Sziasztok!!
Hova tüntetek??
Roxmort jok a képek,mármint,hogy nem jók!!
Mi végül is csak kocsíbol szemlélödtünk mert annyíra huzat és szél volt,hogy nem mertem Míron igy babakocsíztatni!!Õrülök,hogy gyogyuloba van!!
Egyébként nekem semmi bajom,ugy látszik csak átszaladt rajtam egy nap alatt!!
Viszont most Apa kapta el,és igy még jobban szenvedek,mert egésznap nyafog!!Ma főleg a csucson volt kicsíny fiával eggyütt!!Totál padlon voltam tőlük,annyíra,hogy fél hétkor már mindkettő megfürődve az ágyba volt,mert már nem birtam őket!!
Képzeljétek tegnap átmentem a b.nőmhöz két orát voltam el ezalatt a két ora alatt Míron egyfolytába sírt utánam de ugy,hogy megfogta a fotelba maradt felsőmet és azzal rohangált az orrához dörgölve a pulcsímmal amig haza nem jöttem!!
Utána persze le se tudtam tenni őt,ugyhogy vele fürődtem és akkor is orditott amikor törölköztem mert nem voltam ott melette!!
Ma ís egésznap csüngött a nyakamon!!
Voltam vásárolni délelött,van itt nálunk egy elég jo használt ruha bolt,és ma nagyon jokat kaptam Míronnak is meg Kírának is!!Pont ma hoztak árut!Muszáj volt vennem mert Kíra minden tavalyí cuccát kinötte és Míronnak se volt semmi nyári cucca!!3500 ft-ért jol bevásároltam!!
Heni,te hova tüntél megint???
Judit!Jobban vagytok??Mi holnap megyünk vissza Míronnal de már elég jol van hála ístennek!!
Na jo lépek mert lesz a filmem!!
Szép estét nektek!!
ANDI