Krisszi,
a tiéd télleg sokkal barátibb ár... Holnap majd megírom a tapasztalatokat
Orvosom: Dr. Várbíró Szabolcs. Tiéd? (Valahogy ahogy írsz róla, nem túl szimpatikus. Bocsánat, ha tévesen látom...)
Mamy,
masszírozni kell, és kijön a bimbó. Ezt olvastam. Majd utánanézek pontosan (van hozzá kép is, asszem). Szerintem ezen ne aggódj, minden megoldható! Ja, és van valami ketyere is, amit odateszel és napi pár órát hordod. (Hogy mi ennek a melltyűnek a neve, azt nem tudom, de ezt is megnézem majd.)(Most olvastam Melinda hozzászólását: bimbókiemelő! Ez az!) Remélem, nem baj, hogy öregítettelek egy hetet
Bár ilyenkor inkább örül az ember, hogy egy kicsit "idősebb"
Piciri,
eper
Sajna nálunk az a gond, hogy idén még nem ültethetünk "apróságokat", mert a kutyák legázolják. A kertet ketté fogjuk választani, első fertály lesz az övék (jó nagy, tudnak rohangálni), hátsó a miénk. Külön strapabíró füvet és bokrokat kapnak majd. De míg ki nem nő a füvük (őszig), hátul kell lenniük. Õsszel átkerülnek az ő részükre, akkor lesz nálunk a gyepesítés. Szóval nem egyszerű ez a folyamat... Lényeg, hogy időben klappoljon mindez a ház külső vakolásával, mert ha megcsúszunk, sose lesz füvünk... Védőnő: melyik körzetbe tartozol? (Én a 16.-ba.) Mi eddig kétszer voltunk, és öt percet sem kellett várnunk. Bekopogtam, behívott stb.
Melinda,
ez az! Bimbókiemelő! Erről írtam én is Mamynak! Akkor is ajánlják, ha érzékeny a mell, és a szoptatástól begyullad a bimbó. Úgy irigyellek titeket a szerdáért
De többször már nem mondom el, már tök ünneprontó vagyok
Holnap reggel megyünk a Praxisba, drukkoljatok, hogy minden OK legyen, és szép, egészséges bébiket lássunk
Iza,
dehogy okoztál csalódást! Nagyon szépek vagytok az esküvőn, a másik képen meg kiköpött a legjobb barátnőm vagy
Gyönyörű a ruhád...
Holnap én is rakok fel képeket, jobban mondva a nagy mágus férjem
Nemtom, szeretitek-e Rejtő Jenőt, én nagyon. Nos, ha valamelyikőtök úgyszintén, biztos beugrik neki Levin (Három testőr Afrikában), a nagy szakács, akinek mindenről a különféle ételek jutnak eszébe. Hát ez vagyok én. Fantasztikus, hogy már kajálás közben is különféle kajákról álmodozom (pl. ma kedvencemről, a rántott spárgatökről, petrezselymes krumplival, ubisalival...) Ha most a kutyám lennék, csorogna a nyálam... Hihetetlen, milyen zabagép lettem. Szerintem azért is, mert én régen dohányoztam, aztán szépen abbahagytam (tényleg, Melinda, ezt nem is írtam!), és lehet, a szervezetem a nikotin helyett is kívánja a kaját. Ha van köztetek hozzám hasonlóan falánk, írja már meg, lassan úgy érzem magam, mint egy pária...
Puszi mindenkinek - Kata