2005.05.04 12:35
Szerző: edömér
Sziasztok.
Én is dr. Szabóhoz jártam, nála szültem tavaly. Jó orvos, velem lelkiismeretes, türelmes volt, ha adtam pénzt, elfogadta, ha nem, akkor is ugyan úgy kezelt.
Viszont velem is eljátszotta, hogy a 36. héten közölte, nem lesz bent a kiírt időpontban, átad dr. Bálegának. Na kössz. Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy később jött a baba, így mégis ő vezette le a szülést. Hát, láttam vagy 2 x 10 percig... egyszer, amikor a kérésem ellenére "meggyőzött", hogy repesszünk burkot, utána meg amikor a kitoláshoz értem. Hasbakönyökölés is megvolt, viszont nem tágított kézzel, gátmetszésről szintén "meggyőzött" (ki a fenének van ereje olyankor ellenkezni?), a varrást egyáltalán nem éreztem, elvileg felszívódó cérnával csinálta, gyakorlatilag még 3 hét múlva is jött néha egy-egy szál. A gyermekágyon egyszer látogatott meg, akkor elmondta, hogy mit hogy csináljak, ha hazamentünk, mikor jöjjel legközelebb, stb.
Én összességében azt mondanám, hogy nőgyógyászati problémával fordulj hozzá bátran, a terhesgondozást is jól csinálta, de én nem szülök nála még egyszer, az biztos.
A szülőszobán azt is utáltam, hogy senki rám se nézett szinte az alatt, amíg ott voltam, legfeljebb az apukák, akik kint sétáltak, ők viszont bámészkodhattak kedvükre a nyitott ajtón keresztül. Ahogy hallottam a szobatársaimtól, ez velük is így volt, az egyikük csúnyán meg is fázott, mert nem fűtöttek rendesen, és otthagyták pucéron, kitakarva vajúdni az ágyon, egyedül, mert persze nem kelhetett fel. Na, de ez nem ide tartozik.
Üdv: Edeanyu