Szia Bea, légy üdvözölve te is! Mi már nem nagyon fogunk "találkozni", mert nekem ápr.12-ig lesz netem, de a többiekkel jó dumcsizást!
Nekem Artúr már 3. éve a dokim, minden kínomat ismeri. Mikor oda jutottam, hogy marad a baba, kereken rákérdeeztem a tarifájára, úgyhogy én végig tisztában voltam vele, hogy az ügyinél fogok szülni. Mindig azt mondtam, hogy vagy Artúr, vagy az ügyeletes, mert számomra a többi egyforma.
Szazsa, igen, bent is maradok a kórházban
! Holnap reggel jön értem a barátnőm és majd ő istápol, míg el nem helyeznek.
Svéd megjegyzéseit amúgy nem vettem magamra, hisz tul.képpen nem nekem szóltak. Anyámnak elmeséltem, mire ő: Így vész el a sok bába közt a gyerek. De ha belegondolok, 10 hónapig ez ment. Mást mondott Artúr, mást a tanácsadó dokik. Mert ott is találkoztam Jakabbal, Emődivel, Zobokival, Faragóval.
Az, hogy már most óvatoskodnak a korom miatt...majd jól nyakon vágom őket ebben az érzékeny korszakomban
!
Az rosszul érintett, hogy Svéd most volt ügyeletes, így ő azt hiszem nem lesz bent az elkövetkezendő 1-2 napban
.
Szazsa, most este 1/2 9 van, és csak nézem, milyen szép az idő
.
Az afp-ről amúgy azt mondják, feleslegesen stresszelik vele a kismamákat, mert egyáltalán semmi biztosat nem jelentenek az értékek, csak arra jók, hogy felidegesítsék vele a szülőket. Nyugaton már nem is csinálják. Állítólag.
Cleo, szerintem a nyák már nekem is elment. Reggeli nagydolog után volt valami "érdekes" a wc-papíron, meg aztán délután is. Szerintem az volt. De ma alig mozgott már bennem Lilianna
. Készülődik kifelé?
Írjatok majd nekeeeem! Légyszi-légyszi-légyszi
.
Ma csináltam 1 cd-t is, azt mondják, azt is lehet bevinni. Kíváncsi leszek.
Megyek, mert még nem vacsiztam (tul.képpen étvágyam sincsen), meg még hajat is akarok mosni.
Sziasztok, ha itthon leszek és még lesz netem, természetesen jövök és élménybeszámolok!
Jók legyetek, vigyázzatok a babákra!
Nóri