Sziasztok,
Még mindig egyben. A hideg front sem használt
Bár most, hogy abbahagytam a MagneB6 szedését, többször érzek görcsölést és fájogatok is gyakrabban, ki tudja, hátha...
Kriszta
Köszönöm a drukkokat!
Örülök, hogy sikerült gyorsan elintézni az apaságit. Még jó, hogy a párod időközben nem gondolta meg magát
Az meg, hogy mennyit dolgozgatsz otthon, nyilván attól is függ, hogy mennyire szeretnéd siettetni a szülést
Én ma pl. téli-tavaszi cipőket cseréltem, székre másztam. Jól kipilledtem.
Tegnap este pedig elmentünk apával egy jó erős sétára
(vannak még tippjeim
)
Zsebi, Stella
Nagyon köszönöm a dícséreteket a babaszobával kapcsolatban, bevallom, igyekeztünk
Mondjuk én amúgy is a pasztellebb színek pártján állok (az egész lakás ennek a jegyében van berendezve és festve), remélem, nem ferdül el tőle Laura ízlése
Stellám
Ne aggódj (én beszélek
)! Ki fognak pottyanni! Örülök, hogy megvan az esélyed a természetes szülésre, gondolom, Neked sem álmod a császár... Vagy?
2300g ikreknél már nagyon szép súly. Ez nagy jó!
Szegénykém, biztos csalódott voltál, hogy nem tartott benn a doki a kórházban, ugye? Akkor már úgy közelibbnek érezné az ember lánya a dolgokat... Én lefgalábbis így élem meg. Másrészt pedig ilyen kosztot, kvártélyt, mint az otthoni a kórházban nehéz überelni
Orsi
Homeopátiáról jut eszembe: heti 1x 5 golyót kszedek a szülésznőm tanácsára a Kaulofelum-ból. Ez mire jó?
(szedek többet is, ha kell...
)
Ja, és málnalevéltea.
Egyébként pedig sajna nem elég gyorsan öregszik az a lepényke
- tudod, mire gondolok...
Fanni
Nálunk apás szülés lesz. Ez biztos. Férjem semmi pénzért nem hagyna egyedül engem.
Lányok,
Most, hogy abbahagytam a magnéziumot, elkezdett fájogatni a pocim bal oldalon a baba vonalában. Ez nem rossz előjel, ugye?
Puszi
Unique
39+0