Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, köszönöm a drukkot mindenkinek, DE:

Életem első éles tesztje egycsíkos Kép

Nem jött még meg, és pecsét se volt. Pedig most már azt szeretném, ha azonnal megjönne.

Nincs szar kedvem, bosszús vagyok, hogy kiszúr velem a szervezetem Kép Kép Pont most, mikor a hülye HSG miatt fontos lenne. Eddig mindig jött időben vagy inkább előbb. Ááá...

angel37

Hi skaccok... 36,2 és ma is xarul aludtamKép

Komolyan... már vagy 2-3 hete rosszul alszok.... lefekszem időben aztán hajnaltól iszonyú ébren alszok tovább... majdnem mintha félálomban lennék... így reggelre olyan vagyok, mint a mosott xar... teljesen kivagyokKép

Este citromfű teát fogok inni... hátha segít... (a gáz az, hogy álmos is vagyok és simán el is alszok de hajnalban vége... ) elegem van...
csakegysokadnick

Angel: azért ne add fel... egy csomóan írták már, hogy csak később lett kétcsíkos...
csakegysokadnick

Angyal
Csatlakozom Csakegyhez!
Lehet később volt p.é.-d,mint szokott.
Azért sajnálom,hogy egycsíkos lett.Nagyon!!!KépKépKép

Csakegy
A citromfű állítólag nagyon jó!Tegyél egy csészével az ágy mellé,és idd meg hajnalban!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Hátha mégis!!! Én drukkolok tovább!

Kriszti, Junko!Kép
Aranyosak vagytok!
Ma megyek délután UH-ra.
Ez a harmadik Closty-s hónap valahogy nem olyan, mint az előzőek. Nincs hányingerem, megnőtt a mellem, a hasam is nagyobb....
Jól olvasom, hogy nektek lehet drukkolni?!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
A mellnövesztés jöhet ide is!Kép
Este majd írd meg az eredményt,egy pár szóban,aztán irány az ágyKép

A drukk nálam úgy április 4-re kell,Junkonal is vmikor ekkörülKépAddig pihi,és feszült várakozás!
Én mindenesetre bespájzoltam tamponból.

KépKép

KépKép
okr

Angel!

Én, én is csatlakozom!!! Már sok ilyet láttam! Egyet tegnap ringattam is...Kép

Húúúú, gyerkek! nekem is hatalmas dudáim lettek...Kép Az uram megdöbbent, mikor direkt módon szembesítettem velük, de aztán azt mondta: "látom, lesz mit enni Hobókának!" -így hívta az anyja kiskorában, és mi is így nevezzük a magzatunkat....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok!
Elmentek a vendegek igy; Bali mar kuldheted a tablat ha akarod, de meg is tarthatod Kép ha gondolod.
Amugy hogy vagy? Novoget mar a pici poci? Kép

Annyi uj babasodni vagyo van, igyekszem majd ujrabeilleszkedni. Kép Bar meg mindig nem tiszta hogy mit is akarok en itt. Kép

Angyal: Kép
Borzalmasan sajnalom a negativ tesztet, hanyadik napon vagy? Lehet hogy korai volt, azert remenykedni lehet meg, vagy nem?

Junko es Kriszti: Kép
Egyszerre babasodast kivanok!!! Mikor is derul ki?

En nem tudom mit csinaljak de komolyan, most egesz jol erzem magam, nem gondolok allandoan a masodik babara, lehet hogy el kellene tunnom innen hogy el tudjam felejteni temat. Kép

Pici fiam egy honap kihagyas utan ma ujra bolcsibe ment es nagyon nem tetszett neki Kép raadasul ket uj dadus van akiket nem ismer, ugy sajnaltam de remelem beilleszkedik ujra es szeret majd oda jarni, ha nem kenytelen leszek kivenni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Skacok... asszem holnaptól léböjtkúrába kezdek... az egyik kolléga most tart a 4. napon... elgondolkoztatott... én mondjuk 3 napot szívesen végigcsinálnék... (mondjuk 2-3 liter frissen facsart almalé + üveges répalé stb. stb.)... Jól kipucolnám a szervezetem... még az is lehet, hogy utána magától is megjönne... ki tudja...
csakegysokadnick

Hu, de jo Nektek, az en melleim inkabb osszementek. Kép
Zsazsoka: megy a drukk holnapra. Kép

Dobok egy kepet a csaladrol, hatha mar el is felejtettetek: Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Dehogy felejtettünk el!!!Vártuk,hogy gyere!Kép
Bölcsi:Sztem egy hét alatt visszaszokik a fiacskád!Kép
Nagyon édik vagytok 3-an!!!!!

Teszek én is egy képet.Tegnap felraktam a babát szeretnénkbe,megmutatom nektek is!

Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi csajok! Kép
Én vhogy nem hiszem, hogy van vmi...
Vagyis majd lesz: egy nagy pofon a dokitól! Kép
Lehet, hogy hülyének néztek, de pillanatnyilag jobban zavar, hogy eltolódik a HSG, ki tudja mikorra. Legközelebb már nem fogják elhinni, hogy tényleg megjön ekkor meg ekkor...

Tontica,
28. nap, nálam ez rekord! Főleg pecsét nélkül.

Na, most olyan érzés van a hasamban, hogy meg akar jönni! Kép Gyerünk, gyerünk! Kép Vagy már ezt is be tudom képzelni, ha akarom???

angel37

Ilyen kiscsajt akarok en is!!! Kép Annyira edi!!!
Rakjal tobb kepet!

En most nagyon belejottem, marmint a kepfeltevesbe, bocsi! Kép
Jaj, de almos vagyok! Kép
Kép
Szerelmesek a nagyival! Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szasztok!

Angyal! Sajnálom. Kép És most mi lesz? Akkor beszélned kéne a dokival, hogy halasszatok egy-két napot nem? Mert ha holna jön meg akkor hétfőn még meglesz!!

Tontica, Kriszti! Gyönyörűek a picik

Tontica! Igen ha nem jön az ember sokkal könnyebb nem gondolni a babára! Nekem is el kéne godolkodni rajta!

Zsóka! Drukk az uh-ra! Akkor jó hétvége elé néztek! Hajrá!

Junkó, Kriszi! Én is csatlakozni szeretnék!Ha lehet! CSak kb két héttel később szülnék!
Hétfőn megyek uh-ra! kíváncsi leszek a nyálkahártya milyen vastag lett az aspirintől (megyek is a boltba joghurtér) meg, h mi van odabenn, mert néha az egész picit mensisen fájogat!! Volt v.kinek ilyen, nem ám v.mi gyulladás van?!!!

Csakegy! Mielőtt le akarsz feküdni ovass! Akkor garantáltan fél óra után szundizol! Én örülnék ha reggel fel tudnék kelni, akár fél hatkor is, de sajna nem meg!

Dobok egy görbét! Baromi unalmas! És éjszaka, hogl leizzadok, hol fázom! Ki érti ezt!?

Kép
Vendég

Tlidi,
hát ez az! Kép
Ezt az időpontot is olyan nehezen találtuk, hogy legyen kisműtő és röntgen egymás után, plusz még pé előtt is legyek.
Nem hiszem, hogy van lehetőség pár nappal később. Így csúszik egy hónapot az egész macera Kép Vagy az jutott még eszembe, hogy szarom le, feláldozom a következő ciklust, és csináljuk meg, amint lehet! Bár vérezne a szívem Kép

Éjjel én is így voltam! Lehet, hogy az izgalom.

A görbéd eddig nem semmi! Kép

angel37

Angel!

Tudom, hülye vagyok, de hogy érted, hogy feláldozod a következő ciklust?

Livi

bali78

Hogyha nem tudjuk pé előttig megcsinálni a HSG-t, akkor csináljuk utána, és majd védekezünk Kép

angel37

...na de nem kell, még így rohanni... Milyen teszted volt? és mi van, ha holnap sincs semmi? mit tervezel?

Livi

bali78

Tudok mást, mint várni? Kép

Medilab teszt volt, ocsmány lógatós!

angel37

Angyal és ha holnap megjön, akkor hétfőn már nem lesz annyira meg! Akkor nem lehet megcsinálni? Felhívtad már a dokit, vagy majd holnap?
Látom a másik topicon tesztekről beszéltek! Mondjátok már meg hol lehet 10-es érzékenységűt venni? És mi a neve? Mert akkor betartalékolok előre!
Vendég

Ó, az béna! Ha holnap sem jön meg vegyél egy Qupidót (10-es), az a legérzékenyebb jelenleg a picon...

Livi

bali78

Hááát, nálunk a DM-ben és nagyon menő gyógyszertárban lehet kapni...

Livi

bali78

Dm-ben? És mi a neve?
Lehet, hogy csak én néztem rosszul körül??!! :-O
Vendég

Nem megy ez a smyli
Vendég

Infot sajna nem találtam a tesztrőlKépEgy leányzó ajánlotta anno,de hát képtelenség visszakeresni.
Vmi Pregimax rémlik,de lehet máshonnan!Kép

Ja,és nem vettem ezt akkor,mert egy darab volt csak belőle,az is bontottKép

KépKép

KépKép
okr

Qupido Kép
De puccos gyógyszertárban tuti van!

Livi

bali78

Akkor a gazdagréti patikában megnézem majd, úgyis mennem kell homeobogyóért!
Vendég

Bali
Tuti nem Qupido volt.Azt megjegyeztem volnaKépVmi más!

Egyébként a gyógyszertárba fogalmuk sincs,melyik mennyire érzékeny!A múltkor rám akarták sózni a Clear-Bluet,mondván nagyon érzékeny.mikor felvilágosítottam a patikust,hogy nem így van,csak pislogott nagyokat!KépKép

KépKép

KépKép
okr

Tlidi,
egyáltalán nem lehet meg, egy kicsit sem! Kép A kontrasztanyag visszasodorná a maradékot, és ki a petevezetőkön át a hasüregbe, az meg nem szerencsés! (Na? Hogy megelőlegeztem magamnak a nyitott petevezetőket??? Kép)
Nem akartam korán félreverni a harangot, így még nem hívtam a dokit, hátha ma megjön. De ha estig sem, akkor hívom. Túl akarok lenni rajta. Remélem rendel ma! (Otthon nem akarom piszkálni.)

Bali,
Qupido! OK! Ha találnék, azt este is lehet?
A Medilab akciós volt, kettő is volt benne!
Jééé, ha mindkettőt megcsináltam volna, az két csík! Kép

angel37

vannak ilyen összahasonlítós oldalak, de most nincs türelmem megkeresni... A Linkkel csak Okrt akartam kielégíteniKépKép

Livi

bali78

Kösz Bali! Legalább megismerjük! Elég drága!
Én egyébként régen végigkérdeztem minden gyógyszertárat Győrben és egyikben sem volt Qupidó! Na jó nem mindet, de ötöt tuti a belvárosban. Mondjuk egyik sem volt olyan puccos mint a gazdagréti, ezért hátha ott van! Nálunk a dm, Rossman kínálata elég gyér tesztekből!
Vendég

Angel!

Ugyanannyira érdemes este megcsinálni, mint bármelyik másikat, de ha 4 órán keresztül nem mégy pipilni, nem eszel, nem iszol, akkor ok. mert ugye azt akarjuk nagy legyen a koncentrátum...
Ja, az két csíkKépKép Hát, az a lényeg!
És féj valami, vagy mi van? nem kell sokat pipilni?

Livi

bali78

Tlidi!

Hátha megéri az árát!

Livi

bali78

Tlidi!

Jut eszembe, kijavítottalak, de lassan szülök és még mindig nem ettem a ...tudod, mibőlKépKép

Livi

bali78

Ok-Ok vettem a lapot!
Vendég

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell füstölt sajtos kukoricapürével

A csirkemellhez:
60 dkg csirkemellfilé

Frissen őrölt bors (én simát szoktam)
2 duci fokhagymagerezd
10 dkg tejszínes krémsajt
1 púpos evőkanál morzsolt oregánó
1 evőkanál olivaolaj

A kukoricapüréhez:
Háromnegyed evőkanál vaj
2doboz 34dkg-s kukoricakonzerv
3deci 1.5 %-os tejci
10 dkg füstölt sajt
Só és bors
Frissen reszelt szrecsendió

A tálaláshoz egy csokor petrezselyem(nagyon fontos, ez adja meg a rafinériáját, én mindent amit lehet jól megpetrezselymezek)

Mielőtt nekikezdenék bemelegítem a sütőt 200fokra(gázon 6-os fok), és vízbe mártok néhány fogpiszkálót a csirketekercsek rögzítéséhez.
Ezután ketévágom a megmosott szárazra törölt csirkemellfilét, majd a két hosszúkás húsdarabot széltében megfelezem. Így négy szeletet kapok. Ezeket jól kiklopfolom, és megsózva, megborsozva magam elé fektetem úgy, hogy mindegyiknek a rövidebb oladala nézzen felém.
A töltelék következik, de ez nem nagy ügy. Megpucolom a fokhagymagerezdeket, kézi reszelőn belereszelem a krémsajtba és hozzákeverem a morzsolt oregánót. A tölteléket igazságosan eloszton a vékonyra lapított csrkék alján egy kupacban, és mintha apró rétesek lennének szorsoan felcsavarom . A tekercseket két három fogpiszkával rögzítem (amit beáztattam előtte) és előveszem a 24cm átmérőjű teflonserpenyőt.
Olajat hevítek benn és 1-2perc alatt pirosra hevítem benne csirkék felületét. Ilyenkor egyszerúbb, ha két evőkanállal vagy széles szűrőlapáttal nyúlok a tekercsekhez.. Végül átemelem egy tányérra a serpenyőben maradt olajjal pedig kikenek egy lasagne-s tálat (20-30 centis sütőtál). Belerakom a csirkegöngyölegeket néhány evőkanál vizek is rakok melléjük majd alufóliával lefedem és tünés a sütőbe. Kb 30 perc alatt sül meg. Az utsó 5-10 percben levehetjük róla fóliát, h szebb színt kapjanak.
Kukoricapüré:
Ugyanabban a teflonserpenyőben, amiben az előbb dolgoztam takaréklángon megolvasztom a vajat, majd hozzákeverem a lecsepegtetett kukszit. És kevergetve átpárolom. Nem kell hosszan mert már gyárilag jó.
Majd ezt átrakom a turmixba hozzáteszem a füstölt sajtot reszelve és a tejet és pépesítek. Majd visszateszem a serpenyőbe. Teszek hozzá sót, borsot, reszelek bele szerecsendiót és takarékláng on 3-4 perc alatt öszeröttyantom. Tálalásnál ugye nem felejtjük el a petrezselymet.
Vendég

Bali,
na OK, egyre beruházok! Kép
Nem fáj semmi! Pedig a hasam is már jelezni szokott (persze nem durván) egy-két nappal előre.
A pisilési dolog nálam irreleváns.

angel37

Gombás-szalonnás spagetti

25 dkg spagetti
10 dkg füstölt szalonna
1-2 evőkanál olaj
1 csokor újhagyma, de én van amikor fél nagyobb fej vöröshagymát teszek
1 gerezd foghagyma
25 dkg gomba
Só és bors
1 csokor petrezselyem
2 deci tejszín
1 tojássárgája

Egy fazékba felteszem a tészta enyhén sós vizét!
A szalonnát vékony csíkokra vágom, majd egy közepes méretű seprenyőben az olaj kíséretében óvatos lángon néha kevergetve megpirítom. Nem kell szárazra sütni. Jó ha viszonylag húsos marad. Amíg a szalonna pirulgat a hagymát előkészítem levágom a zödjét és fekarikázom, fogkagymát pépesre zúzom. A gombát megtisztítom és vékony szeletekre vágom. Ekkor a lobogó vízbe beleteszem a tésztát, vigyázz ne főzd agyon csak olyan fogkeményre. Ez kb 10 perc.
A serpiből kiszedem a szalonnákat egy tányérra, a helyére ugyanabba a serpibe beleteszem a hagymát puhára párolom kevergetve majd hozzáadom a fokhagymát. . Belekeverem a serpibe a gombát és teszek hozzá sót, keveset mert a szalonna is sós. És sok borsot. 10 percig párolom. Amíg ez készül kézi habverővel összekeverem a teszínt és tojássárgáját. A petrezselymet apróra vágom. A kifőtt tésztát leszűröm és félreteszem.
Ha a gombák megpárolódtak hozzáöntöm a teszínes löttyöt 1-2 pecig besűrítem kevergetve. Aztán rázúdítom a spagettit, hozzáteszem a szalonnacsíkokat, megint megborsozom és végül beleteszem a kupac petrezselymet.

Nagyon jól néz ki , a szín kavalkád miatt és iszonyat finom, én van amikor egymás után két napon is megcsinálom olyan fini.

35-40 perc alatt kész!
Vendég

Tlidi!

Nyámi!KépKépKép

Angel!

Akkor most esti pisigyűjtős teszt lesz vagy holnap reggeli?

Livi

bali78

Nem tudoooooooooooooom!!! Kép

angel37

Angyal, hol veszel tesztet? Majd írd meg, mert ha találsz ilyent képes leszek elmenni Pest túloldalára, hátha ezen múlik!!

Bali! Sztm a gombás-szali-sat csináld meg!!! Isteni!! Én is megcsinálnám de már harmadszor lenne a héten! Így el sem tudod képzelni az ízét!
Hogy van ez a vicsori szmyli??? Nem tudom!!!! ÍRjátok le
Vendég

Tlidi!
kettöspontO így egyben Kép
Ma már kínai lesz, de hétvégén megcsiánlom, az tuti!

Ok, Angel! Asszem eleget b....gattunk! VárunkKép

Livi

bali78

Tlidi: itt nem azzal van gond, hogy nem tudok elaludniKép 5 percen belül szunya, ha lerakom a fejem... itt inkább az a baj, hogy valamikor éjjel hirtelen felületessé válik az alvásom és végig mintha félálomban lennék.. OK, ma éjjel speciel arra ébredtem, hogy iszonyú melegem van... holnap Norcolut.... bááár... ha megcsinálom a 3 napos léböjtkúrát, lehet, hogy nem kéne gyógyszereznem magam (még a metformint se fogom bevenni 3 napig)
csakegysokadnick

Kép
Vendég

Nagyon ügyi! Kép:

Livi

bali78

Sziasztok.
Nagyon sok a munkám kivagyok.

Angyal!
Kép, bár ez a kétcsíkos nem rossz ötlet. Kép Kép
Én feláldoznám ezt a hónapot a helyedben és minél hamarabb túlesnék az egészen. Inkább minthogy a köv. hónap is ilyen stresszes legyen. Azért várom az érzékeny tesztet holnap. Miért nem mérsz egy hőt?

Na majd később próbálok jönni.

j.
Vendég

Tényleg? Azért nem mérsz, mert olyan vagy mint én és előbb megjön és csak utána esik le a hőd, ami elég nagy szemétség....? Kép

Junko!
Tudok segíteni? Épp ráérek? Összedobhatok egy költségvetést vagy ilyesmi...Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak berontok ide. Segítségre lennem szükségem.
Hetek óta olvasgatlak benneteket, és talán tudtok adni pár hasznos tanácsot.
Próbálok rövid lenni.Kép Szóval: PCO gyanús vagyok. Egyelőre. Azonban az orvosom felírt nekem Norcolutot - ezt tegnap kezdtem el szedni.
Párommal akcióztunk 18-án - lehet hogy hiba volt.
Természetesen csináltam a Norcolut bevétele előtt terhességi tesztet - negatív lett. A helyzet az, hogy másfél évvel ezelőtt galádul "átvert" egy teszt, így aztán én már nem bízom bennük.

Kérdésem: Mit szóltok hőmhöz? Jó, hát tom, hogy alacsony - ennek is megvan az oka. Lehet hogy babát várok? Mert hogy a tünetek (hányinger, cicifesz, stb) megvannak ám. És hát a Norcolut nem hiszem hogy használna neki...... síkideg vagyok perpill.

Köszönök előre is mindent!

ui: remélem sikerült mellékelnem azt a görbét...

Kép
beebeey

Bee: én a 8. napra raktam volna a PÉ-t... de ez én vagyok és nem értek hozzá...

Egyébként meg...izé... erre fel én is felbuzdultam, bevittem az adataimat a Wunschba... és ledöbbentem, hogy a grafikon megállt az 50. napnál... nem lehet valahogy elővarázsolni az összes adatot? (tök gáz egyébként... bejelölt egy PÉ-t, egy feltételezett menstruációt... meg valami sárgát aztán magasról lexarta, hogy mi van valójában... ja, a pozitív LH tesztet is lexarta..)

Szóval én a magam részéről megkérdőjelezem egy kicsit ezt a Wunschot...
Kép
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?