Sziasztok!
Ildi: szerintem is jobb a faburkolat a lépcsőn, már ami a takarítást illeti. Nálunk is az van, és csak lemosom a felmosóval (
) és kész. Bár a szőnyeg annyival jobb, hogy biztonságosabb, nálunk legalábbis csúszós a lépcső, de még nem esett le róla senki, eddig...
A mosogatógépet imádom! Szinte minden nap megy. Nekem ugyanis a mosogatás az utált házimunkám (mindenkinek van egy), ezért én mindig folyóvízben mosogattam, így nem mondhatom, hogy ez többet fogyaszt, mint az én kézi mosogatásom. És mivel éthordózunk, minden nap tele tudom rakni. Nekem nagyon bejött.
Óvónők nőnapi húzása: minden kisfiú annak ad lapot, akinek akar. Szerinted? Páran sokat kaptak, többi alig (köztük a lányom). Gondolom nálatok is így volt, hogy volt 1-2 lány aki minden fiúnak tetszett, a többi meg nézett ki a fejéből. Hozzáteszem nem csoda, hogy Virágba egyik sem szerelmes, Virág 2x akkora mint a fiúk. Szóval úgy jött haza aznap, hogy neki nem lesz férje, mi lesz vele ha nagy lesz, ő nem tetszik egyik fiúnak sem stb, és ezt komolyan! Alig tudtam vígasztalni, mondtam neki, hogy mi az apuval sem az óvodában ismerkedtünk meg...
Úgyhogy most jól jött ez a Dávid, hogy gyönyörű szépnek mondta Virágunkat. Tegnap este egyébként Megasztározás közben is mondta, hogy anyu, bele kell törődnöd, hogy férjhez fogok menni
Tök cuki! Egyébként olyan 10 felé szépen elaludtunk, úgyhogy nem tudom kik voltak a kiesőjelöltek és végül ki esett ki. Megírnátok nekem?
Angi: a muffinnak van egy alapreceptje és azt lehet variálni, belekeverni ezt-azt? Vagy mindegyik más recept, és kell venni hozzá egy szakácskönyvet? Ha lemegyek 80 alá, én is fogok sütögetni, legalább 1 nap csak azt eszek, amit szeretnék. De jó lesz... Aztán folyt köv.
Felébredt Virágom, mennem kell, Ákosom meg elaludt, melegváltás. Reggel 7-kor kelt egyébként, szopizott, és most aludt vissza. Tibi persze alszik, valamikor 2 körül jött haza...