<font color="ff6000">Sziasztok!
Zseppy!
Köszi
Fejés: Nekem kézzel egyáltalán nem megy. Avent-es szívóval pedig csak a teliből! Ha szopi után próbálom, hiába tudom, hogy van még benne min. 100, mert épp kevesebbet evett belőle, máskor meg még 100-al többet is kiszívna, akkor is fél óra szenvedés után lejön kb 20ml. Viszont tegnap éjjel a bedurrant cicit elkezdtem fejni, és 25 perc alatt lejött 140ml! És már tele volt, mert 4 órával előtte evett belőle. Ezután kb fél óra múlva éhes lett, és még 20 percig evett belőle! Szal jön, de csak ha még tele van. Ez miért van? És miért nem lehet annyit fejni, mint amennyit baba kiszív???
De úgy bedurrant, hogy már sírtam, ha hozzáértem, meg h lehajoltam. A kezemet nem bírtam rendesen letenni, viszont az, hogy a fejem fölé emeljem, az csak álom maradt. Meg be is lázasodtam. Tehát krém, masszírozás, fejés, szoptatás. Más választás nem volt, de potyogtak a könnyeim.
De megcsináltam!! Utána hihetetlen megkönnyebbülés volt!!! Most ma már csak érzem, hogy van!!!
Lánykád ügyes és édes! És milyen édes lehet, ahogy felfedezi a hangját!!
Hogy csinálsz albumot? Hol kell? Én nem találtam ilyet
Csak a babaszobán. De ott meg csak 20 kép fér egy albumba
Odex!
Cuppogós Aisa! Tündér!
Petra!
4kg??? Az igen!! Kende 3900 volt. Neki is elég nagy volt a feje de addig rendeződtek a csontok, hogy „csak” 34-es lett, viszont hosszú, mint ET-nek.
De már szépen rendeződik vissza. Ne aggódj a nagy fej miatt!!!
Otyka!
Nagyon szép Panka!!!!
Tényleg szép idő volt ma!
Képzeljétek, ma az exem elvitt minket az unokatesójához, aki könyvelő, mert ő csinálja az adóbevallásomat. El se mentem volna, ha nem kellett volna elvinni hozzá a papírokat.
A kocsiban elég fagyos volt a légkör, mert még késett is, és nem lehetett elérni mert ki volt kapcsolva, mi meg puccba vágva vártuk 1 órán keresztül! És ő meg elnézést kért, később meg mintha egy család lennénk, mondta, hogy egy ügyfele felajánlotta neki a nyaralóját, ami Lignano-ban van, ahol együtt nyaraltunk, és menjünk el oda 3-asban 2 hétre nyáron!! Tudja, hogy imádom Olaszországot!! Én meg majd kiestem a kocsiból, amikor ezt meghallottam. 5 perc csönd után kérdezi, hogy most mi van? Nem hittem el! Kérdeztem tőle, hogy neked nem tűnt fel, hogy már nem vagyunk együtt? Erre csak annyi volt a válasz, hogy de feltűni, de a nyaralás mindig jó. Hát komolyan mondom, nem értem ezt a pasit. Lehet, hogy valami nem stimmel bent a fejében?? Az unokatesójánál meg úgy beszélt, mintha nekünk közös jövőnk lenne. Ez mondjuk nem új, mert fél éve így beszél mindenkinek, és mégsem történik semmi, úgyhogy ennek már nem dőlök be. Fél évig bedőltem. Már csak simán nem értem, mi mozgatja az agyát.
Szal nem mennék, mert ha nem vagyunk együtt, akkor csak feszélyezne, meg fájna, meg zavarna a tudat, hogy ott van neki az a p..csa, aki otthon várja, meg különben is milyen az, hogy nem vagyunk együtt, de mégis együtt megyünk nyaralni?? Nálam ez nem fér össze. De mennék is, mert nagyon szép emlékek kötnek oda, meg imádom az országot, az olasz embereket, a nyelvet, amit ott gyakorolhatnék is, meg úgy mindenestül Olaszországot imádom!! Az unokatesó feleségével mindig is egy hullámhosszon voltunk, pláne ha a pasijaink ellen szőttünk valami tervet, vagy pletyit, és ő azt mondta, hogy szerinte menjek el, mert ki tudja, mikor jutok el oda, meg kell a kikapcs, és így nekem nem kerülne semmibe, meg különben is lássa, hogy jól érzem magam, és nem szomorkodok. Ebből a megközelítésből igaza van, de nem tudom. Pláne ciki, ha ő fizeti. Nem tudooooooooooooooooooooom!!!!!!!
Szilpa & Kende
8+1</font>