Sziasztok!
Eszti!
Nekem a Barna Kriszta a Broncho-waxom kurat javasolta. Nem receptes gyogyszer, es a felsoleguti megbetegedesek ellen erositi az immunrendszert. Eleg draga, de ugy tunik jo. 30 db van egy dobozban, es ugy szedtuk, hogy az elso honapban napi egyet, tehat 30 napig folyamatosan. Aztan 20 nap szunet, es 10 napig szedte, 20 napig nem, 10 napig igen, 20 napig nem es 10 napig megint. Igy el is fogyott a masodik doboz, es ezzel novembertol marciusig kihuztuk. Kozben talan egyszer volt beteg, es sokkal gyorsabb lefolyasu az egesz. Ezenkivul adom neki a multivitamint amiben extra mennyisegu C vitamin van, meg beadattam az influenza oltast. Aztan miutan elfogyott a Broncho-waxom, homeopatias bogyot, az Echinacea ang. nevut adom. Ebbol napi 5 bogyot, 3 hetig, majd egy het szunet. Szoval a tavalyihoz kepest eg es fold a valtozas. Ahogy mondtam, akkor megallas nelkul beteg volt.
Azt mar a multkor is akartam mondani, hogy ez nagy valtozas lesz, hogy reggel 8-tol akar este 5-6-ig nem leszel otthon! Ki hozza el az ovibol Szonjat majd, ha tuloraznod kell? Az anyosod?
Gabi!
Gratulalunk Levinek! Milyen ugyes! Most majd hamarosan elindul, aztan akkor konnyen lemegy rolad az a par kilo amit meg le akarsz adni, mert rohanhatsz utana egesz nap!
Nem is tudtam, hogy ilyen magas vagy! En most 68-69 kilo kozott mozgok, de en csak 173 cm vagyok ehhez. 65-tel mar meg lennek elegedve, de nem nagyon akar mozdulni a merleg.
Azert nem esernyos babakocsit vettem, mert az van, de olyannal akarok utazni ami kicsit masszivabb, ill. aminek van alul haloja, hogy a kezi taskak egy reszet (lesz egy hatizsak, egy pelenka taska, meg egy huzos kis borond - ezek azok amiket az atszallaskor nekem kell vinni, a borondok azok mennek "maguktol" at a masik gepre), szoval, hogy ezek kozul legalabb egyet be tudjak tenni alulra, meg ha van pulcsi vagy ilyesmi velunk akkor azt is.
Amica!
En nem varnek sokat otthon a harmadikkal! Nekem az elso szulesem 16 ora hosszu volt, ez az elso inci-finci gorcstol a kibujasig, viszont a masodik kb. 3 ora volt ossz-vissz. Hova teszitek a gyerekeket, ha menni kell?
Erika!
Nagyon draga Aliz! Hogy vigyorog a nyuszira!
Tok jo!
Zsanett!
Nekunk is az Erzsebet kert a kedvenc helyunk amikor otthon vagunk. Az Anyuek a Besenyo utcaban laknak, igy kb. 5 perc gyalog. Nade Sopronban nincsenek tavolsagok amugy sem. Mondjuk a Jerevanrol nem biztos, hogy az Erzsebet kertbe mennek setalni minden nap, de regen a Kofarago teren laktunk, es onnan is olyan jo kis seta az Erzsebet kert. Vegig a Deak teren, imadom! Mar alig varom, hogy otthon legyunk!!
Katus!
Apukaddal mi ujsag?
Nadine!
Majd mondjad, hogy hogy ment az autoban szules. Jesszus! Ez szerintem minden no remalma!