Na, megvan a napunkon a korona. Reggel 3/4 9-kor azzal kezdődött, hogy anyám munkaruhában, zokogva csengetett, hogy mi van velünk, mert tegnap este óta nem vesszük fel a telefonokat. Sanyié le van némítva, az enyém meg rezgőn van, de a kabátomban aztán rezeghetett, meg az SMS-t se hallottam, az is "bababarát" hangú. Állítólag álmában belefulladtam a fürdőkádba...
. Nem bírta megmondani, hogy mire gondolt, de a kórháztól idáig szaladt, szegénykém
. Délután is feljött, hazavittünk, Lili első nagyszülőlátogatása, erre hazafelé lerobbant az autónk
. Kiderült, hoyg akiknek szóltunk nem tudnak elvontatni, ezért elmentek olajért, hogy az a probléma. Beleöntöttük, de kb. hazáig még 3-szor fulladtunk le. Mondjuk a totális kétségbeesés kerülgetett, hogy állunk a prérin a hideg autóval, a gyerek ordít, én meg nem tudok mit csinálni. Volt nálam tej, de tök hideg, végül csak adtam belőle Lilinek, most alszik. Remélem, hogy nem fog tőle egész éjszaka fájni a hasa.
. Szoptatni nem akartam. Q**ra unom, hogy 4 hónap alatt harmadszor szarik be az autó, amiért ráadásul egy vagyon lízinget fizetünk. De talán sikerült meggyőznöm Sanyit, hogy cseréljük le egy újabb, kisebb, olcsóbbra.
Na, szóval elegem van a mai napból.
Lili 4,1 kiló - ruhában,kaja után
.
Eni! Emília? Nekem az is tetszik, és hasonlít az Emmához... Bár nem nekem kell, hogy tetsszen.
.
Orsi, Edit! Nekem is volt előtejem a 6-7. hónap tájékán, de nem számottevő, néhány kis vizes pötty a pizsimen vagy a melltartómon. De aztán elmúlt.
A szülés után az "igazi" előtej nekem szombatra lövellt be (kedden szültem), az nagyon kemény volt, le kellett fejnem, mert rengeteg volt, és tisztára bedurrant tőle a cicim, feszített, hőemelkedésem lett. Igazi anyatejem csak aznapra lett, mikor jöttünk haza.
Amúgy én is úgy gondolom, hogy annyi tejem van, amennyi Lilinek kell...
Ja, ne vegyetek Mami márkájú melltartóbetétet, átázik, szétnyílik, és tele lesztek nedvszívó gyöngyökkel, amit alig lehet lemosni, én meg nem szerettem volna, ha Lili nyalja le. Az Aventes jó, de rohadt drága. Nekem most DM-es (babylove) ajánlottak, 30 db 400 Ft (az Aventesből 50 db 2400, csak viszonyításképpen
). Állítólag a DM-es nem megy szét...