Helló!
Rita, én is szívből gratulálok a kislányotokhoz! Tényleg nagyon szép.
Gyöngyöske, az egyik ismerősünknek kézi mellszívója volt. Azt mondta, hogy neki is rá kellett jönnie, hogy hogyan is kell használni. Neki úgy működött jól, hogy az elején jól megpumpálta
, szóval gyorsan, erősen, akkor lett jó vákuum. Bocs, ha már tudtad, de gondoltam, hátha segít.
Ügyes vagy, hogy sokat mostál! De azért pihizz is!
A Flóra bála hol van? Én a múltkor a Plázával szembeni darabos turkálóban vettem Lórinak bélelt, kantáros farmert, 800 Ft-ért.
Amarla, én is gondoltam már, hogy írok Neked. Jól vagytok?
Ancsi, gondolkoztam az uzsis dolgon. Úgy láttam, hogy a te Melid még csak fél éves, igaz? Kap tízórait, ebédet. Ez nem elég? Miért akarod már az uzsit is kiváltani? Nem tudom, hogy szoptatsz, vagy tápszert kap a leányzó, de hathónaposan szerintem bőven elég két hozzátáplálás. Ez persze csak az én véleményem, meg ne haragudj érte!
Lányok, ti mit adtok ilyen átmeneti időben a gyerekekre? Én adok harisnyanadrágot+farmer/melegítőalsót, felülre meg body+pulóver+dzseki, de az is polár béléses. Olyan nehéz eltalálni, hogy ebben a csalóka tavaszias időben hogy öltöztessem fel, hogy se ne fázzon, se ne legyen melege.
Ezt jól megasszontam.
Na, és a lényeget még nem is írtam! Lóri meg se nyikkant az oltáson!!! Csak néztem, hogy hogy megy be egyre mélyebbre a tű és vártam, hogy na most, most kezd el sírni, de nem. Egyáltalán nem sírt, még egy szisszenés sem volt. Utána még egy puszit is dobott a doktornéninek. Szóval nagyon ügyes volt.
Puszi, Dodus