Sziasztok!
Erika!
Botond utca 46., Csaba utcáról érdemes jönni. Onnan az első kereszteződésben (Botond és Csanád utca) lakunk, egy zöld kerítéses sarki házban. Kerítésen ELADÓ HÁZ tábla!
Fél 3 oké
Kibírtad a védőnőt?
Nekem 3-án kellett volna mennem, de elraktuk 10-ére, mert 3-án nem ér rá. Én is olyan feleslegesnek érzem.
Kata!
Nekem nem mondta a védőnőci a melltartót, de én is csak ajánlani tudom. Meséltem, hogy én sem voltam épp egy Pamela Anderson a terhesség előtt, de a méreteim erősen megnövekedtek a szoptatás idejére és annak ellenére, hogy folyamatosan hordtam melltartót, sajnos megereszkedtek
Előtte én sem hordtam, de hamar megszoktam, most már attól lennék rosszul, ha nem lenne rajtam
Bugyborék után lökések!!!
Nagyon-nagyon alakul! Amikor vízszintesbe rakod magad, hanyattfekvésben koncentrálj a pocakodra, semmi zaj és hidd el, rázendítenek!
Jadey!
Szépek vagytok
Neked is van már pocid
Hirtelen elgondolkoztam, honnan is ismerhetlek, aztán rájöttem, hogy egy volt ált iskolai osztálytársnőmre hasonlítasz, de nagyon!
Várjuk a barátnődet és a történetét
Munka
Andi!
Hidd el, hogy nem fogod mindig tutujgatni, fogni a kis gyönyörűségedet, mert azért fárasztóak ezek a kis pöckök, bármennyire kicsik
Néha majd örülsz egy kis nyuginak, pihinek és öröm lesz nézni, ahogy alukál a kiságyában. Én a mai napig elolvadok, ahogy Marci szendereg, olyan, mint egy kisangyal
Manóné!
Üdv itt újra a sielésőbl
Jól kipihented magad?
1-2 kiló nem vészes, a lényeg, hogy tudd kordában tartani
Vetélésen, mindenféle szörnyűségen először én is nagyon sokat paráztattam magamat, de nem szabadna, de nehéz betartani. Próbál ne utánaolvasni ilyen dolgoknak, mert az tényleg nem használ. Én is sokat olvasgattam az első terhességemnél, de próbáltam a számomra hasznos dolgokat keresni, és amint valami szörnyűség, horrortörténet következett, inkább abbahagytam. Most inkább nem is olvasgatok annyit, persze időm sincs már rá.
Nem gond, ha a 12. hétig nem jutsz el a szemészetre. Persze azért ne húzd a 40.-ig
Zágrábban is szép idő van? Irigyellek egy picit a kinnlétért. Mennék én is utánnad 2 hétre
Tamesz!
Üdv itt és gratula a pocaklakóhoz
Nekem is Marcim van és nálunk is 20 hónap lesz a korkülönbség! Majd eszmét cserélhetünk a nehézségekről, gyönyörűségekről
Megnéztem a profilodban Marcidat, Õ is egy vasgyúró, mint az enyém
Szörnyűek ezek a kórházi, orvosi állapotok kishazánban
Tisztelet a kivételnek!!!
Gesztenye!
Nekem a pulzusom 80-90 között mozog most, dokim szerint ez másállapotban teljesen okés.
Gigi!
Gratulálok a tökéletes méretekhez
És gratula a kis kukacoshoz
Krisszi!
Így már jó, hogy csak a dokid "kavart be" egy kicsit. Nekem 8-án vették le és 17-ére kaptam meg. Így Neked is meg lesz 1-2 nap múlva, csak kár hogy a gen. uh csúszik, de még így is időben vagy
Rönci!
Már itt is vagy
Üdvözöllek és gratulálok a friss, jó híredhez
Bettus!
Húsviszolygás dettó nálam is
Bár most már talán csillapszik valamennyire. Párom golyós dezodorától rázott ki a hideg, a Drágám abba is hagyta a használatát
Pusz: Melinda (18+3)
ui: az általános dolgokat a köv. levélben írom, mert már ez is nagyon hosszú lett.