Zsebi, köszönöm szépen!!!
Én arra gondoltam, hogy rögtön megint a sárgába szeretnék majd kerülni, úgy 3 hónap múlva!!
Jó????????????????? A zöld nagyon deprimálna.
Jaj úgy látszik nem nagyon tudtam magam értelmesen kifejezni. Szóval nekem eddig 1 stimu volt, 18 petesejt leszívásánál abbahagyták... Abból 12 szépet kiválasztottak, 6-ot megtermékenyítettek, 6 meg ment petesejt fagyasztásra. A többit tudjátok. Most az orvosom a 6 (helyesebben 5, mert egy petesejt útközben elveszett) petesejtből akarna nekem bébit csinálni, mivel mondtam, hogy benne lennék az iker bébikben, azt mondta, felengedi az összeset, megtermékenyíti, beülteti és hajrá. ÉN VAGYOK AZ, AKI ELZÁRKÓZOM. Azért, mert nem tudni, hogy ezek a bébik hosszú távon milyen esélyekkel indulnak az életbe. Magyarországon eddig született 3, a világon meg mondjuk 100, de egyikük sem több 2-3 évesnél. És hát a jó öreg sima lombik meg 30 éves. Én akarom inkább, hogy legyen új stimu. Gondolván, hogy a következő sem lesz rosszabb. Hülyeség? Írjak inkább történelmet? Na ez a dilemma.
Vikimi, tulajdonképpen nálatok mi volt a probléma???? Miért kellene lapar vagy hsg? Eddig nem volt? És akkor lombik egyáltalán nem? Vagy együtt a kettő?
Van egy kedvenc történetem, majd ha megtalálom, leírom pontosan. Azt hiszem, mindannyiunkra illik.
Tök más, Stella, most esett le, hogy te Pécsett laksz. Én oda jártam egyetemre. IMÁDTAM!! Minden randink a Széchenyi téren volt, a ló farkánál... Mindjárt nosztalgiázom...
Na jól van, elcsendesülök mára, mindenkinek szép estét!!! És a kokárdát ne felejtsétek el!! Vigasztaljon mindenkit, hogy ilyen szar idő volt akkor is.