Sziasztok
A táblázathoz mailben küldjétek már át az adatokat, köszi
Ancsi
Ne haragudj, hogy nem tettelek bele, átküldenéd még1× az adataitokat?
MM: (igaz, hogy nem engem kérdeztél
) 6 hónapos kortól lehet menni, több helyszín is van. A belvárosban hétfőn van 9.45-től. Molli kb. 4 hónapos volt mikor újra elkezdtük, és olyan 6 hós kora körül már kezdte élvezni. Neked is ajánlom az oldalukat:
http://mazsolamuzsika.uw.hu itt az MM varázslat alatt megtalálod, hogy milyen egy foglalkozás.
Márta
Ez a Yamaha zeneiskolás MM nem ugyanaz amire itt többen is járunk. Ezt a Mazsola Muzsika Egyesület szervezi, már több mint 2 éve van Mc-on.
Brigi
A Yamaha zeneiskola a Győri kapuban az ifjúsági házban működik, de szerintem elég drága hely.
Ditta
Sajna már volt Beninek 2× ugató köhögéses éjszakája, de akkor még megúsztuk egy kis hideg levegővel. Szerencsére kórházba nem kellett menni. Bár éjszaka megállt egy pillanatra a szívem mikor elkezdett köhögni és a sötétben hirtelen úgy láttam, hogy lila a szája, gyorsan villany fel, de szerencsére piros volt
Igen, kapott ab-t, supraxot. Még most várom a 11 órát, mert akkor kell még neki egy Rectodelt kúpot bedugni.
És Veronika már kinőtte?
Fény
Még nagyiztok? Vagy már itthon vagytok? Hétfőn jöttök MM-re?
Bea
Én igényeltem üdülési csekket. Febr. közepén sikerült beadni, remélem jut még belőle, mert akkor mennénk máj-ban 1 hétre Szolnokra
Bocsi, nem akartalak öregíteni, nem tudom, hogy honnan jött oda a 31
Csacska
Hát nagyon remélem, hogy megússzuk kórház nélkül.
Tali
Akkor mikor legyen? Április elején valamelyik hétvége?
Puszi mindenkinek, Panka