fok vanSziasztok Lányok !
Na, csak elõkerültem ! Anyuéknál vagyok, azért tudok írni, mert otthon nem nagyon mûködik a freestart, az "említett szolgáltató" 1 hónapra ígérte a bekötést.-én rendeltem meg, felhívtam õket, válasz: Jaaa...nincs modem...
Úgyhogy nem tudom, mikor tudok netezni
((
Mi nagyon jól vagyunk, csak annyira nagyon meleg van !!! A lakásban 29 fok van..
Azért jöttünk ma el Rákoskeresztúrra Anyuékhoz, mert ugyan ez is emeletes ház. de 6x3 méteres a terasz, vettünk a Törpének medencét, abban pancsiztunk
Nagyon nagyot fejlõdött megint, egyedül felül, feláll, mászik hétfõ óta mint a veszedelem "klasszikusan". De tegnap óta úgy próbálkozik, hogy kinyújtott kézzel, lábbal próbál haladni, a feje meg lóg lefelé..
Persze, így haladni sem halad, meg nagyokat koppan, de hát ez így érdekesebb. Vettünk neki egy beülõs úszógumit, elég nagy a kádunk (sarokkád), este "bébikompozik" a kádban. Nagyon élvezi. Ja, és minden ami vezeték, zsinór, az nagyon érdekes.
Megyek, mert Anyuéknál még nincs "bababiztosítva" a lakás, és hallom, hogy anyu sikongat, hogy megy a gyerek palacsintát sütni
Puszi, megpróbálok jelentkezni, nem tudom mikor, mert a kölök 11-ig dorbézol, utánna meg örülök, ha ágyat látok. Ja, és megint felkel éjjel
Lányok ! Kamelia a barátnõm, most Finnországban laknak,én mondtam neki ezt a topicot, mert csak ezt olvasom, és itt biztos megtalál. Remélem jövõre hazajönnek már babástól, és akkor talán el is jön majd néha, akkor majd megismeritek
Az Õ babája novemberben fog születni
.
Ami érdekesség, hogy 3-an vagyunk "párban " barátok,(Kamelia + a férje, Zsuzsi + András, meg mi ketten a Csabival. A fiúk voltak osztálytársak), régen sokat voltunk együtt, nagyon jókat buliztunk. Na, aztán megszületett a Peti, persze nekünk más lett az életritmusunk, na erre mindkét helyre bekopogott a gólya, úgyhogy jöhetnek az újabb "bulik".
Bár mondtam a Csabinak, hogy mi leszünk mindkét csládnál az "utált" család
mert amikor ott pici lesz, csöndben kell lenni ,mert végre elaludt a csöpp. akkor a Peti lesz a rohangálos, pakolós visitozós korszakban
Ismerem az ilyet. Most én se rajongok az egyik ismerõsünk fiáért, akit nagyon bírtam tavaly, most meg nagyon-nagyon idegesít. Úgyhogy nem gyerekestül megyünk majd eleinte
))
Puszi, majd jelentkezem: Kata