Sziasztok!
Rejo!
Valahogy én is ebben bízok, hogy a második babánál kevesebbet fogok hízni, pedig Marcinál is csak 14 jött rám.
REnata!
Dehogy baj, hogy nem volt hányingered, hányásod, örülj neki. Marcinál még ennyi sem volt, és tessék milyen kis vasgyúróm van
Andi!
Szerintem ez elsősorban emberfüggő, hogy mennyire tud a józan eszével is gondolkodni, amikor gyerkőce van. Értem ezalatt azt, hogy én próbálom szívvel és ésszel is nevelgetni, terelgetni Marcit, mert - szerintem - máshogy nem megy. Én meg tudtam fogadni, hogy nem lesz sokat kézben, ölben, nem fog a hasunkon elaludni rendszeresen (néha-néha persze nálunk is előfordult), nem lesz a mi ágyunkban alvás stb. Ezeket az ember persze előre eltervezheti, kitalálhatja magának, csak épp kétszemélyes játszmáról van szó, ahol a gyerkőc igenis kinyilvánítja véleményét. Nekünk annyiban szerencsénk volt/van Marcival, hogy nem volt hasfájós, viszonylag jóalvó baba volt már az elején, így valahogy nem is volt lehetőség, hogy nagyon a kezünkbe szokjon. Persze most ezt így visszaolvasva úgy tűnhet, hogy milyen ridegen neveltük Marcit, de ez nem igaz. Mert egy nagyon jókedvű, mosolygós, barátságos, tündéri (jaj és még meddig folytathatnám) kiskrapek
A nagy lényeg, nincs orvosság arra, hogy az ember hogyan neveli jól a gyermekét, mert egyszerűen ezt az élet, illetve a gyermek személyisége is nagyban befolyásolja. Furcsán hangzik, de 15,5 hónap távlatából én így látom.
Figurák:
mosolygós arc
kettőspont bezárójel szóköz nélkül
szomorú arc
kettőspont nyitó-zárójel szóköz nélkül
vigyori arc
kettőspont nagy O betű (nem nulla!) szóköz nélkül
Iza!
Ha minden igaz, akkor pár hónap és sötétebb lesz a hajam, mert nem festetem
Én Téged kb. 160 centi magasnak, középbarna, középhosszú, hullámos hajúnak. És mosolygósnak
Mennyire talált?
Öcséd
Kata!
Ne izgulj a babakocsik miatt, biztos lesz később is akció! Én sem szeretek nagyon előre vásárolni, az emberben mindig megszólal a kisördög, hogy nehogy korai legyen... Nekünk is ABC Design háromkerekűnk van, de nem a picurinak, hanem most Marcusnak. Mi nagyon szeretjük
Látod, ezt mondtam, hogy körül kell nézni az üzletekben, mert pofátlan árkülönbségek vannak!
ERika!
Érdi tali szerda du. lesz, de pontosat majd holnap egyeztetek Judittal. Persze Vele azt egyeztetem, hogy Õ mikor tud hozzánk érni, de Ti Tőle függetlenül is jöhettek...
Neked mikor lenne jó?
Szerintem ne keseredj el, hogy most a 15. hét környékén hánytál, mert valszeg a fejfájás okozta. Tudom, így se jó
Sajnos tanácsot nem tudok adni. De ha nem javul, beszélj dokival.
Kriszkrosz!
Neked mikor jó szerda délután? Megtaláltatok minket?
Gigi!
Drukk megy a holnapi uh-ra!
Vérnyomi: nekem a pulzusom magas, min 80-as. A dokim megnyugtatott, hogy a terhesség alatt ez normális.
Még egy adalék, ami terhesség alatt normális, de egyébként nem: a magas vérsüllyedés. Ez egyébként gyulladásos gócra utal a szervezetben, de terhesség alatt ez is nagyon megugorhat. A normál érték maximuma kb. 20, nálam a terhesség végén 60 körül járt. De terhesség után kontrollvérvétel már megint normál értéket mutatott
Már előre látom, hogy itt fog fájni a szívem, ahogy írjátok, hogy milyen szép dolgokat vesztek a babóknak (kiságy, babakocsi, ruci, stb.). Nekünk csak ágyat kell vennünk, meg ha kislány lesz, egy-két rucit. Annyira vásárolnék még én is...
Pusz: Melinda