Új privát üzeneted érkezett!

Wolves!Kép (Viki! Kép)
Légyszi, ha erre jársz, kukkants már be a fiúk topikjába, mert szükségünk lenne a segítségedre!

Köszi! Kép
Seszi
seszi

Sziasztok lányok!
Nagyon feldobott, hogy találtam ilyen topikot, amin ráadásul ilyen élénk eszmecsere folyik. Én kedden megyek először a drágámmal a kaáliba, Krizsa doktorhoz, szóval még nem igazán tudom mire számítsak, eddig ismeretlen eredetű a meddőségünk oka. Tudtok nekem segíteni? A férjemet látta andrológus, nekem voltak hormonvizsgálatok, laparoszkópia, hiszteroszkópia. clostylbegitet szedtem. Ezek után milyen vizsgálatokra számíthatok még?
Előre is köszi, mindenkinek HAJRÁ!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi!

Örülök, hogy jobb a kedved, jobb a kedély állapotod!!!Persze, hogy sikerülni fog!!! Én ezt eddig is tudtam. Kép

Zsuzsi!

Jó sokat kellett várnod tegnap, annyian voltak szombaton???
Az mit jelent, hogy alacsony az estradiol szinted? Az mitől van? A szuritól rendeződni fog?

Tiko

tiko

Loislane!

Üdv közöttünk. Kép
Szerintem semmilyenre, de vannak nálam tapasztaltabb lányok, majd biztos ők is segítenek ebben. Krizsa doki nagyon aranyos, biztos szimpi lesz nektek is.
Nálunk is ismeretlen eredetű a meddőség, szerintem ez a legrosszabb. Kép
Mióta próbálkoztok?

Tiko

tiko

Loislane!
Szerintem is első körben minden leletetek megvan, bár nálunk mindentől függetlenül csináltak ott is egy spermaképet. Nekem akkor még nem volt petevezető átjárhatóságim még az kellett, aztán ennyi indult is az akció. Kép
Akkor még azt se tudjátok, hogy inszem, vagy lombik?
Drukkolunk neked is. Kép

Tiko!
Aranyos vagy már most én is hiszem hogy lesz, de ehhez el kellett telnie jó sok időnek és kellett a külső segítség. Néha azért elég kilátástalannak láttam az életemet. De mostt happy minden és ez a lényeg. Kép

Veled mizu?

Borsi!
Mostmár biztos itthon vagy remélem hamarosan el tudsz hozzánk látogatni mert hiányzol ám nagyon. Kép

Megyek takarítani. Kép

KépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nagyon örülök!!!! Olyan jó, hogy most már ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!!!

Hát én most már egyre többet foglalkozom a lombikkal, ahogy közeledik az ideje. Mondjuk nekem még van 1 spontán esélyem, ez a mostani. Ma vagyok a 20. napon, jövő hétvége felé várom, hogy elkerüljön a miku. Kép De az tuti, hogy nem fogok tesztekkel szórakozni, ha nem jön meg, megyek vérvételre.
Ma mondjuk szétesik a fejem. Kép Amúgy én is most fogok takarítani,nem mintha sok kedvem lenne hozzá. Kép

Tiko

tiko

TicoKépén is így döntöttem. Le a tesztekkel!!!Kép
Mensi után hívod őket, nem? Kezditek a következőnél, ugye? Persze, Neked az előző "tréfa"Kép spontánnál volt, ha jól emlékszem.

ZsebiKépLájtosan én is takarítottam, de mostanában nem érdekel a dolog... Pedig kééénnneee ablakot pucolni, minta az a kis ügyi a képen.. vagy mit csinálKép??

a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia KarmenKépKép!!! Végre valaki a régiek közül...
én 2002 óta itt koptatom magam....juj! Azóta mindenki babás márKép Jöttetek tesókért??
anna

madaran

Anna!

Persze ezt most mondom, aztán majd kíváncsi leszek kibírom-e, hogy nem tesztelek. Szerinted te ki fogod bírni? Igen, ha megjön hívom őket. Te hányadik cn-on vagy?
Igen, a tréfa a spontánnál volt, de a lombiknál meg ugye pozitív volt tényleg, csak alacsony volt a HCG.
Te is kezdesz, ugye? Akkor mi nagyjából egyidőben fogunk szerintem. Bár hátha nem jön hozzám a miku monjuk 9 hónapig.....

Tiko

tiko

Anna! júliusnál elöbb nem, nincs még meg az áraKép
Holnap lesz vizsgálat és megbeszéljük mi legyen a továbbiakban. Sajnálom hogy még te is ittKép

Lányok! Senki sem válaszolt mennyit szoktak adni HSG-ért, PCT-ért. Nekem nem volt ilyen, ill. HSG laparral együtt volt

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anna!
Azrt túlzásba én sem estem takarítás ügyileg, de már kellett ezt azt megcsinálni. De a párom is segített így pikk-pakk megvoltunk vele.
Én is úgy vagyok vele, hogy akikkel együtt kezdtem itt a babaneten már mindenki babás csak én nem, de ez van ami késik az nem múlik. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Karmen!

Én bejelentkeztem az egyik kórházba HSG-re, tök ismeretlen orvoshoz kerültem. AKartam adni neki 5.000 ft-ot, de nem fogadta el. Úgyhogy nem tudom. Kép

tiko

Karmen!
Én is azért nem válszoltam mert együtt volt a kettő és így fizettünk érte, külön nem. Nem is emlékszem hogy valakinek lett volna künön HSG-je a csajok közül.
Holnap várunk hogy mit beszéltetek meg a dokival.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, Tiko! köszi

Zsebi! a táblázatban javitanád hogy július? köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok ha nem haragszotok csatlakozom hozzátok.régebben írtam a társalgóba de még a fogamzásos oldalon ,hála az égnek már ide tartozom.a 21 hétben vagyunk kis kukis babánkkal,és én is a kútvölgyiben fogok szülni a Mészáros dokinál.én nagyon megvagyok elégedve vele.már átmentem pár dolgon más kórházban és most itt jól érzem magam.én is szedek napi 2 magne b6 ot és a vasat.arra én is kiváncsi lennék mennyi a tarifa a szülésnél .ha valaki megadná itt az i mailom.sissy34@vipmail.hu. köszi.
gilingalang

Napsütéses szép napot mindenkinek!

Nem tudjátok véletlenül, Kiscsillag ma hányra ment?
Drukkolok neked *!

Tiko

tiko

Nagyon szép, mosolygós reggelt mindenkinek!

Hát itt vagyok megint, letelt a két hét meló.Kép
Kicsit jobban megviselt most, hogy távol vagyok a páromtól. Na meg persze ti is nagyon-nagyon hiányoztatok. A férjem az első héten még olvasgatott titeket, és mesélt rólatok, de a másodikon már csak Kis*-ról hallottam híreket.

Most délig ráérek, belevetem magam a visszaolvasásba.Ahogy titeket ismerlek, nem lesz könnyű meló!Kép

KisKép!
Ugye minden az előre tervezett módon haladt, és ma van az inszem. Szívből drukkolok neked hozzá!!!!Kép
Meg persze mindenki másnak is, akinek szüksége van rá. Most megyek, és elolvasom kik azok!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko
szerintem nem írta Kiscsillag, hogy hányra megy, legalábbis én nem emlékszem rá. de ő úgyis jelentkezni fog, mihelyt gép közelben lesz.
Az estradiol alacsony szintje azt jelenti, hogy a tüszőkben még kevés a sejt. Azért csinálták meg ezt a vizsgálatot szombaton, mert az elsőnél csak a petesejt volt a 10 tüszőben, s hogy nehogy megint így járjak, inkább megy tovább még a szuri. én most 11-re megyek, s remélem most ki is fog derülni a punkció időpontja.

Zsebi

én nem vagyok egyáltalán elkeseredve, csak tényként leírtam, hogy mi a helyzet, ui. én úgy számoltam először, hogy ma vagy legkésőbb holnap punkció lesz. Így most csúszik ez az egész. De hát inkább ez utóbbi, mint hogy úgy járjak, mint a múltkor, hogy még a transzferig se jutottam el. Örömmel olvastam, hogy jól el vagy mostanában és visszatért a hited. Én is jobb kedvvel állok ehhez a lombikhoz, mert tavasz van, az elsőnél még attól is gyomoridegem volt örökké, hogy hogyan fogok Szegedre eljutni, ha reggelre leesik a nagy hó.

Kiscsillag
jelentkezz amint tudsz, gondolok Rád!!!

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Szia Borsókás

jól telt a 2 hét? jó, hogy itt vagy újra!

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Kedves Gilingalang!

Üdv itt köztünk ha tényleg ide szeretnél tartozni,de akkor itt kötelező minimum egy inszemináción túlesned,aminek a kis pocaklakód nem biztos hogy örülne!Kép
Gratulálok a sikerhez!Szerintem te a Kaális babás topikba szerettél volna írni,mi még kicsit messze vagyunk attól,hogy a szülési tarifákon gondolkodjunk.
Én speciel közel vagyok a tűzhöz,szóval manapság úgy tudom 50-110 között mennek a szülések.Ha szülésznőt is fogadsz,az + 20-30 ezer.
Ennek ellenére engem biztos nem zavar egyenlőre hogy itt vagy!
De ha eltévedtél tényleg,és nem jössz többet...akkor további boldog babavárást!

Márcsak 3 nap és mehetek uh-ra.
Kiscsillag!
Szorítok nagyon!
Zsuzsi!
Te mikor mégy újra Uh-ra?
Fanni?
Nem találkozunk a Kaáliban?Mikor mentek?
Ti milyen szurikat kaptok?
Most megyek,mert indulnom kell itthonról.
Kellemes napot mindenkinek!
Kevés munkát ezen a szép tavaszi napon!
Sziasztok!Kavicska
kavicska

Kiscsillag! Kép
Sok-sok drukk mára!!! Kép

Seszi
seszi

ZSuzsiKép
Elég fárasztó volt az elmúlt két hetem sajnos.Kép Ráadásul HAmburgban az érkezésem napján leesett kb. 30 cm hó, ami szépen meg is maradt. Szóval belecseppentem a kemény télbe.
De azért túléltem, és most már örülök az itthon létnek és a tavasznak!!!Kép

Olvasgatok visssza, és elkapott a szívgörcs! Márc. 10-én írtatok a Családi net egyik topikjában leírtakról.Az én dokimról van szó, és nem találom a Családi neten ezt a történetet!KépKépKép
Pedig nagyon fontos lenne!
ZsuzsiKép
TE már készülsz a punkcióra? Erről is lemaradtam. Igyekeznem kell az olvasással!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
De jó, hogy végre itt vagy. Kép

Zsuzsi!
Akkor jó ha nem vagy elkeseredven. Drukk hegyek mennek neked is és megáltod most minden rendben lesz. Kép

Kiscsillag!
Már lehet túl is vagy az inszemen, mindenesetre drukkolunk neked nagyon. Kép

Seszi!
Ma megy be a párod. Nagyon drukkolok nektek is hogy a műtét a kívánt eredményt hozza. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Helló Kép

Egerben nagyon jó volt, jókat sétáltunk, megnéztük amit meg kellett és isteni borokat iszogattunk Kép

* Kép
Nagyon drukkolok.

Zsuzsi Kép
Inkább később legyen a punkció, csak legyenek igazi petesejtek! Nagyon drukkolok, gyere majd a hírekkel!

Én most értem be a munkahelyemre az UH-ról. 9 db 10-13 mm közötti tüszőt láttak és a mnyh-m 9 mm, ami szerintem meglepően szép Kép
Szerdán újra megyek UH-ra, akkor már eldől, hogy mikor lesz a punkció. Leghamarabb szombaton, legkésőbb hétfőn Kép

Kavicska Kép
Szerintem nem találkozunk, mert ha Te 3 nap múlva mész, akkor Te csütörtökön mész!

Karmen Kép
Tudtommal csak ICSI volt, AH-ról nem tudok.

Borsi Kép
Jó, hogy visszajöttél!

Csajok!
Kissé szédelgek. Nem tudom, hogy a vérvétel az oka, a sok hormon, a melegfront, vagy mi a bánat, de nem valami jó érzés Kép

Szép napo(cská)t mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi!

Én is arra gondoltam, hogy a múltkori eset miatt nézték ezt meg nálad. Szerintem nagyon jól látod a helyzetet, inkább most pár nap csúszás, minthogy megint rosszul süljön el. Tetszik a hozzáállásod!!!Remélem az UH-n is minden rendben lesz, várom a beszámolódat!!!

Borsi!

Szijjjjaaaaaaaaa!!!! De jó, hogy végre itthon vagy! Hát a Szmatonás dolgot én is elolvastam, majdnem leestem a székről.
Jól emlékszem, te április elején mész UH-ra? Én is akkorra tervezem, persze a mikutól függ.

Kis*!

Remélem már túl vagy rajta és beszámolsz nekünk mindenről!!!

Fanni!

Te is szépen haladsz szerencsére, mennek a petike növelő energiák ++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Tiko Kép
Köszönöm! Jó lenne, ha a kisebbek behoznák a lemaradásukat, mert ők vannak többen... erre kérem szépen az energiát, ha lehet Kép

* Kép
Remélem minden rendben ment!
Mondd csak, hogy nézel ki? Láthattalak reggel 8-kor a Kaáliban?
Igyekeztem körülnézni Kép
Én barnában voltam, kabát, táska, cipő, nadrág mind barna, felül narancsos barnás pulcsi. 163 cm alacsony vagyok, hosszú, barna hajam van. Nem ültem le és nagyon hamar sorrakerültem. Hm?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
Sajnos én is olvastam a "storyt", még most is a hatása alatt vagyok. Kicsit vegyesek az érzéseim, de most nincs időm kifejteni. Este, vagy holnap délelőtt szívesen visszatérnék rá, jó?
Szóval én ápr. 5-én megyek konzultációra. A továbbiak majd akkor derülnek ki. Te hányadikán jössz? Tudod már kb.? Egyszerre haladunk majd?Kép

FAnni, ZSuzsiKépKép
Mindkettőtöknek ezerrel mennek a drukkok! Most már képben vagyok, számíthattok tőlem a további erősítésre!Kép

KisKép !
Most már biztosan túlestél a dolgon! Remélem minden fájdalom és izgalom elmúlt már!Kép
Szorítok, hogy odabenn jól sikerüljön a picúrok randevúja!Kép

Most lassan indulok dolgozni, de este 9 után benézek miattad. Remélem addigra adsz valami hírt magatokról!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni!

Rendben, növesztő energiák átirányítva a kisebbekre, sőt, küldök újabb energiákat is.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi!

Hát én is napokig a hatása alatt voltam, én nagyon örültem, hogy eljöttem tőle. Oké, ha van időd írj ezzel kapcsolatban, majd kitárgyaljuk.
Nekem mikutól függ, de ha minden a számításaim szerint zajlik, akkor ápr. 5-6. körül. Te hányadik napon leszel 5-én?

Tiko

tiko

Huhh, ti aztán nagyon termékenyek vagytok!!! Ráadásul teljesen odavagyok, meg vissza is, hogy ilyen sokan reagáltatok a bejelentkezésemre!!!

Tiko!
Mi már a harmadik évet tapossuk, eddig semmi. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább tudjam, hogy mi a gond, és az ellen talán tudnék tenni, de ez a tudatlanség kiakasztó.

Zseboroszlán!
Persze a spermavizsgálatra számítunk,már annak is örülünk, hogy nem a Schöpf-méreibe kell visszamennünk, mert az rém nyomasztó hely. Hogy-hogy inszem, vagy lombik? Úgy tudtam az a protokoll, hogy először jönnek az inszemek (kihagyhatatlanul), és csak utána jöhet a lombik. Vagy nem jól tudom?

Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

TikoKép Nem is tudom, hogyan számolja, mert ugye egy héttel ezelőtt "szedte ki "a doki a valamit, akkor baromira véreztem is,de előtte már volt valamennyi legalább egy hétig. úgyhogy nem tudom, olyan 12-14 cn. A spontán dologban is reménykedünk egy kicsit, de nem igazán. Szóval,jó lenne egyszerre kezdeni!! MÁr alig bírok magammal, akár holnap elkezdeném a szurizást.Kép

BorsiKép Szia!!! MIt csináltál Hamburgban? Valami meló??

ZsebiKép szupik ezek a férjek, az enyém is szokott segíteni porszizni, meg mosogatni. Teregetni és vasalni mókásan szokott, de ha nagyon muszáj, azt is megcsinálja...Kép

Orsi hol van??? Lassan indul a stimuja, nem???

SziA Gilingalang!!KépKépKépKép Gratula Nektek! mOstanában tudtátok meg, hogy kisfiúú? Mekkora most??

anna

madaran

Fanni!
Nagyon szép eredmények, drukk tovább. Ne izgulj a kicsik utol fogják szépen érni a többieket. Kép

Lois!
Hát igazából ha semmit nem találnak valóban inszem, de azért van hogy a tökéletes spermakét nem is olyan tökéletes. Laráék erre az élő ahhova a Kaáli előtt jártak azt mondták, hogy minden rendben rögtön inszemmel kezdtek aztán ott kierült, hgoy annyira nem fényes a helyzet.

Anna!
Na azért az én párom a vasalást nem csinálja, bár szerintem ha nagyon muszáj lenne képes lenne rá, de azért az már tényleg női munka. Kép Amúgy szívese segít mindenben. Így több időt tudunk együtt tölteni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Loislane!

Szerintem is nagyon idegesítő ez így. Inszem csak akkor marad el, ha pl. mindkét petevezeték el van záródva, vagy ha kevés a kiskatonák száma. Amúgy van inszem, én is voltam 6-n. Kép

Anna!

Én ma vagyok a 21. cn-n, attól függ mikor jön a mensi. Persze az lenne a legjobb, ha nem is jönne. Kép Ha minden a számításaim szerint megy, április elején megyek UH-ra. Mellesleg már én is nagyon izgatott vagyok!!! Kép

tiko

Sziasztok!

Kis csillag!
Nagyon szorítok értetek!!!!!És remélm, hogy minden úgy alakul ahogyan kell!!!!Kép

ZsebiKép
Örülök, hogy derüsebben látod a világot!Érted különösen szorítok!

Madaran
Köszi a drukkot!Remélem jól tudom hasznosítani!Kép

Fanni, Zsuzsi!
Értetek is nagyon szorítok!Most minden rendben lesz!Ez a napsütés nagyon bizakodóvá tett!

Nekem nem a legjobbak a híreim, na de nem is olyan rosszak.
Szóval, voltunk ma uh-on.És annyit mondott a doki, hogy a mnyh szép, de a domináns tüsző picinek tünik. és túl sok a kicsi.De csütörtökön kell visszamenni, megint uh-ra.Majd akkor már remélem meg tudja mondani, hogy lehet ebben a ciklusban beültetni a kis drágáimat.

További szép napot Mindenkinek!

Edina
dedina

Kedves Lányok! Kép
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a szorításokat!! Célba ért minden!!! KépKépKép És most olyan, de olyan boldog vagyok!!! KépKépKép Pontosabban vagyunk!! KépKépKépKép Képzeljétek minden rendben ment, megvolt az inszem!!! KépKépKép Április 2-án TESZT!!! El sem hiszem!! KépKépKép Most csak bekukkantottam megyek vissza az ágyikóba.
Fannika, Zsuzsi most rajtatok a sor. Kép Szorítok értetek nagyon!!!!

Tiko Kép
Neked külön köszönet mondok!!! Kép Te egy tündér vagy!! KépKépKép Képzeld javult a spermakép!!! KépKépKép Most már spontán is kell próbálkoznunk, olyan jó lett!! KépKép Hát te valami zseni vagy!!! KépKépKép

Fannika Kép
8-kor még nem voltunk ott sajnos mert egy igen hatalmas nagy dugóba keveredtünk. Kép Úgy fél10 fele érhettünk oda. Akkor gondolom Te már elmentél. Kép Na mindegy, majd legközelebb! KépKép

millió pusszi és üdv az újaknak is!!!!

Jaaaj, de boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép
Jó híreket hoztál, örülök Neked!
Pihenj sokat és maradj ilyen pozitív, mint amilyen vagy! Egészen feldobtál így a munkanap végére!
Hja és köszönöm a szorítást Kép

Edina Kép
Neked is köszönöm a drukkot, s egyben én is küldök Neked!
A fagyibabáknál miért fontos a tüszőméret? No mindegy, a lényeg, hogy hamarosan Te is célbaérsz, én legalábbis ezt kívánom Kép

Zsebi Kép, Tiko Kép
Nektek is nagyon köszi Kép

Anna Kép
Orsi elhalasztotta a kezdést őszre, vagy jövő év elejére!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok Kép
vagyok ám, csak olvasó üzemmódban Kép
iszonyú sok a munka, párom elfoglalt, segítek neki, úgy tűnik megvan a telek... de így, hogy csak este jutok géphez nem mindig van erőm az egésznapi hozzászólásokat végigböngészni.

Fanni jól írta, mi most az építkezés miatt haalsztjuk a lombikot. Persze spontán jöhet a tesó, ha úgy gondolja Kép de célzottan majd ahogy látjuk állunk neki. Ha jól halad minden, akkor talán szeptemberben, ha annyira nem, akkor jövő év végén.

A táblát mindig megkukkantom azért, hogy képben legyek. Elnézést, hogy most nem vagyok annyira aktív. Ha bárkinek személyes kérdése, kérése lenne, vagy bármi, amiben tudok segíteni, akkor dobjon egy mailt Kép

puszi Nektek, és HAJRÁ!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,

ez tök jó, hogy most megint nagyobb élet van itt.

Kiscsillag,
örülök hogy simán ment minden, mostmár tényleg lehet érted izgulni.

Fanni
én is rosszul vayok a hormonoktól, hullámokban jön rám és egyik pillanatról a másikra el is múlik. nekem reggel a legrosszabb.

Voltam ma UH-n szerdán 10-kor lesz a punkció. Teljesen be vagyok zsongva. A doki ma 7 tüszőt látott, már jó nagyok. Azt mondta, hogy egészen biztosan nagyobb sikerrel járunk mint a múltkor és nem csak egy tüszőben lesz.

Kép
zsuzsi73

Kis*!

Annyira örülök!!!!! És annak is, hogy tudtam segíteni!!! Látod, mondtam, hogy lehet, hogy drága, de nagyon jó készítmény. Próbáltam másoknak is ajánlani, ahol kevés a kiskatonák száma, de senkit nem érdekelt rajtad kívül.

Zsuzsi!

EZek nagyon jó hírek!!! Gratulálok!!! ELhiszem, hogy be vagy zsongva. Kép Szerdán is drukkolok!!!

Edina!

Nagyon drukkolok, hogy nőjenek a tüszőcskéid!!!

Mennyi mindenkinek kell drukkolni!!!! Olyan jó, hogy most ilyen sokan állnak lombik közelben!!!

tiko

Fanni! Azért kérdeztem mert én akkor hallottam elöször erröl, amikor mondták hogy vastag a petesejt fala, én hogy szükség van erre.

Zsuzsi! Drukkolok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mindenki eltűnt. Kép Kép Kép

tiko

Beuka!

Remélem olvasol mindet és tudsz válaszolni nekem. Hőmérőzéssel kapcsolatban. Nekem most az van, hogy pé-kor felment a hőm, pár napig stagnált, ugyan annyi volt, ma reggel meg mégfljebb ment. Régen én is hőmérőztem, csak nem emlékszem, hogy volt-e ilyen. Ma 21 cn-n vagyok.
Vagy mielőtt leesik mégfeljebb megy?
Előre is köszi.

Ha van még gyakorló hőmérőzős neki is köszi, ha tud segíteni.

Tiko

tiko

Karmen!

Neked ezt mondták maguktól? Szokták mondani, ha ilyen vagy? Mert ez engemis érdekelne.

tiko

Edina!
neked akkor külön megy a tuszünövelő. Kép Hány fagyitok is van?

*!
Örülök,hogy minden nagyon jól alakult. Csak így tovább, most aztán előre a randira. Kép
Mit evett a párod hogy javult a spermakép? Látod mégis csak van értelme az inszemnek. Kép Kép Drukk hegyek mennek neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Óriási hírek ezek. Bízom is benne, hogy most jóval több petesejted lesz és szépen osztódnak majd hogy mehessenek vissza a mami pocijába. Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enyi szép eseményért érdemes egy táblát firssíteni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Karmen!
Orsiról nincs valami új kép? Úgy megnézném már biztos sokat nőt mióta nem láttunk róla képet. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Az aloe verás készítményt szedte Kiscsillag párja, amit neked is ajánlottam. És nagyon boldog vagyok, hogy használt neki is!!!

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép
Ez nagyon jó hír! Gyere majd a hírekkel, mind a 7 petesejt lesz, majd meglátod Kép
Nagyon nagy drukkok mennek holnapra!

* Kép
Jó pihit, kényeztesd magad!

Orsi Kép
Megvan a telek? Ez óriási! Hol? De izgi! Mikor kezdtek építkezni?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko Kép
Látod, látod, mert az emberek sajnos nagyon szkeptikusok és bizalmatlanok. Én mindig is bíztam a csodabogyódban! Kép Szerintem ez nagyon fontos!! És végül is mit veszíthettünk volna?? Most már biztos, hogy nyertünk és ez szuper!!!!!!!! Kép Kép Kép

Zsuzsi Kép
Holnap gondolok rád nagyon, nagyon! Szorítok, hogy minden rendben menjen! Nagyon aranyosak ott a lányok én legalábbis egy csomó kedves lánnyal beszéltem még az örzőben is. KépKépKép

Zsebike Kép
Sok-sok tejet itattam vele, minden nap megivott egy litert legalább, meg halat csináltam neki, meg csirkét, de szerintem biztos, hogy Tiko "csodabogyója" segített a legtöbbet!! Kép

A doki is el volt áljulva! Alig akarta elhinni, hogy ennyit javult. Meg volt gyöződve róla, hogy hétfőn nem lesz inszem, de lett!! KépKépKép Azóta is szerintem csodálkozik!!! KépKépKép

Fannika Kép
Neked mikor lesz a punkicód?? Tudod már pontosan? Neked hány petikéd van??

Na megyek ki a kertbe, mert gyönyörű idő van!!! KépKépKép Kicsit napozgatok. Kép
A dolgozóknak jó munkát.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Kiscsillag!
Örülök ,hogy minden rendben ment!
Nagyon drukkolok,hogy sikeres legyen a nagy találkozás!Pihenj sokat!

Zsuzsi!
Holnap nagy nap lesz,szeretnék már én is itt tartani.Szorítok,hogy legalább 7 petécskéd legyen!Kép

Sebaj én megmaradok a sereghajtó poszton,csütörtökön megyek uh-ra,már nem én szúrom magam,mert képtelen voltam több szurit beadni magamnak,de a körzeti asszisztensnő simán bevágta egy másodperc alatt.Nem mintha kellemesebb lett volna mintha én adom,de legalább ő csak egyszer szúrt megKép

Szép napot mindenkinek!
kavicska

Kavicska Kép
A lényeg, hogy szépen haladsz és hogy előre Kép

* Kép
Holnap valószínűleg megtudom, hogy pontosan mikor lesz a punkció. Egyébként szombat, vasárnap vagy hétfő.
Tegnap 9 tüszőt láttak, remélem mindből lesz petesejt. A múltkor 7 volt. Mondjuk most szarabbul is vagyok és még legalább 4 nap... de ez nem lényeges. Ha tényleg lesz 9, az több, mint szuper lenne!
De jó Neked! Kert, napsütés, boldogság, így kell élni Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

*!

Mégegyszer örülök, hogy segíthettem és köszi a bizalmat!!! Kép Kép ÉS drukkolok az egymásra találásnak!!!

Zsuzsi!

Holnap gondolok rád, hogy sok petikéd legyen és szépen osztódjanak!

Fanni!

Már csak 4 nap és vége a szuriknak. Kép NAgyon jó a 9 db! Most más szurikat kapsz? Vagy a múltkor is rosszul voltál tőle?

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?