Új privát üzeneted érkezett!

Lányok sziasztok,gyors leszek!

Ildi!
Egy barátnőm gyermeke több deci vodkával eltöltött bulizós éjszakán fogant. Teljesen egészséges szuperokos kiscsaj lett! A petesejtbe és a spermiumba nem épül be az alkohol (a spermiumot csak megtizedeli, de amelyik túléli annak nincs baja)sztem és utána még addig nincs gond, míg ki nem alakul a méhlepény. Akkor kerül összeköttetésbe az anyával, addig szikhólyag van és abból "táplálkozik". Legalább is valahogy így van, sztem ne aggódj!!! Biológusok segítesetek, nem így van valahogy?

Csakegy!
Na hogy megy az aviva? Szted megérte? Tudod csinálni otthon?

Kriszta!
Kár hogy nem volt akció, pedig gondoltam rád. Nálunk volt, igaz nem a legjobbb pozitúrában de volt. (J-t megzsaroltam hogy most nagy az esély a fiúra Kép ) Azért remélem már megfogant vasárnap mindkettőnknek!!!

Monyó! SZia itt. És köszi! Kép

Angyal!
Na bevásároltál? Azért jó lenne ha azért késne...De én annak szorítok amit te előirányzol! Kép

Én hol ezt érzem hol azt. Bízom a sikerben és így ha egy kis időre is de jobb a lelkemnek!

j.
Vendég

Junko: hát izé... nem igazán megy egyedül az Aviva.. tegnap el is keseredtem emiatt (ld. hogy lehetek ilyen béna...) mert egyszerűen még a könyv mellett sem tudom megcsinálni a gyakorlatok egy részét.. emlékezni meg nem emlékszem rájuk... de talán.... majdKép
csakegysokadnick

ezt kell mesélnem! Tudjátok, az én fiam mindig tudományos műsorokat néz... én mégsem tudom magszokni a tudálékosságát...Kép Tegnap meséltem neki, hogy láttam mozogni a tesóját, és visszakérdezett (nagycsoportos óvodás) "Á, akkor hozzáért a magzat az anyaméh falához és összehúzódást csinált?"

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Angel megy a drukk! Szerintem nem cseszik ki veled, ha nem jön akkor egyértelmű a siker!

Monyó! Hát tessék felkeresni a lánykori bulicimborákat! és hajrá!

Kriszti! Előfordul az ilyen! De előtte volt és az a lényeg! Még nem érezhetsz semmit! CSak nyugi, majd jövő héttől!

Ancsa! Nekem egy bajom van, hogy imádom az édességet! Ha arról le tudnék mondani akkor fogynék is! Na meg a lényeg,h este hat után nem szabadna enni, és akkor tuti menne le. De én sajna még akkor veszem magam mellé a kaját. Háziasszonyként egyébként tök nehéz fogyózni, én régen ha nekifogtam 2 hónap alatt simán lementem 54 kilóra! De most tök nehéz, merthát ugye apának főzni kell és akkor meg én is eszek!

Junkó! val.színű igazad van. Apa is ezt monta, másnap mikor szétparáztam magam,hogy most mi lesz meg ilyenek, hogy milyen hülye vagyok stb... ő csak azt monta, így lesz a jó,majd figyeld meg!

Ma mértem egy hőt egyébként és nem ment fel, tartja magát 36,5-ön. Úgyhogy már nem is gondolkodom rajta!

Kriszti! A barna nem lehet az aspirintől? Hogy vérbőséget okoz?! Vagy túl hevesek voltunk (erre sajna nem emlékszem). Van egyébként méhszájsebem, de nem hiszem,h attól lenne! Mert mindíg ciklus első felében van, és ha a sebtől lenne akkor lenne második ciklus félben is!
Vendég

Látom mindenki ebédel!
Nálunk most lett kész a gombás-szalonnás spagetti!
Na akkor mindenkinek: jó ebédet az étvágyhoz!
Vendég

Én már megebédeltem... néhány falat sült krumpli salátával... a saláta keserű volt, a krumpli meg kő kemény... hja... üzemi kajálda: ) A gombás spagetti viszont jól hangzikKép

(szerencsére este lesz valami program a melóban, előtte meg fogadás úgyhogy ott majd jól bepótolom az elmaradt ebédet... Kép)
csakegysokadnick

Ildi
Köszi a mailt!
Sztem megérzi az ember,hogy sikerült,vagy nem,és úgy érzem nem sikerült.Nem vagyok tőle depis,hozzáedzőttem már .Kép

Angyal
tessék hírt adni,mi a helyzet nemvérzés terén!

Moni
Otthon vagy már?Ha tudsz jelentkezz!

Bali
Nagyon okos kisfiad van!Kép

Mbatka
Az egész napon egy nagy.....KépKépKépPedig a pólómat is fordítva vettem fel-véletlenül-és azóta is úgy vanKép

Csakegy
Én krumplifőzeléket csináltam pörkölttel+ tegnap esti szilvásgombóc-maradvány.

KépKép

KépKép
okr

Én is szivásgombóc maradványt ettem plussz mellé még elcsócsáltam egy-két száraz kenyeret amit itt az irodában találtam.

Kriszta!
Egyetértek veled, sztem is megérzi az ember. Én nem tudom mit érzek. Lehet csak hinni akarom, hogy sikerült. Most éppen nem tudom elképzelni, hogy miért ne sikerült volna. Nehéz nem gondolni erre az egészre, annyi munkám van, mégsem tudok kikapcsolni.

Részemről nagy padló lesz ebből ha most nem sikerül, kérlek 20-22 cn majd szeggyetek össze!

Csakegy!

Csak belejössz!

Bali!
Kép, ez igen, micsoda fiad van!!!

j.
Vendég

Kriszta!

Én is krumpli főzeléket csináltam, csak nekünk most húsra nem telikKép ...sült virsli van..

Junko!
Természetesen az enyém különleges a számomra... De olyan szerelmes vagyok belé...Kép Ezt kívánom mindannyiótoknak!!!!Kép Van ilyen szó egyáltalán...? Kép

Livi

bali78

Junko
Nagyon egy húron pendülünk!KépNem elég a tüsző,még a gombóc is!!!!
Ne izgulj!Sikerült ez,hiszen érzedis!!Tudja fene,de vhol én is éreztem,mikor Adát ártam,sőtt a dokim is!Hiába volt minden érv amellett,hogy csak késik vhol tudja az ember és kész!!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Junko
Ne izgulj!Sikerült ez,hiszen érzedis!!Tudja fene,de vhol én is éreztem,mikor Adát ártam,sőtt a dokim is!Hiába volt minden érv amellett,hogy csak késik vhol tudja az ember és kész!!

KépKép

KépKép
okr

Junko
Ne izgulj!Sikerült ez,hiszen érzed is!!Tudja fene,de vhol én is éreztem,mikor Adát vártam,sőtt a dokim is!Hiába volt minden érv amellett,hogy csak késik vhol tudja az ember és kész!!

KépKép

KépKép
okr

Junko
Ne izgulj!Sikerült ez,hiszen érzed is!!Tudja fene,de vhol én is éreztem,mikor Adát vártam,sőtt a dokim is!Hiába volt minden érv amellett,hogy csak késik vhol tudja az ember és kész!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Én is krumpli főzeléket csináltam, csak nekünk most húsra nem telikKép ...sült virsli van..

Junko!
Természetesen az enyém különleges a számomra... De olyan szerelmes vagyok belé...Kép Ezt kívánom mindannyiótoknak!!!!Kép Van ilyen szó egyáltalán...? Kép

Livi

bali78

Hátttttt!Ezt azért nem akartam ennyire nyomatékosan!

KépKép

KépKép
okr

Angyal!
Erre a fitnessz babára a másik topikban már azt hittem valamiből kihagytál minket. Kép
Vadul keresgéltem, hogy mivaaaan?

Kriszta!
Ez az egy húron pendülés nekem is feltűnt. Na most ebbe persze sok mindent belemagyarázhatnék Kép de inkább nem teszem.

Bali! Nem bánom a négyből egy lehet fiú nekem is, ha ilyen okosak! Kép
j.
Vendég

Még mindig semmi! Kép Ha nem jön meg holnap, akkor lehet, hogy megejthetem végre életem első éles tesztjét! Kép (Tudom, a múltkor is ezt mondtam...)

Kriszta, Junko,
ti szuper esélyesek vagytok! Majd én esek pofára helyettetek! Kép Nekem most úgy is jó, csak történjen meg legkésőbb holnapután!

A fitness babára én is néztem egyet! Kép

angel37

Bocs hogy így bezavartam a fitness babával.Jobban oda kell figyelnem.

Kép
breni

Kriszti!Kép
Drukk, hogy a megérzésed ne legyen igaz és sikerrel járjon a korábbi akció!

Angel!Kép
Még semmi?
De még szerintem időben vagy!

Üdv mindenki újnak!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Angel!Kép
Akkor drukk a kétcsíkos tesztért!!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Breni!
Ugyan semmi baj, ugyi Angyal? Kép
Hátha nem csak elszólás volt.

Angyal!
Akkor most hogy időzítsem a drukkjaimat? Jó, akkor holnapra egy kétcsíkosat, de ha nem akkor meg azonnal jöjjön meg!

Lányok én lassan megyek DM koncertre! Remélem az erősítők nem térítik el a dolgokat odabenn, ha egyáltalán valaki útnak indult. Kép

j.
Vendég

Skacok... bocsi, most sokakat ki fogok akasztani, de tényleg csak poénból...

Annyit beszéltek itt már a Jónás módszerről, hogy kinyomtattam egy kalendáriumot... csak úgy poénból megnéztem, hogy véletlenül nem vág-e össze az FF-es táblázatommal..

Szóval februárban a Jónás kalendárium ezeket a napokat adta meg nekem termékenynek: Február 23-26

Ez meg az FF-es kép... (ld. 35-38. napok...)
Kép

OK, tudom, hogy véletlen, de olyan jó néha felfedezni valami érdekeset... nem? Kép (megj. nekem akkor NEM VOLT peteérésem.. csak az LH tesztem libbent be és minden más olyan volt, mintha... de a hőm nem igazolta be a dolgot...)

Ja a piros vonal azt jelzi, hoyg akkor vettem be egy adag D vitamint...
csakegysokadnick

Köszi, Zsazsó! Kép Kép

Junko,
na így pont jó lesz a drukk! Kép Annyiban rugalmas a dolog, hogy a csütörtök is belefér! Kép

Csakegy,
Érdekességnek tényleg jó! Kép Én nem nagyon hiszek benne, bár a Lívia gondolom nektek is mondta!

Reni!
Tényleg! Kép Hátha próféta vagy! Kép

angel37

Angel: én egy dolgot elhittem: a természeti népeknél újholdkor jön meg és teliholdkor van PÉ.. a bibi csak az, hogy mi nem vagyunk azok és a belső óránk teljesen fel van borulva (mesterséges fények, mesterséges kaják, TV, stb.)és max. egy remete lenne képes arra, hogy ilyesmit produkáljon...

De érdekességnek tényleg izgi Kép
csakegysokadnick

Náluk valszeg így van! De hát igen, mi már ki vagyunk bilenve...

Azért ne hidd, hogy nem néztem meg a sajátomat!Kép Áprilisban épp egybe fognak esni a Jónás napok a biológiai pé-vel... Na, ha akkor sikerül, akkor felülbírálom a véleményemet! Legközelebbi Jónásaim a HSG-kor lesznek... Kép Lehet, hogy megtermékenyülök a kontrasztanyagtól??? Kép

angel37

Csakegy
Most telehold van(nem is alszunk éjjel),és nekem bi-bi-bí most volt p.é.-m!Igazi természeti népcsoport vagyok[size=-2](no jó a closty műve[/size]Kép )
Egyébként még szinte mindig egybeesett a p.é.-m a Jónás első napjával,eredmény mégsincsKépKép

Angyal
Ugyan már,milyen HSG??KépKépKépRemélem nem kell!
Holnapig,és-ra egy nagy kalappal!Kép

Zsóka
Nálad most milyen napok vannak?Clostys,vagy UH-s?

KépKép

KépKép
okr

Kép Kép Kép Nekem március 24-27 között lesznek a következők... ma 21-e van... akkor most el kéne lőnöm néhány LH tesztet? Kép (hát... nem fogokKép) Most inkább meg kéne jönnie Kép

(Nem megy az Aviva torna... nem ismersz véletlenül egy olyan helyet BP-en ahol csapatos tornászás folyik? Ciki lenne most azonnal elmenni az ismétlő tanfolyamra Kép)
csakegysokadnick

Okr: aszta... nem semmi.... akkor mégsem lehet nálad akkora gubancKép (nekem akkor is magas ez a Jónás dolog... tudod... ha bejön akkro jajj de jó, műxik... ha meg nem jön be, akkor nem vesz tudomást róla az ember... nem?Kép)

(13-án volt telihold.. újhold meg 29-e... mikor is tesztelsz?Kép)
csakegysokadnick

Kriszta,
bár úgy lenne! Kép az tényleg olyan lenne számomra, mint egy mese... Kép

És jelentem, megdöntöttem az elmúlt időszak rekordját! 26. nap este, túlvagyok a nagywc-n (bocs, de ez azért lényeges nálam, mert szinte mindig olyankor indul meg, néha már a 22. napon a pecsét) és még mindig semmi! És semmiféle érzet nincs a hasamban sem! Most már végképp nem tudom, mit gondoljak!!!

angel37

Angel: akkor ne gondolj semmire mi meg szépen szurkolunkKép
csakegysokadnick

Sajnos nem tudok Kép
Biztos nem megy? Ne tudd meg, mit bénáztam én is, aztán elkezdtem vhogy, és előbb-utóbb, pár alkalom után előjött, hogy hogy is volt!
A képek sztem zavaróak tudnak lenni... mintha nem mindig passzolnának a szöveghez!

Basszus az én naptáram szerint 14. volt telihold! Itt vmi árulás van!!!

angel37

Nemááá!Most van telehold!Láttam este az ablakból!

KépKép

KépKép
okr

Fú... tényleg... januárban 14-én volt telihold... februárban 13-án... és most márciusban tényleg 14-én... bocsi...

(Hát akkor kitartóan próbálkozok... de a képek és a szöveg néha tényleg fura együtt... engem teljesen összezavar... főleg az amikor a hátat is púposítani kell és a csípőt is behúzni... na én ilyenre pl. nem is emlékszem...)

Egyébként meg én már tutira tesztelnék... nem hiszem, hogy eddig bírnámKép
csakegysokadnick

Okr: én nem néztem... csak egy naptárt...
csakegysokadnick

Angyal
Én már nem is merek írni semmit.Csendben szurkolok,de rettenetesenKép

KépKép

KépKép
okr

Ha naptár szerint 14-e volt telehold,akkor lehet már egy kicsi hiányzik a sajtból sak nem figyeltem meg jól,vagy UFO volt.KépEste pontosan megfigyelem

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Csak beköszönök, ez a 3. hsz-om a babaneten:-)
Először is nagy drukk mindenkinek.
Mi egy éve próbálkozunk, az elmúlt hónapot töltöttük mindenféle vizsgálatokkal, hát nem vmi rózsás a kép, egyikünk sincs rendben.
Úgy fest, belevágunk az inszeminációba. Április 5-én megyünk a dokihoz a részleteket megbeszélni.
Nagyon kiváncsi vagyok, meg félek is.
Remélem befogadtok, kellene egy kis támasz:-)
7241gabi

Gabi!
Üdv!Naná,hogy befogadunk!KépGyere amikor tudsz!
Konkrétan mi a probléma nálatok?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi Kép Kép
Affene, hogy már megint elkezdtem reménykedni... Akkora pofás lesz ebből! Vagy maflás a dokitól, ha felborogatom a műtéti rendet! Kép

Gabi,
légy üdvözölve! Kép
Mi a gond nálatok?

angel37

Ja, most jut eszembe a tréfa lényege:
Tuti megjön az éjjel, mert most húztam át az ágyneműt!!! Kép

angel37

Az én peteérésem szórványos, átlag minden 2.-3. ciklusban van csak, a férjemnek pedig sem a mennyiség, sem a minőség nem megfelelő. Õ már szed gyogyikat.
Egyelőre vérvételeken vagyok túl, meg az első sorozat UH-n. Nagyon rossz tapasztalatom van az UH-val, a szonográfus már 2. alkalommal nagyon kioktatós volt ("gyógyszer nélkül várjuk a csodát?"), 3. alkalommal pedig azt mondta, hogy ne menjek többször, beszéljek a dokimmal a továbbiakról. Mindezt nagyon gázos stílusban, az asszisztens pofavágásai kíséretében. Eléggé el vagyok kenődve, hiszen UH-ra igen gyakran kerül majd sor...
7241gabi

Gabi: nekem sincs PÉ-m de én PCO-s vagyok... és most kúrálgatnak ki ebből... Az ok nálad megvan már? (ld. annak, hogy nincs PÉ általában van valami oka... nem? ld. a hormonjaiddal mi a helyzet?) Az ilyen orvos meg elmehet a búsba... nem tudsz másikat keresni?
csakegysokadnick

Gabi
Augusztusban nekem is valami hasonlót mondott a szonográfus,és nagyon rosszul esett akkorKépDE igaza lett.Nem rosszindulatból mondják ők,csak a tapasztalat beszél belőlük.Lásd én.
Szóval gyógyszer nélkül nálam sem lenne mit nézni.

KépKép

KépKép
okr

De, nyilván igaza volt és tapasztalatból beszél. De nem ő az orvosom. Az orvos adott egy beutalót ami 4 alkalomra szól, nyilván nem véletlenül. És mi van, ha az én kis aprócska tüszőim csak a 21. napon kezdenek nődögélni? Na mindegy, mindenesetre érdekes csevej volt, miközben a nyakamig feltolta azt a botot, közben ilyeneket mondott... Mintha egy gusztustalan dolgot piszkálna. Eléggé kiszolgáltatott a helyzet, de gondolom majd belejövök:-))
Szóval nem az orvossal van a gond, hanem a szonográfussal. Majd megkérdem a dokit lehet-e máshová menni...
7241gabi

Sziasztok Lányok!

Ahogy látom sok mindenről lemaradtam, elég sok az infő tegnap óta nem is tudok mindenkinek névre szólóan válaszolni, mert elvesztettem a fonalat.
Angel!
Tetszett a ágynemüs dolog. Én telejesen kivagyok 26-án kéne megjönnie tegnap óta fáj a hasam. Még max öt nap és minden kiderül.

Azt hallottam, hogy azok mesoznak teliholdkor, akik babát szeretnének.
Most akkor van telihold vagy nincs!
Annyira profin nyomjátok ezt a gyerek projet témát, hogy csak lesek. Néha nem is tudom, hogy a röviditések micsodák, de gondolom az Uh eredményeinek a röviditései.
Lázmérő: hagymományos vagy digitális?
Mos egy picit leállok, mert kitúrtam a páromat a géptől. Kép
gizmixxx

Gabi
Bele fogsz jönniKépSokadszorra már nem ciki.

Gizmixxx
Mindegy ,hogy digitális,vagy higanyos 10 percig kell mérni.
Milyen rövidíteseket nem értesz?

Holdjelentés:Felhős az ég,nem látni semmi!KépAz uram szerint már tegnap is telehold volt,nem érti mit nézegetemKép

KépKép

KépKép
okr

Nézzétek a discovery-t!
gizmixxx

Okr!

Röv:FF,LH,PCO,dpo.?????Hol tudok magyar nyelvű hőtáblázatot letölteni?Regisztráltam a http://www.fertilityfriend.com/-ra,de angol nyelv hiányában elakadtam.Kép
gizmixxx

Gizmixxx
FF-Fertilityfriend
Lh-luthenizáló hormon
PCO-polyistas ovarium
dpo-Az ovuláció utáni napok,tul .kép. a luthációs fázis napjai.

Nincs magyar nyelvű lap-sajnos.Tontica egyszer ide leírta lépésről-lépésre mit hogyan kell a fertyban.Ha jön,biztoan lesz tippje mikor írta.
A wuschkinder egyszerűbb.

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Köszi.
Úgy látszik ketten vagyunk jelenleg, nagyon fáj a hasam, de gyógyszert addig nem akarok bevenni amig nem jön meg.
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?