Sziasztok!
Mindenkinek gratula a szép babákért így utólag is.
Nem merek mostanában babanetet olvasni, mert mindig megijedek amiket írnak a többiek, igaz ez nem Rátok vonatkozik, hanem beléptem az őszi babákhoz is.Mindenféle vetélés, meg baba halásról irogatnak, rengeteg vizsgálatról ,van aki 3om hetente jár csak úgy Uhra.kétszer csináltatott down-kór vérvizsgálatot.Ezt a rengeteg dolgot ahogy olvastam, kicsit bepánikoltam ,3om napja persze álmomban, mindenki meghal körülöttem ilyen hülyeségeket álmodok.Először baba ,aztán másnap apukám ,most éjjel meg anyu és apu...
már nem merek lefeküdni aludni, nehogy valami történjen megint.
Ma voltam kardiologián azt mondta a doki jóindulatú szívzörejem van.De már nem is fulladok 3om hete.na mindegy.Megkérdeztem, hogy meglehetne nézni uhval babát, mert ezek az álmok kicsinálnak,de legyintett és nem nézte meg.
Azt szeretném megkérdezni, szerintetek ha minden nap öklendezem és van, hogy hányok akkor ugye semmi baja babának?
Nem megyek abba a fórumba, mert tiszta zizi lettem.
Császáros anyukáktól kérdezném , unokatesómnak ma kellett befeküdnie ikrek miatt, 37.hét, magzatvíz mostmár nem az igazi, de húzzák amíg lehet.Császáros lesz ő is, kislány harántfekvésű ,és attól fél,hogy míg infúziót kap addig nem etethet és a babák rászoknak a teára és nem tud majd szopiztatni.Ez, hogy szokott lenni császárosoknál?vagy kórház válogatja, ki mikor kapja meg babát?Ha van időtök írjátok meg .
köszönöm
mindenkinek jó éjt.
ja,
Pgyöngyi
Párom unokatesója is maga mellé vette a babát ,de ő nem azért mert sírt pici, hanem ők úgy gondolják ,hogyha sír a gyerek akkor szenved és különben is, mikor nagyanyáink Velünk aludtak egy ágyban nem lett semmi baj.Ez odáig fajult, hogy most a kislány 2 éves és még mindig nem alszik a saját kiságyában és szobájában.Mostmár nagyon morognak.....pedig mindenki mondta Nekik annak idején nagy butaságot csinálnak, de akkor nem hallgattak a szüleikre.
Szóval hajrá és próbáld meg amit Angelheart ajánl.
suezika