Új privát üzeneted érkezett!

Nyugodtan vegyél be vmit!Ne szenvedj fölöslegesen.Egy Rubophen,vagy bármi ami Paracetamol nem árt!Kép

Megyek én is szundizni!Jó éjt!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Kép
Nekem ez a 3. Closty-s hónapom.
Csütörtökön megyek UH-ra.
Rá akarok kérdezni, hogy mik az orvos további tervei.
Bár azért kicsit bízok ebben a hónapban...
Veled mi újság?
Olvastam, hogy lehet, hogy elkaptátok az esélyes napokat!Kép Drukk!!

Angel!Kép
Nagyon drukk neked egy kétcsíkos tesztért és egy 9 hónapos mensi-késésért!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Javítani kéne a táblában:
Zsolti 8 hónapos, én meg 1.cn

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök
SajnálomKépKépKép
Zsoltinak boldog szülielőnapot!!!Kép

Zsóka
Nagy drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd adj hírt róla,mit mondott az orvos!

Csakegy
Hogyan tudom a fertyben az ovuláió időpontját beírni?????Nem találomKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: Nem írja be magától? Ha nem akkor van valami tuning/override gomb a grafikon alatt valahol... oda tudod beírni a napot és a vonal magasságát... (berakod a görbéd?)
csakegysokadnick

Zsazsó,
drukk a dokihoz! Remélem jókat fog mondani! Kép

Gizmix,
reméljük, hogy nem jön meg 26-án! szokott előtte így fájni?

Kriszta,
édi a süni!!! Kép

Velem még mindig semmi!!! 27. nap pecsét nélkül, és a hasamban irtózatos nyugalom. Ilyen még nem volt! Nem tudom mit gondoljak... az egyikre nem merek, a másikra nem akarok.
Ja, megvettem a tesztet! Így ha holnap reggelig a helyzet változatlan, akkor elkövetem életem első éles tesztjét! Kép

angel37

Angel: hajrááááááááááááKép

bitumenezek ám ezerrelKép
csakegysokadnick

Kösziköszi! Kép

K*rvára izgulok, hogy mi lesz ebből! Kép

angel37

Angyal
Nagyon izgulok,és még annál is jobban drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakegy
Nem engedi,csak VIP-s nakKépKép
Íme a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi! Kép Kép

Ez most megyeget fölfelé! Kép Látom aktívak voltatok a 14-16 napon! Kép

angel37

Angyal
Igen,aktívak!Ezt pihengetjük két napjaKép
Öregszünk!Kép (de ma elkapom)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!!!

Mennyi ismerős név!!! Kép

Röviden rólam: 26 éves babát óhajtó PCO-s nő vagyok!!!
Én is elkezdtem ebben a hónapban a hőmérőzést! Persze PÉt azt nem detektáltam, sem ezzel, de az UHsem volt kegyesKép Most abbahagytam átmenetileg a hő mérést, mivel ma vagyok a 71 cn. -on és holnaptól indul a Norcolut. Kép

Puszika Mindenkinek!!!

kavics
(71 cn.)
Vendég

Szia Kavicska!
Te is vezeted a Fertyben,vagy vhol a görbédet?
Ha igen kérünk egyet,belépő gyanánt!KépHa nem,sebaj,majd most csinálsz nekünk egy példagörbét(babásat)KépKép

KépKép

KépKép
okr

Aranykavics: versenyezzünk?Kép (Én is azon filózok, hogy menjen-e a Norcolut...)
(62.cn)
csakegysokadnick

Hát, nekem már ezer éve nem volt ilyen "triplázásom" Kép Kép Vagy volt, csak már elfelejtettem az öregség miatt azt is! Kép

Üdv Kavics,
71. cn? Hú Kép
A Norculut vmi meghozó gyogyi?

angel37

Kriszta!
nem vezetek gőrbét, mert nem tudom, hogy kellKépKépKép Úgyhogy csak magamnak egy papirra íromKép
De a következő ciklustól majd... ha valaki ad némi instrukciót ehhez a FertilityhezKép

Csakegy!
A tornától még nincs eredmény. Szerintem ott egy komplex torna gyakorlatot kéne végezni... de majd lesz a NorcoluttólKép
Nem versenyzek, mert most én vezetek, de április 2-tól már kiesek a versenybőlKépKépKép
Hogy szeretnék én is 28 napos ciklusokat.... Kép

Angyal!
Neked van már gyereked???

Pussssszi!
K
(71 cn.)
Vendég

Skaccok... nyitottam egy Aviva tornás topikot...
csakegysokadnick

Akit érdekel:

A fertyben regisztrálni kell,majd belépsz a mailben kapott jelszóval ,és my charts.Ott enter data-ban be kell írni a hőt,ponttal elválasztva pl. 36.3 +időpont,és még sok más lehetőség is van a long verzióban.A mensesnél /spotting-ot kivéve / kiválasztott opcióval új ciklust kezd a program automatikusan.

KépKép

KépKép
okr

sziasztok.

angel,hihetetlenul szoritok.:9

szia kavicsKép71 cn.huha az mar sok.igaz nekem volt ettol hosszabb is.

csakegy.a hod hogy all?

Kép
monyoka

Monyoka: ma 36,2 volt, de mostanában iszonyú xarul alszok, reggel tök olyan, mintha félálomban lebegnék sokáig így ez inkább 36,1... (viszont nincseek pattaásaim... jipiiiiiiiiKép és ez marha jó.... (egész életemben voltak... most meg nincsenek Kép)

Ekkora hővel ugye hót ziher, hogy nem lehet terhes az ember? Hajlok rá ugyanis, hogy holnap (vagy akár már ma este) Norcolutozzak...
csakegysokadnick

Kép
csakegysokadnick

csakegy.persze 100%ra nemlehet mondani hogy nem vagy terhes,de...szerintem magasabb honek kellene ahozz lenni.

Kép
monyoka

Ja... ez most marha bután fog hangzani, de én folyamatosan attól tartok, hogy a hőm nem igazolja,a teszt még nem mutatja és ha így 0,0001% is az esély de mi van ha véletlenül mégis és én akkor erőszakkal meghozom a vérzést...

Tudom, ez így elég gázul hangzik (és sokan lehülyéznek miatta), de akkor tiszta a lelkiismeretem, ha természetes módszerrel hozom meg valahogy... (OK, tényleg tudom, hogy lehetetlen, de pszichésen esik nehezemre bevenni azt a nyomi bogyót...)

Másrészt pedig tudom, hogy meg kéne hozni végre valahogy...

Tudom, nagyon gáz vagyok...
csakegysokadnick

csakegy.nem vagy gazKép
persze hogy az ember addig remenykedik amig nem jon meg,en is igy voltam.70valahanyadik napon is abban biztam hatha,pedig tudtam hogy nemlehet mert a hom is alacsony volt es tobb teszt is negativ.
megertelek hogy nehez raszanni a gyogyira magad.en is huztam jo sokaig mire bevettem es akkor is elbogtem magam mert mivan ha megis.
a hod szerintem tutira mutatna a babat,mert a babanak hogy fejlodhessen kell egy bizonyos homerseklet(jol mondom?).
szand ra magad es vedd be a gyogyszert.majd meglatod hogy amikor megjon jobb lesz.Igy csak huzod a ciklust es nem tortenik semmi.amugy meg eselyt kapsz a kovetkezo ciklusra.)

bocsi hogy ilyen hoccu voltam.

Kép
monyoka

Kavics,
még nincs Kép

Csakegy,
nem vagy hülye... én is ettől félnék Kép ezért nem merek avivázni a ciklus második felében!
írtam az új topicba! Kép

Monyó,
köszke! Kép

angel37

Csakegy!!!

Ha ilyen hőkkel leszel sokáig (35,8) egy szép nap azon kapod magad, hogy kihűltélKépKépKép Biztos jól mér a hőmérőd???? Kép

Kavics
Vendég

Aranykavics: sajna jól mér... vettem mellé egy sima higanyost is és megmértem nyelv alatt + hónaljban és mind a kétszer ugyanannyit mutatott a digitális mint a higanyos...

Ha jól tudom, a pajzsmirigy alultermelésénél van ilyen alacsony hő... nekem viszont jó volt a pajzsmirigy értékem... szóval valszeg simán ennyi... (általában alacsony a vérnyomásom, valszeg azért... ) Bár fene tudja... olyan fura, hogy mindenki 37 körüli hőkről beszél PÉ után nekem meg eddig egyszer sikerült 36,8-at elérnem, egyébként PÉ után a 36,4 -36,6 a jellemző...
csakegysokadnick

Ma megkaptam álmaim állásajánlatát. Asszem őrjöngeni tudnék. Na, mindegy, nincs mit mérlegelni, a baba prioritás és kész, nincs több halasztgatni való időnk...
7241gabi

Gabi: én nem hagynám ki... ha letelt a 3 hónap próbaidő már babásodhatsz Kép
csakegysokadnick

Gabi!

Egyetértek Csakeggyel! Bár nem ismerlek, azt sem tudom eddig hol dolgoztál, vagy most hol dolgozol, és azt sem tudom mióta akarsz gyereket. De én sem hagynám ki!!!

Gondold végig, vidám és boldog kismamaként dolgoznál... egészen a 8. hónapig!!! Kép
Vendég

Elvileg igen, de gyakorlatilag???
Próbáltam kicsit utánaolvasni az inszeminációnak, de hát ti sokkal profibbak vagytok:-) én meg nem tudom kivárni az 5-ét, amikor a dokihoz visszamegyünk. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha most áprilisban belevágunk, onnantól mennyi idő, míg az első befecskendezés (így hívják?) megtörténik. És ha nem sikerül, akkor milyen gyakran lehet ismételni? Úgy látom 6 alkalmat javasolnak, utána pedig egyenes az út a lombikprogramhoz.
7241gabi

Gabi
Az inszem dologhoz nem értek!KépDe sztem is válts bátran munkahelyet!Kép

KépKép

KépKép
okr

Gabi,
Álomállás? Én elfogadnám! Kép
Nem akarok huhogni, de nem lehet tudni, mikor jön össze a baba! Ha esetleg egy évig sem, akkor nagyon sajnálnád, hogy kihagytad...

Az inszemhez nem értek. Asszem a topicon sem inszemes senki...

angel37

Sziasztok!

Gabi! Hát ez nehéz dilemma! Szerintem, ha áprilisban mész a dokihoz, akkor a rá következő mensi után kezdhetitek a stimuzást, és szerintem maga az insem nem tart sokáig, de egy nap tuti szabi! Ez gonolom nem oldható meg az új helyen. Igazából szerintem, az sem fog jót tenni azt insem után a beágyazódásnak, ha sokat idegeskedsz az új állásban a megfelelés miatt! Én is ilyen dilemmában leszek, csak nem az álom álásal, hanem egyáltalán az elhelyezkedéssel! Nekem is pont akkor jön az insem. Én egyáltalán az sem tudom elképzelni, hogy aki melózik, hogy tud menni orvoshoz, ugye pl. a labor reggel van és nekem most sem tudom, hogy mikor kell majd menni, csak ha már meglesz a pé. onnan négy nap. Tehát ha most dolgoznék mi lenne?? Hogy oldanám meg? Ezért félek én is, h mi lesz? Ha sikerül elhelyezkedni akkor egy darabig tuti fucccs az insemes meg lombikos terveimnek. Nem tudom melyik fonotsabb az életemben. Ha tudnám biztosra, hogy majd összejön magától nem is vacilálnél elmennék dolgozni, de ha mi saját magunk nem tudjuk összehozni akkor jobb minnél előbb a mesterséges dolgokba belvágni. Szóval passz! Ezt kettőtöknek kell eldönteni! De ha új melóhely, akkor a baba (orvoshozjárás) parkolópájára megy! Hacsak nem pl. Kaali intézetbe jársz , mert ott sztm este is van rendelés! Na lehet, h nagy hülyeségeket írtam, pontosan nem tudom, hogy mennek ezek csak én így gonolom.

Csakegy! Pesten hol lenne ez az Avivia
tanfolyam és mikor! Én is jelentkeznék! Vedd be a norcolutot!

Aranykavics! Üdv itt nálunk!

Angel!! Még mindíg semmi???!!!!! Ez jóóóóó!!!! Tünés fránya mensi!!! Gyere zebra!!!!
Vendég

Tlidi: A Városligetnél (közvetlenül)... (ld. Aviva topik... oda belinkeltem Angel Avivás doksiját...)
csakegysokadnick

Na megint tele volt hibával amit írtam!

Csakegy! Átnéztem! De nem találom, hogy mikor? Egy héten egyszer? És este hány körül? És mennyi időt vesz igénybe? Vagy konkrétumok nincsenek?
Vendég

Nekem múlt vasárnap volt 10-14-ig, tehát összesen egy alkalom és 4 óra. 5000 Ft volt. Mondjuk ebből csak egy óra a mozgás, a többség életmódtanács és elmélet. Érdekes. De van, hogy szombaton van... csak fel kell hívni és lefoglalni egy helyet. Azt hiszem minden héten van...
csakegysokadnick

Ja oké! Na valahogy képbe kerültem! Azt hittem, hogy ez olyan dolog, hoy minden héten menni kell egy alkalomra, olyan aerobic féle. De akkor nem, csak egy alkalom. És ha csak a könyvet veszem meg abból nem tudom kisilabizálni, hogy mit kéne csinálni?
Vendég

Hát én még a tanfolyam mellett sem tudom normálisan megcsinálni a gyakorlatokat a könyvbőlKép
csakegysokadnick

Helló lányok!

Nem volt időm ma netezni. Felháborító módon a főnököm egész nap az irodában ült.Kép
Most meg rohanok ki a kisházunkba vettünk bele egy kis kandallót.
A Depeche Mode koncert meg nagyon király volt, csáplotam rendesen.

Angyal!!!!!!!!!!!Érted! Kép

Majd holnap probálok visszaolvasni.
Vendég

Sziasztok lányok!

Most értem haza, és megjött. Benyomtam egy kis páleszt, hogy enyhitsem testi,lelki fájdalmamat.
Most nincs erőm elolvasni a történteket. Valaki írjon egy jó viccet ha tud. Mi az a 71 cn?
Megint kezdődik elölről a hőzés, majda feldobom ha siekrült dülőre jutnom vele. Láttam valaki leír egy két lépést.

Mindenkinek nagyon szurkolok!!!!!!!!!
Gizmixxx
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Egyszer fent
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Egyszer lent
gizmixxx

Az első napot sikerült felvinnem a ff-re.Kép
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
31 napra jött meg ilyen még nem is volt nálam.
gizmixxx

Okr!

Köszönöm a sünbalázst, ari vagy. Bocsi, hogy több részletbe írok, de most így alakul.

Angel!

Most mi van, megjött vagy sem, csináltál tesztetet?
gizmixxx

Angyal
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Angel!Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Mikor mész UH-ra?Nagyon drukkolok,hogy ma szép nagy tüsző vigyorogjon rád a képernyőről!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Angyal!
Na ne idegelj minket. Sajnos hallgatásod nekem mindig rosszat jelent. De ha megjött az is jó most, ha nem jött meg az meg egyenesen őrület jó.

Gizmix!
Kép. Sajnos jó viccet nem tudok.

Ildi!
Te mikor mész UH-ra?

Zsazsó!
Te ma mész, írj majd hogy mi volt!

Kriszta!
Semmi érzés még mindig? Már én is kezdek átmenni negatívba. De azt se akarom elhinni, hogy négyből semmi. Egyszerűen NEM AKAROM elhinni.
Na mindegy jobban teszem ha a házzal foglalkozom, esetleg dolgozom vagy mi.

Nekem ma a hőm 37,0, de később keltem mint szoktam, úgyhogy ez sajnos semmit nem jelent. De persze még mindig jobb mintha 35,0 lenne. Kép

Bocsánat, hogy most másnak nem, de nem bírtam követni a tegnapi eseményeket.

j.
Vendég

Gizmixxx
Viccet én sem tudokKép,de küldök egy képet:
Kép

Junko
A DM koncert miatt roppant irigy vagyokKépNyáront újra jönnek,akkor én is akarok menni!!!!!!!!!!!!!

Ne légy elkeseredve!A 37 jó,mégha későn keltél is!Egyébként a closty jól bezavar a hőbe is.Nekem ma 36.9,és ha tesztről kérdezel,hát negatív lenne/lesz.
Na de jelentős különbség kettőnk esete között,hogy neked 4 db 20 mm körüli tüsződ voltKép,míg nekem 1 db 14 mm-es.Nem mindegy!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Mindenképpen menj el a nyári koncertre ha teheted, mert igen jó volt. Mivel inkább a féjem nagy rajongó, én féltem hogy nem fogom ismerni a nótákat. Ennek ellenére csak 1-2 volt amit nem ismertem. Teljesen magával ragadó volt, tácoltam, énekeltem tapsikoltam, ordítottam Kép egyszóval mindent.
Hallottam hogy a costy bezavar, de hogy? Emeli?
Attól hogy neked kisebb volt ugyanúgy gyönyörűen megrepedt. Az igaz hogy négy esélyesebb gondolom ezért nem fogom érteni ha nem sikerül.
Kriszta, most ez nyálas lesz Kép, de jó lenne ha egyszerre lennénk várandósak. Egészen egykorúak lennének. Gyakorlatilag napra pontosan. Egyébként a 36,9 is jó sztem.
Na nem filozófálgatok tovább lesz ahogy lesz.

j.
Vendég

Junko
Én tegnap láttam koncertdarabkát a TV-ben,de az is magával ragadott!KépNa meg a férjuramat is!KépKépNálunk én vagyok a nagyobb rajongó!

Nálam a closty óta nem emelkedik olyan egyértelműen a hőm ,a ciklus 2 . felében.A görbés programok sem nagyon tudnak mit kezdeni veleKép
Egyszerre babásodás: O.K!!!KépKét hét múlva kiderül!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?