogatja a munkájukat, így díjmentesen elhozták neki azt a kutyust, aki a bennt lévő kutyusok közül a legjobb jelzőkutyának tűnt - és akit nemrég fogtak be...
Minden felhíváson fénykép is volt Radiról, a néni meg rácsodálkozott: kísértetiesen hasonlít a keresett kutyus Brúnóhoz, akit a pesti menhely küldött ide hozzá Gyálra.
Tárcsázták hát a számot, amit a hirdetésen olvastak, és elmesélték nekem, hogy a kutyusuk külsőre pont olyan, mint akit keresek, ráadásul kivételesen izgága a természete, és óriásiakat tud ugrani.
Annyira reménytkeltő volt: Radi kutya ugyanis állandóan rohangál, rengeteget ugat és 2 méter magasra tud ugrani helyből! (Erre azért mégse képes minden kutya, főleg, aki külsőre is annyira hasonló...)
Így munka után azonnal elmentünk, hogy megnézzük Brúnót - ÉS RADI VOLT!!

Egy mázsás kő hengeredett le a szívemről! Kép
A bizonytalanság, az aggódás, a lemondás már a múlté!!

Rögtön megismert, olyan boldog volt! Szépen haza is kocogott velünk a póráz végén.
Ahogy kinyitottuk a kaput, és elengedtük a pórázról, szaladt is a helyére. Ivott egy nagyot a táljából és felugrott a háza tetejére: mindíg is onnan kémlelte az utcát, hogy újabb indokot találjon egy kis ugatásra...

Egy sor csodálatos "véletlen" és Radi újra itthon van!

A nénivel megbeszéltük, hogy holnap (mert úgyis szabad a délelőttünk) elvisszük őt az Illatos úti nagy sintértelepre, ott kiválasztunk és szépen hazafuvarozunk egy jó kis házörzőt.
Azt máris elmondta: ennél sokkal lassabb, sokkal nyugodtabb és ha lehet idősebb kutyust szeretne...Kép
Hát igen: Radi minden, csak nem házörző! Kép Ezért kellett nekünk is annak idején egy második kutyust is kiválsztanunk. Õ lett Rini, a házörzőnk. Radi mellette egy édes bohóc,egy örök mókamester!
Nagy felhő oszlott szét a lelkemben: jó most nekünk! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Amneris, ez szuper jó hír, úgy örülök, hogy hazakerült a kutyus. Ezek után remélem meggondolja, hogy elcsavarog e mégegyszer.Kép
Annyira lehet érezni a szavaidból, hogy megnyugodtál, és jó a kedved.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok lányok!

Én is itt pityergek a gép előtt, a mi történetünk még nagyon friss, de annyira jó visszaemlékezni. Mi nagyon örültünk, hogy ennyivel előbb megismerkedhettünk az életetadónkkal.
Jan. 12-én találkoztunk, a lányok 28-án születtek, 5 1/2 héttel előbb, 26-án hajnalban kezdett folyni a magzatvíz, onnantól együtt voltunk a kórházban. Hálás vagyok a sorsnak ezekért a napokért, hiszen olyan volt mint egy várandósság, csak kicsit felpörgetve. Mi nem egy kisbabát mentünk megnézni, hanem vártuk a lányainkat Sárát és Jankát. Mikor kibújtak sírtam és olyan boldogságban volt részem, mint életemben még soha. Annyira előttem van, ahogy az életetadónk rám néz, érzem ahogy megnyugszik, mert értelmet kap az elmúlt 8 és 1/2 hónap minden perce.
Megkérdezik, vannak e anyai érzéseim. Erre csak azt tudom válaszolni, hogy jan. 12-óta az életem részei, azóta aggódom értük, s mióta megszülettek, nem tudom elképzelni az életet nélkülük. Egyik nap a férjem, mikor az anyósomat vitte haza, Jankát magával vitte autózni, mert nyűgös volt. Sárával otthon maradtunk, fél embernek éreztem magam (férjem ua.érezte).
Kell ennél több????
Puszi mindenkinek!Kép

KépKép
gilice

Amneris!

Most olvasom a jó hírt, annyira örülök!!!!!!
Nagyon sokat gondoltam rátok, hogy meglegyen a kutyusotok!!!!!!!!!!!!

KépKép
gilice

Sziasztok!

Nikinozsó örülök, hogy megoldódott a kisbaba sorsa!!!!
Hol lesz az áprilisi találkozó?
Mi is nagyon várjuk a sorszámot.....

Lányok megkaptam a mailt, köszönöm. Annyira szeretnék veletek lenni, remélem sikerül megoldani.

Nagyon köszönöm a történeteket mindenkitől!!!!
Megkönnyeztem a szép sorokat.

Remélem hamarosan mindenki leírhatja a történetét aki még babára vár!!!
Olyan jó lenne ha a várakozás lerövidülne és hipp-hopp mindenkihez megérkezni a kisbabája.

Bennem is nagyon sok félelem és kérdés van.
Az anyaság egy nagyon összetett feladat és talán az első babánál mindenkiben nagyobb a félelem.
Mindent megakarunk adni amit csak lehet ez így természetes.
Nagyon kíváncsi vagyok magamra és várom már, hogy átélhessem ezt a csodát és Anyuka legyek.

Csodás képeket küldtök, nem lehetne egy kis babaillatot és felrakni a netre?????

Amneris annyira örülök, hogy megvan a kutyusotok!!!!! Bíztam benne, hogy még meglesz. A barátainknak szintén Gyálról Budára került az egyik kutyusa és "véletlenül" mégis hazakerült.

Megkaptam a maileket, igyekszem holnap küldeni a választ mindenkinek!!

Puszi és szép estét!!!!
vicki

Húúúúú!
Tudjátok olyan sok mindenen túl vagyunk, és mindig meglepődök, hogyan sikerül megint meghatódnom! A barátnőm mondta, hogy a szülés után oly könnyen elérzékenyül! Én meg amióta ez a kis csipisz megszületett szintén így vagyok, és nem tudom fegyelmezni magam, és néha csak ha ránézek Lilire, kicsit elakad a szavam. Ha sikerül durvább jelenetre nem kerül sor. Olyan ciki!
Szóval, jól megríkattatok megint...., de olyan jó olvasni a történeteket!
Felteszek 1 képet, ami ma készült, beszorult a kiságy alá az én pici lányom!
Gilice olyan édik a lányok és némi hasonlóságot vélek felfedezni Lilim és közöttük!
Amneris, a legjobb hír a mai napon! Hurrá!!!!
Móninak és Adriennek köszönöm az Emileket, szerintem megyünk, még fixálom férjecskével.
Idusa

Kép

KépKép
idusamoja

Sziasztok!

Di_ti
köszönöm a szépeket, Máté baba nagyon szépKép Most nagyon jót tett a fusztrált hangulatomnak!

Idusa
Lilike is drágaKép Honnan mászot be?

Gilice
a lányok csodások, öröm rájuk nézniKép! Vickivel egyetértve már csak a babaillat hiányzikKép

Amneris
Ez a legjobb hír, látod rádsütött a napocska, még a kutyus is meglett. Vasárnap jutottál eszembe, amikor az öreg kutyánk sétálni ment két idegen társával (1-7 óráig) és én a kefét rágtam, hogy visszajön-e. De hazatalált, szerencsére Kép

Lányok a történeteket olvasva és visszaolvasva potyognak a könnyeimKép Remélem, hogy mindannyiunknak lesz még ilyenben része.Kép

Vicki
megkaptam a mailt, közeljövőben válaszolok!

Ildi_ko
a kiegészített táblázatot el tudnád küldeni?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Jaj lanyok olyan jo olvasni!Hildus es a tobbiek ahogy olvastam soraitok meg a szivem is gyorsabban kezdet verni annyira bele elteem magam .
Mindig elhagytam a telefonom miota varva varom a nagytalalkozast azota valahogy hozzam not,ferjem eddig azert morgot, hogy minek nekem a telefon ha sosincs velem ,most meg mivan nem tudok nekule megleni.De azert o is latom mindig figyeli,ja es nem lusta vissza menni erte ha otthon felejti.
Idus lehet hogy barlangasz lesz a pici lanybol?
Gilice dogonyozesem ad att a pici csodaknak!
Hildus simike a kis betegnek !
Amneris jaj de jo hir!!!Vilag csavargonak vakar vakar a fule tovet.Ja es nagyon szep gesztus a nenivel szeemben.Kivancsi vagyok milyen baratott valaszt majd maganak4
Ugy erzeem ma is ki sirtam magambol a varakozasi feszultseget.A gyonyoru tortenetek meg igy is segitenek! Koszonom lanyok!Udv Moncsi3.
móncsi3

Hahó!

Csodásak a gyerkőcök,irtó jó nézni őket!!!
Amneris, nagyon örülök,hogy megvan a kutyus!!!
A történeteitek meghatóak és alig várom,hogy én is mesélhessek hasonlókat!
Rengeteg Anyák napi verset, írást olvasok mostanság, idén nem lesz könnyű műsort csinálni a tanítványaimnak,pedig én nem sírhatok közben!
Jóéjt mindenkinek és szép napot holnapra,pusz

Kép
csöpke

Sziasztok!

Jelentem gyógyultak vagyunk bárányhimlőileg! Olyan emelkedett volt a topic ma, hogy nem tudtam írhatok-e ilyen földhözragadt témában, mint holmi bárányhimlő.
Olyan érdekes, olvastam a különféle történeteket arról a bizonyos telefonról, meg a várakozásról, és bár mind ugyanarról szól , mégis mind más és más. Nálunk ez tulajdonképpen kimaradt, hiszen nagyon hamar meglett Bia, Norbit meg tulajdonképpen mi intéztük el magunknak. Közben Roli is sikeredett, mondhatni tervszerűen és gyorsan mentek a dolgok. Na de majd most, a pici lánynál várhatunk...
steiff

Nikinozso!

Tegnap elpostáztam a papírokat, meg a csekk másolatot, remélem rendben megkapod. Ezúton jelentkeznénk az áprilisi gólyahíres találkozóra, csak azt nem tudom, hogy a gyerekek jöhetnek-e, vagy célszebűbb otthon hagyni Õket.
steiff

Amneris!
Örülök, hogy megkerült a kutyus. Sokkal boldogabban írsz. Remélem most már a kislányod is ittlesz minél hamarabb.
Lányok!
Nézegetem ez a sok szép kisbabát, újraélem veletek a várakozás jó és rossz perceit és egyre inkább úgy érzem jó lenne még egy kisbaba a házba. A gyerekek is nyaggatnak már elég rég kistesóért, csak a párom aki már öregnek tartja magát a babázáshoz. (42 éves, szerintem nem az.)
Tegnap az István kórházban voltam rákszűrésen. Mivel Pistit innen hoztuk haza olyan nosztalgikus hangulatom volt.Főleg mert a nőgyógyászat mellett volt a csecsemősszoba, ahol éppen etetésre vitték a babákat.Olyan jó volt nézni ezeket a pici, ártatlan kis csomagokat.
Nikinozsó!
Nálatok nagyobb 2-3 éves gyermek is talált már családra? Vagy én két gyerek után már nem vagyok esélyes nálatok?
simineni

Most olvastam a Pelenka: melyiket válasszam topicban, gondolom nem haragszik meg GyeZsu, ha bemásolom Kép

Elküldve 2006 Március 21 kedd - 08h 17:

--------------------------------------------------------------------------------
Eljött az első tavaszi nap, s estére én is megszülettem. Csodás utazás volt, mely egy családi ölelésben végződött. Üdvözöl mindenkit Kocsis Mihály (Misu), aki pici, de életrevaló (és tiszta apja). Gyenes Zsuzsa, Nándi, Kata
ildi_ko

Sziasztok!

Nikinozsó
Örülök, hogy a kis család tagjai egymásra találtak ennyi idő után. Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik.Kép
Megtudhatunk arról valamit, hogy miért kellett nekik pont két évet várni kislányukra? Kislányt szerettek volna? Életkoruk miatt?

Annyira jó olvasni Titeket. A képek gyönyörűek. Köszönjük, hogy őszinték voltatok. Sok helyen magamra ismertemKép
Féltem attól, hogy félekKépKép De úgy látom és barátnőm is megnyugtatott, hogy ez természetes. Az lenne a baj, ha kicsit sem izgulnék. Sokszor eszembe jut, hogy jól fogom-e bepelusozni? Aggódom előre nehogy piros legyen a kis popsija/juk, mert az nagyon fáj. Fogom-e tudni mit szeretne. Persze az eszemmel tudom, hogy időre lesz szükségünk míg megismerkedünk egymással. Egy örökbefogadó házaspár történetében olvastam, és nagyon tetszett: "Lilinek nagy előnye van velünk szembe, mert amikor előbújt a tojáshéjból már tudta, hogy mit kell csinálni egy csecsemőnek. Mi azonban bambán álltunk és nem tudtuk, hogy mit kell tennie a szülőnek."
Õk már kicsi kész emberpalánták, akik a mi segítségünkkel növekszenek és bontják ki szirmaikat. Akár pici ibolya, akár nemes orchidea, akár réti boglárka, akár vidám pitypang válik belőle/lük egy a lényeg azt szeretném, amit minden édesanya, hogy a mi kis palántá(i)nk mosolygós, életvidám, egészséges virág(ok) legyen(ek).

Amneris
Úgy örülök, hogy meglett a kutyus.KépHihetetlen, hogy ennyi idő után hazaérkezett.

Este angol, majd jövök.
Szép napot mindenkinek! Süni
Kép
süni_renóca

Kedves Simineni!

Előfordult már, de nagyon ritka 6 év alatt 4.

Kedves Steiff!

A Gólyahír Egyesület MINDEN találkozójára lehet gyereket hozni, (hiszen értük vagyunk). Legfeljebb ha túj hangosak lesznek, az egyik szülő kimegy velük a "gyerekes terembe".

Nemsokára valaki közületek nagy hírrel fog jönni, akire nem is gondoltok, (tegnapig Õk se gondolták!) Testvér születik.
nikinozso

Bocs nem olvastam át és túj=túl
nikinozso

Sziasztok!Kép

Jaj, de jó így pityergősen itt ücsörögni.Kép Olyan szépeket írtatok, mindenki. Kivétel nélkül. Kép Minden formája a szeretet kialakulásának olyan gyönyörű.Kép És köszike a jókedv képet.

Ma lógok a suliból, mert megyek szépítkezni, ugyanis jött egy telcsi, hogy tablókép kellene, mert az egyik osztályom ballag. Te jó Isten, nekem még úgy tűnik nemrég végeztem. És ráadásul azóta már az is álomnak tűnik, hogy egyáltalán tanítottam. Kép És most meg...Kép KépKép

Egyébként azon gondolkoztam a nagy számvitel közepette, hogy beadom a jelentkezésem egy kisegítő iskolába, most pályáznak autista központra is, és náluk talán lenne helyem, közben meg elmehetnék fősulira.KépKépKép Szóval most már minden kavarog a fejemben, mert hiányoznak a gyerekek nagyon.Kép

Jinny: Drukk neked mára! Remélem nem fog nagyon fájni!

Nikinozso: Annyira idétlennek éreztem magam mikor beszéltünk, és még nem is babával kapcsolatban jelentkeztél. Kérlek ne haragudj, ha majd anno én leszek a legidétlenebb beszélgetőpartner a Gólyahír történetében.Kép De már egy hang és az agyam elszáll.Kép Kicsi szívem dob-dob és olyan végtelen boldogság egy pillantásra is, meg izgalom, és a furi, hogy apa, abban a pillantásban intett, hogy tudom kivel beszélsz.Kép Aztán megkérdeztem honnan tudta, azt mondta, olyan lökött vigyort engedtem el.Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Egy percre felszaladtam és micsoda jó hírek vártak!!!

Gyezsu gratulálunk Misuhoz és nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!! Lehetne majd képet kapni a picurkáról??

Nikinozsó micsoda izgalomba hoztál. Szóval valakinek tesókája született, jaj de izgi!!!!
Bárki is az nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!! Várom a további infót, de kár hogy csak délután tudok benézni.

Szép napot mindenkinek!!
vicki

Sziazstok csajok!

Nincs gépem sajna, mert , mint kiderült vírusos lettKép((
Megkérnélek titeket, hogy a körlevélből, ami nem velünk kapcsolatos egyenlőre hagyjatok ki, ok?
Nem tudok mire gondolni egyenlőre, hogy honnan is kaphattam a vírustKép((
Még nem telepítik újra a gépem és nem lezs az új vírusírtó progi fennt,m addig nagyon óvatos vagyokKép

Bocsi, gyorsan kellett írnom... Így nem tudok bővebben!
Egyenlőre csak annyit, hogy nagyon szorítok annak a fórumostársamnak akinek újabb öröme lesz az életében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És itt pitsergek rajtatok...Kép
Ha újra jövök, remélem már holnap, írok mindenkinek!!!
Mi is nagyon boldogok vgayunkKép

Sok sok puszi!!!!

KépKép
napsugaracska

Nikinozsó! Ez annyira szuper, nagyon várjuk a híreket!!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Amneris: Szuper jó hogy meg van a kutyika, most már minden rendben lesz veletek! KépKépKép

Gilice: Olyan édesek a lányok, de tényleg, milyen békésen fekszenek!Kép

Idusa: Kép jót kacagtam ezen a képen, a kis rákocska hátrafele mászott be?Kép

Kelimoni: Gergő is olyan édi!KépKépKép

Ajaj, nagyon izgi dolgok történnek itt, délután én is visszanézek, hátha lesznek fejlemények.KépKépKép

KépKép
ancsúr

Simineni, látod, meghoztuk a kedvedet a babázáshoz!! Kép Köszönöm a történetedet, nekem sokat jelentett, hogy olvashattam.

Gyezsu! Kisfiad születéséhez szeretettel gratulálok! Isten éltesse Misut!

Mindenkinek, aki Anyák Napjára készül, egy vers, hogy ne feletkezzünk meg azért róluk sem!!Kép (Az édesapákról!!)

Veress Miklós: Tréfás rajzok

Itt a fejed, itt a szád:
rajzolok egy Apukát,
Egyedül magam.
Keze is van, lába is van,
3 haja van.
2 láb nem elég, kellene még
Bárhová mégy:
Jó, ha van láb arra 4.
De az Apu folyton szalad,
Kell láb neki 6.
Ez kell neki bi-bá-bú
Legyen Apu 100 lábú.

A három haja van tök jó!!!

Jiny, gondolok Rád!

Amneris, és legalább bűntudatos pofácskát vágott ez a széltoló kutyus?? Nagyon örülök, hogy hazatalált!! Csodák igenis vannak!

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi ez nagyon aranyos vers. Szandival megint szavalóversenyre készülünk.
A Nálatok laknak-e állatok c. verset tanultuk meg, szerintem nem túl könnyű, mert rímet nem igazán találtam benne, de a lánynak tetszett. Éjszakára a párnája alá tete, hogy belemenjen a fejébe.Láss csodát reggel hibátlanul elmondta.Õt még meg lehet ilyenekkel etetni.
Már furdal a kiváncsiság, hogy kinél jön a kistesó. Nagyon szorítok neki, bárki is legyen.
Jiny!
Ma érted is szorítok!
simineni

Sziasztok!
Tegnap este megpróbáltam szülinapi tortaevős képeket mutatni, de nem kellettek a gépnek, talán most:
Kép
Kép
Kép
steiff

Sziasztok!

Nikinozsó:-) Köszönöm:-)

Lányok olyan boldog vagyok! Tegnap este megcsörrent a telefon:-)) Nikikének édestesvére születik és az életetadó örökbe kívánja adni. Nekünk!!!!!!
Még nagyon a hír hatása alatt vagyok.. pörgök.. intézem a papírokat.. a kiságyat a testvérkocsit meg mindent.. De vigyorgok egész nap és Nikikének mondogatom hatalmas puszik kíséretében: kistesó érkezik :-))

Jelentkezem amint közelebbit tudok..

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Tölti: Hűűűűűűűűűűű! Nem is tudok szóhoz jutni...Ez tényleg nagy hír! És mikor jön előreláthatólag a kistesó? Szívből gratulálok!
Jiny: Sokat gondolok Rád! Ha túl vagy rajta ugye talizunk?
Ildiko: Köszi a hírt! Gyezsunak és a babónak sok boldogságot kívánok!
Amneris: Nagyon örülök, hogy a csavargó előkerült!
Steiff: Ez a kislegény milyen ügyesen eszik már evőeszközzel! Nagyon szép gyerekek!
A monokli szép nagy, még az este is sírdogáltam miatta, Hanna persze rég elfelejtette. Még jó hogy esik az eső, így nem tudunk kimenni. És nem bámulnak meg bennünket. Sajnos ezt a sapka nem takarja.
Hildus
Vendég

Húúúúúúúúúúú! Töltike, gratulálunk!!!!!
szuperboszi

Tölti!

Futkos a hideg a hátamon, micsoda izgalom. Nagyon örülök, bár nem ismerlek, most magamhoz ölelnélek. Gratulálok, tiszta szívből.

Süni!

Mi is kb. ennyi idő múlva leszünk szülők.

Amneris!

Örülök, hogy jó kedved van, és a kutyusnak is.

Puszi
Tviky

Kép
tviky

Tötike!
Nagy nagy gratula!
Gondolom a föld felett jársz 10 centivel. Sok sikert a kistesóhoz!
Steiff!
Tévedtem,de szerintem nemsokára neked is csörög a telefonod.
Édesek ezek a maszatos képek.
Gyezsu!
Neked is gratulálok a kisfiadhoz!
simineni

Sziasztok!

Hogy mennyi minden történt este ótaKépKép

Gyezsu
Gratulálok a kisfiadhozKép

Töltike
micsoda öröm! Ez aztán a jó hírKép! Szorítunk neked, hogy mindent sikerüljön elintézniKépKép! Várjuk a híreketKép!

Steif
édesek a gyerekekKép

Jó napot mindenkinek!

Kép
madri

Lányok köszönöm:-))

Nikinozsó! Megyünk oda ahová beszéltük..

Kép

Kép
töltike

Sziasztok Lányok!

Micsoda hírekre érkeztemKép

Gyezsu: nagyon sok boldogságot kívánok a legkisebb családtaghoz és sok örömöt az egész családnak!

Töltike!
Már megint elborított az izgalom. Nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen.

Kép

Lányok!

A C&A-ban tavaszi akció van. Nagyon édes baba és gyermekholmikat lehet kapni. Pl. 2 póló együtt 990.-Ft

A H&M-ben is sok, nagyon jó árú holmi érkezett.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tölti, ez szuper! KépKép
Nikinozso, gyakori ez az eset, hogy kistestvér születik?

Kelimoni, a H&M most nyílt az Árkádban? Eddig nálunk nem volt, pedig tényleg szuper! Mikor nyílt?

Steiff, a szavaidból azt vettem ki, hogy mégis jelentkezhetsz a Gólyahírhez. Ez nagyon jó!!!! Sok sikert a kistesóhoz...

Kép
Kép
ggabszi

Jaj, Móni,most látom a sapka végre megvan!! KépKép
Szuper!

Kép
Kép
ggabszi

Tölti!!!
Szuper hír!!! Millió gratulaKép

Amneris!
De jó, hogy megkerült a kutyus! Gondolom, hogy örültetek!!!Kép

Kép
rayo

Jiny!
Én is gondolok rád!!!

Hildus!
Majdcsak felszívódik az a csúnya monokli! Én is várom, hogy Regi mikor esik nagyot, mert folyton bűvészkedik!!!

Gyezsu!
Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánokKépKépKép

Kép
rayo

Kelimoni!
Mindig fájdítod a szívem ezzel a sok akcióval!!! Én azt sem tudom, milyen boltokról van szó...Kép

Ma voltunk gasztroenterológián és lehet, hogy nyitott a gyomorszája Reginek, úgyhogy megyünk izotópra április elején. És gyógyszert is szednünk kell a bélflóra normalizálására. Ez szerencsére nem vészes!!!!Kép Örülök, hogy nincs nagyobb baj!Kép
Kép

Kép
rayo

Csatlakozom az előttem szólókhoz, micsoda örömhírekKépKépKép
GyeZsuéknak gratula az új családtaghoz!
Töltike, nektek nagyon szorítunk a kistesóhoz, és kérlek, a részletekről is számolj beKép

Amneris, tényleg kalandos útja volt az ebnek: lehet tudni, hogy ki vitte menhelyre? Nekünk 1 kutyák (ötéves német vizsla)örökre elveszett, 1 menhelyről került haza, 3 hét után.

A gyerekek változatlanul nagyon aranyosakKépKép

Siminéni, ha kételyeid vannak, nézd meg az én koromat a táblicskuban, apuci 3 évvel idősebb...

Napsugi, a legutóbbi (3-4 napja jött) körímélekből mi is kaptunk vírust, már én is óvatosabb vagyok...
mera

Sziasztok

Nagy a pörgés ma.Kép

Gyezsu, gratula nektek. Sok boldogságot, jó egészséget Misunak, és az egész családnak.Kép

Töltike, fantasztikus jó hirt kaptál. Szorítunk, hogy minden rendben menjen. Várjuk a további híreket.Kép

Jiny, gondolunk rád, szorítunk neked.Kép

Hildus, tudom, hogy ezt könnyű írni, de ne pityeregj. Te nem tudod megvédeni ezektől az esésektől, sajnos. A mi Petink egy örökmozgó akrobata, már volt jó pár moniklija, sajnos ez vele jár. Ne izgulj, biztos hamar elmúlik.Kép
Sok gyógyi puszit küldök Hannának.Kép

Steiff, nagyooooooooon jópofák a gyerkőcök, ez aztán a buli.Kép

Rayo, lehet, hogy figyelmetlen voltam és már írtál róla, de miért kellett elvinni erre a vizsgálatra, volt valami előzménye, jele?
Örülök, hogy nem nagy a baj.Kép Azok a gyönyörű szemek.Kép

Kép
Kép
atan

Steif: Hihihi ez inkább majszolás.Kép Nagyon tetszett

Hildus: Tudtam, hogy mindig elfelejtek leírni valamit, mai a fejemben volt. Azt hiszem mindig hogy leírtam és most hogy visszaolvastam magam, megint nem írtam. Idétlen vagyok vagy időtlen nem tudom.Kép Ne pityeregj nekem állandó kellékem volt kb 24 éves korig a kék folt, és monokli, meg egyebek.Kép Ijesztő tud lenni, de előfordulnak ilyenek a gyerekekkel, azért ha majd az én gyerkőcöm esik először, légyszi figyelmeztessél majd ezekre a szavakra engem!Kép

Rayo: Tényleg, tényleg olyan gyönyörű szemei vannak a kis csöppnek! Kép Örülök, hogy nincs nagy baj. De ezzel mi jár együtt? Vagy nem kell csinálni semmit? Rendeződik a gyógyszerek után?

Töltike: Ez nagyon szuper hír!Kép KépKép

Gyezsu: Nagy-nagy gratula nektek is! És sok boldogságot, egészséget kívánok nektek!Kép

KépKép
ancsúr

Hildus: Mi a dilaságomat illeti a mai az ami.Kép

KépKép
ancsúr

Töltike: ÓRIÁSI ÖRÖM!
Nagyon gratula nektek!

Kicsit el vagyok havazva a munkámmal, olvasgatlak titeket, csak sajna nem sok időm van írni!
Mindenkinek puszi!
Pirinyócska
pirinyocska

Sziasztok!
Köszönöm a vigasztaló szavakat és a gyógypuszikat is Hanna nevében. Oké Ancsúr, szólni fogok!
Rayo: A mi lánykáink nagyon egyrugóra járnak. Ezt már régebben is megállípítottam, de mostmár 100 %. Mi hétfőn voltunk gasztroenterológián, miután hónapok óta kínlódunk a gyerekorvossal, aki szerint teljesen normális, hogy a gyerek minden nap hány, hol savasat, hol a kaját egy az egyben evés után azonnal, vagy evés közben. Sőt, már hánytatni is tudja magát, ha nincs kedve enni. Ezt megelégelve bejelentkeztem egy magán gasztros gyermekorvoshoz. Jelen pillanatban úgy néz ki: reflux. Ettől a hajam tépem egyébként, mert törpe kora óta állandóan bukott és a gyerekorvosunk szerint ez is teljesen normális. Csak nem 10 hónaposan. Na mindegy, most 2 hétig semmilyen folyadékot nem kaphat, a tápit is be kell sűrítenem. Hát, az elmúlt napokban nem hogy jobb lenne a helyzet, hanem rosszabb. Közben állandóan rettegek, hogy ugye nem szárad ki. Mert még vizet sem kaphat. 3-án kell visszavinnem, ha nincs változás jön a gyógyszer és egy komolyabb kivizsgálás.
Remélem azért nálatok nem ennyire durva a helyzet!
És bizony én is szomorkodok, amikor hallom, hogy micsoda akciók vannak és milyen szép holmikat vesztek. Itt semmi! A múltkorában az egész városban nem lehetett 74-es body-t kapni. Neten kellett rendelnem. Mondjuk nem bántam meg, mert bele van hímezve Hanna neve és nagyon jó minőségű, csak azért elszomorító, hogy megyeszékhelyen lakunk és ilyen a helyzet.
Most épp babakocsit kergetek.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Hildus: Remélem, a kicsidnek hamar elmúlik a kis monoklija. Sajnos ez kikerülhetetlen. Mindenki tudja, hogy úgy vigyázol rá, mint egy kincsre, de van ami nem rajtad múlik.

Steiff: Nagyon édesek a gyermekeid.Kép

Amneris: Látod, vannak még csodák.Kép

Rayo: nagyon nagy szeretettel meghívlak Titeket hozzánk és akkor elviszlek Téged mindenféle szuper boltba és turiba. Csak, hogy ne fájjon a szíved.Kép
Bár úgy látom, nálatok is vannak jó kis boltok, mert Regi mindig nagyon csini.Kép

Jösztök a talira? Ha esetleg a távolság gondot okoz, szívesen felajánlom, hogy legalább egy nappal hamarabb induljatok el és alhattok nálunk, ha van kedvetek.Kép

Mi Gergővel havi egyszer-kétszer utazgatunk, egy nap alatt 400 km-t. A hordozóban alszik, időnként meg megállunk, hogy mozogjunk egy picit.Kép
Nem olyan vészes.Kép

Gabszi: Igen, az Árkádban most nyílt a H&M. A La Halle helyén, a leglsó szinten. Aki szereti a kicsit alternatív babaruhákat, mindenképpen javaslom.Kép
És megvan a sapi. Kép

Simineni: Olyan jó olvasni, hogy kedvet kaptál a babázáshoz.Kép

Töltike:Én még mindig a hatása alatt vagyok a tesó érkezésének. Úgyhogy gyorsan írok a Tegyesznek, hogy vizsgálják felül az alkalmasságinkat.KépMert mi van, ha nálunk is jön a tesó és nem vagyunk rá készen?

KépKép
KépKép
kelimoni

Hildus: Küldjük a gyógyerőt a picurkádnak.KépReméljük, nem lesz különösebb probléma, gyorsan megoldódik minden.

www.babakocsi.lap.hu - itt sok webáruház is van. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Én is rendeltem a neten bodyt és sapit, amibe bele van hímezve a picurkám neve. Sajnos nem szolgált elégedettségemre. A body anyaga nem rugalmas,alig tudom a gyerekemre ráhúzni.
A sapkának meg szörnyű a szine.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Töltike!

Ez fantasztikus!!!! Nagyon drukkolunk!!!!Hihetetlen, hogy nem olyan rég kaptátok meg a 2. alkalmasságit és máris itt a kistesó. Talán az anyai szíved megérezte mikorra kell időzíteniKép.
Várjuk a híreket.

Gyezsu
Kép

Rayo, HildusKép
Szomorúan olvastalak titeket. Az én nagyikám 72 éves volt mikor a gasztoval életében először találkozott.Kép A kicsiknek jobbulást.

Kelimoni
Nagyon szép holmikat vásároltálKép

Steiff, Rayo
Nagyon szépek a gyerkőcökKép Köszönjük a képeket.
süni_renóca

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?