Sziasztok!
Hát mindig ráfázok, ha nem írok rendszeresen, mert nem győzök olvasni és pötyögni utána.
Ma legszívesebben sűrűre engedtem volna a redőnyöket, és egész nap ki sem bújtam volna az ágyból, ugyanis hajnaltól délig folyamatosan havazott, fehér lett minden, és iszonyúan hideg volt
. De ez legalább segített abban, hogy nagyobb kedvvel pakoljam a cuccainkat az útra. Már alig várom, hogy belecsöppenjünk az otthoni tavaszba...
Fogak: Most döbbentem rá, hogy nekünk milyen sok van. Pedig 9 hónaposan jött ki az első, mostanra meg már 12 teljesen kibújt. Igyekezett behozni a lemaradást a fogzás Enikőnél, aztán meg átesett a ló túloldalára...
Bocsi, de most az elég régi hsz-okra fogok reagálni
:
Timi!
Az evéssel mi még sehogy sem állunk. Én allergiás vagyok a maszatolásra, Ákos fiam is csak két éves korától evett egyedül. Akkortól viszont nagyon szépen, és a mai napig is ő szebben eszik, mint az apukája
. Õalatta alig van morzsa, folyamatosan törli kezét, száját szalvétával. Enikő még kanalat nem kapott, a szendvicskatonákat viszont kézzel szépen eszegeti. Ivás nálunk csőrös pohárból történik, de a sima pohár is működik. Egyetlen bajom, hogy a csapvízen kívül mást nem hajlandó meginni. Pedig a babatej nem ártana... meg betegség esetén egykis gyógytea.
Szilvi!
Hát Zwickau az nem errefelé van... kár pedig betérhettetek volna hozzánk.
Lego!
A "penci" nekem is olyannyira ismerős szó, hogy fel sem tűnt a hozzászólásodban
. Bár a férjem engem már átszoktatott a tentire
.
Nyári pihi: Nálunk ilyen eddig nem is létezett, mert Mo-on a férjem az építőipari kivitelezésben dolgozott, így reménytelen volt szabit kivennie. Idén viszont talán összejön. Április végére szerveztünk magunknak egy 4 napos párizsi utat. Így sem nyaralásról, sem pihiről nem lesz szó
. Nyáron kirándulgatni fogunk, hosszabb nyaralásra nem hiszem, hogy megyünk.
Nóra!
Jobbulást nektek! Remélhetőleg egy-két nap és elfelejthetitek a csúnya vírust.
Tunéziáról én is vegyes véleményeket hallottam. Akik 5 csillagos szállodában all inclusive ellátással voltak, azoknak tetszett, akik csak 3-4 csillagosban, nekik gondjuk volt a tisztasággal, a kajával.
Vár: Nekem is nagyon tetszik, és ennyi nem pénz érte!
Anikó!
Dehogy bántottál meg!!!!
Hányás: Hát én is határeset vagyok ilyen szempontból... a takarításnál igencsak ki kell tárnom az ablakokat, és mélyeket lélegezni...
Magyarország: Családi körben töltjük az egy hetet, a nagyszülők így kiunokázhatják magukat. A férjemmel azért biztos fogunk kettesben is programot csinálni, itt úgysincs rá lehetőségünk. Bár ő vizsgázni is fog, meg persze előtte tanulni. De a hét második fele már felhőtlen lesz. Csak tényleg jöjjön be az a 20 fok, amit jósolnak!!!!
"Röviden" ennyi. Most egy hétre elbúszúzom tőletek, majd jövök a beszámolóval. Holnap még biztos benézek olvasni, de péntek éjjel kettőkor indulunk, így korán lesz holnap este a takarodó.
Puszi mindenkinek, és nagy tavaszi sétákat, teljes gyógyulást stb.
Kriszta