Sziasztok!
Kriszkrosz!
Szerintem 2 körül nyugodtan jöhetsz, Judit is akkorra mondta. 2-re már én is fogadóképes leszek
Oké?!
Klassz a pocakod, akár kinyomtad, akár nem
A cukros üdítők tényleg felturbózhatják az embert, alattomosan is. No vagy kevés reggeli nem jó, tessék enni!
Jadey!
Mi volt a dokinál?
Marci köszi jól van, bár uh-ra menet és alatt aludt a kocsiban kb. 1,5 órát, aztán semmit. Vásároltunk és pörgött ezerrel, aztán a vége felé elszakadt a cérna, folyton a nyakamban lógott volna, amit már annyira nem csípek, ill. nem szeretném nagyon rámszoktatni.
Az osztálytárs jó csajszi volt
Timota!
Üdv közöttünk, és gratula a babához! Első baba?
Rolex!
Marcinál korrekt belgyógyis vizsgálatom volt:EKG, szív-tüdő hallgatás, reflex vizsgálat, ödémát megnézte, hasnyomkodás (minden a helyén van-e?
), pupillavizsgálat, nyirokcsomó nyomkodás. Most kb. ennyi jut eszembe, cirka 10 perc volt. Viszont most ennek a köbgyökét sem nézte meg a belgyogyis banya.
Gabi!
Klassz, hogy az AFP-d ilyen gyorsan megvan
Gyors jobbulást a kisfiadnak!
Erika!
A 12. hét után most voltam a 19.-en, ami a genetikai volt. Végülis ez a "normális" menetrend az orvosi protokoll szerint
Nehezen bírtam, de most a 30. hetiig még több lesz az idő. Viszont ide majd beszúrunk egy 4D-set a Praxissal
Nem a dokim csinálta sajnos, hanem egy másik doki, akinek magasabb uh-os végzettsége van. Kedves volt ez a doki is, de azért mégsem az enyém... A gép normál, 2D-s volt.
MSE!
Drukkolok a holnapi uh-ra!
Családi babyboom
Kata!
Vérvétel eredmény
Jó, hogy megnyugodtál! Ez tényleg jó nap volt Nektek
Nincs csere
Csengő!
Gondoltam ma Rád, hogy Ti sem tudjátok, ki érkezik a fiúcska után
Nekem tetszik ez a kis bizonytalanság, ennyi kell ám!
Cici bizgálás: bizonyos idő után tényleg nem jó a bizgálni, mert méhösszehúzódást okozhat. Én mindig az előtejet nyomkodtam ki belőle a terhesség közepétől, aztán szóltak, hogy ez nem túl jó. De nekem sem lett addig sem semmi bajom. Dokinál érdemes erre rákérdezni.
ÉRDI TALÁLKOZÓ: akkor várlak Benneteket! Ahogy látom 2-től van a gyülekező
Számom, ha gond lenne a hozzánk találással, bejutással: 30/3050013.
Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat az uh-unkra. Bejöttek
Pusz Mindenkinek: Melinda (18+4)