Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta,
nem ám! Kép Napközben 20 perc volt a rekord!

Óriás dominát kivánok Neked holnapra! Kép

Ja, nálam már készülődik miklósbácsi, nagyon úgy érzem, de most örülnöm kell neki! Kép

Bali,
neked mindig 3napos (volt) a vérzés? Mennyire intenzív?

Junko,
jobban belehúzok azért én is a joghurt/kefír programba! Szerencsére szeretem! Kép

angel37

Angyal
Na,ez az oka,hogy Anyapoccal karöltve többé nem akarunk oroszlán gyermeket!NEM ALSZIK !!!!
Nekem is fájdogál a hasam!Lehet időjárás?Vagy nálam a domina is szórakozhatKépKép

Joghurt--nálam csak a gyümölcsös jöhet szóba.Ti szeretitek a naturt is?

KépKép

KépKép
okr

Óóó, nekem már annyira mindegy, hogy milyen horoszkópú lesz... Ha negyven fokban, ha seggig érő hóban! Kép

Reméljük a domina mozgolódik! Kép

Én pont inkább a natúrt szeretem! És a doki tanácsára, most már alulról is! Kép Arra kifejezetten kitért, hogy ne gyümölcsössel! Kép (Úristen mennyi hülye nő lehet...)

angel37

Kriszta!
KépKépKép ...és legalább jól esik?

Angel!
Nem, néha 4napos is volt, de a 3. 4. nap már nem volt jellemző, 1-2 dugós nappal, éjszaka meg semmi... Ugye Te is mostanában mégy a HSG-re? Vagy megint elnéztem valamit? Mondtam már, hogy a terhesség teljesen elbutít?Kép Annak idején, amikor Gergővel a vége felé jártem, mindenki rajtam röhögött, mert nem értettem a poénokat... Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Angyal
Eperízű sexKépKépKépCsak a darbos gáz már egy kicsitKépKép

Bali
ÁÁ,hideg és gyors!KépKép
Ja,és néha viszketek a zselétőlKép

KépKép

KépKép
okr

Angel!

megvan!!!! Kedd...., ok... Hajrá!!!!!!!!!

Livi

bali78

Kriszta!

ha otthon nem ilyen, értékeld benne a változatosságot!Kép

Livi

bali78

Bali
Kép
A munkahelyi problémád hogyan alakul?

KépKép

KépKép
okr

Bali,
hú, ez jó hír! Kép Úgy saccperkábé ennyi jöhet nekem is!
27-én megyek!
Ezt elbutulást már hallottam! Kép Kíváncsian várom! Kép

angel37

Kriszta,
Műzlis? Kép Kép Hmmm!!!

Bali,
hétfő! Kép Kép

angel37

Angel!
...na erről beszélekKép, 5 perc múlva megint nem fogom tudni... A párom folyotn rajtam röhög, mert annira bamba vagyok, hogy az már fáj... Remélem, kibírja a szerelmünk...Kép

Kriszta!
Istenien alakul.... Nincs munkahelyem... No stresszKép, annál több paprikás krumpliKép
Most írtam magamra egy pályázatot, gondoltam apósom foglalkoztathatna távmunkában bruttó 70-ért egy pár hónapig... Azt hiszem, mostanában nem nagyon kapkodnának utánam a munkaadók. A cigány "politikusok" már megkerestek (nekik dolgoztam, de sooooooooooha többet!)...Már csak meg kell nyerni!Kép

Livi

bali78

Bali
De terhesen nem küldhetnek el!Védi a törvény a kismamákat!Sztem ezt ne hagyd annyiban!

KépKép

KépKép
okr

Bali,
Kép
Biztos erős az! Kép

És egyetértek Krisztával!

angel37

Nem küldtek el, csak 5 ember munkáját kellett volna elvégezni, miközben belerondítok a saját pályázati programomba... bruttó 93e-ért, ami lehet, hogy nem kevés, de mikor a 8. osztályt végzett nagyon sötét alak, szétröhögi magát, hogy a papírjait is én töltöm ki, hisz neki nem kell bejárni a fizetésért (nem mintha bármire alkalmas volna)... az egy picit zavar!
szóval csináltam egy klassz programot (Angel ismeri is), oktatás, felzárkóztatás roma gyerekek részére stb. közel 20 millió forint, aminek x%-a nyilván a projektvezetőé (szintén van állítólag 8. általánosa), meg elrakja az épületfelújítás kötltségeinek a felét, + a takarító bérét (az én vagyok), + az adminisztrátor bérét (az is én vagyok)+ projektvezető bérét (az is az én dolgom, hisz ő egy szót sem ért belőle)... Ezek után azt kérte tőlem, hogy az egyik pedagógust cseréljem le az ő analfabéta feleségére és a munkáját végezzem el helyette és ezt még magyarázzam is meg értelmes embereknek egy minisztériumban!!!!!!!!!! Ja, és nyilván megértem, hogy a fizetésem egy hónapot csúszni fog, mert a Munkaügyi Központ hónap végén fizet és nem akarhatom, hogy ő előlegezze meg.....
És most kérdezzétek meg, hogy a pályázatírói díjamat kifizette-e...

Bocsi......

Livi

bali78

Bali
Szegénykém!Úgy sajnállak!KépKépKép
Milyen ocsmány alakok élnek a földönKép
így érthető a dolog,és kitartás!Sikerülni fog egy új helyet találni!Ne érezd hátrányban magad a baba miatt,hiszen egy pl. pályazot otthon baba mellett is meg tudsz majd írni.Sőtt ,még lehet jobbnak vélik téged alkalmazni!!!!

KépKép

KépKép
okr

Szia Lányok!

Tudna valaki linket berakni nekem a palástfűről?
Köszi

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Hogyan csináljátok ezeket a hangulatjeleket, ezen a téren elég kezdő vagyok. (bocsika)
Mik a terhesség legkorábbi tünetei? (még a meso napja előtt lehet valamit észrevenni?)

Üdv,

Gizmixxx

Bali

Nagyon kiszurtak veled én is hasonló munkahelyen dolgozom, szívják a véremet. Mindig az emberi munkaerőn akarnak meggazdagodni.
gizmixxx

Szia Sosi! Próbáld ezeket!
www.fuszerkert.hu/kert/arlista
www.vardanet.hu

Üdv,

Gizmixxx
gizmixxx

Lányok!

Ha mégis megjönne tudtok valami jó görcsoldót? A legutolsó mesómnál szó szerint a földön fetrengtem a fájdalomtól haza is kellett mennem.
Hó-ról hó-ra egyre elviselhetetlenebb a fájdalom.
gizmixxx

Gizmixxx!

Mézes-paprikás pálinka!!KépKép

Livi

bali78

és miért hívnak Andrásnak? ....vagy az asszonynak gyűjtöd az infókat? Kép

Livi

bali78

Kriszta!

Még valami... nekem halak fiam van, csendes álmodozó, csupaszív, zseni...Kép DE!!! 3 éves koráig egyszerűen nem aludt... nappal egyáltalán nem, éjjel min. háromszor kelt fel üvöltve. Az első éjszakáját 3 és fél évesen aludta át, az első ovis nap után....
Azóta állandóan alszik...KépKépKép

Livi

bali78

Ja, és ez akkor nem tűnt olyan viccesnek... KépKép

Livi

bali78

A párom neve András!
gizmixxx

Bali
Akkor a halak is meggondolandó!Kép(már ami az alvást illeti)

Gizmixxx
Görcsoldó:No-Spa??

KépKép

KépKép
okr

Ez komoly?
Hangulatjel? Egyébként a nevem Tami!
gizmixxx

Okr

Nem jött be! Sok mindent kipróbáltam már, lehet, hogy ez korral jár!?
gizmixxx

Annak örülnék a legjobban, ha egy darabig nem lenne rá szükségem. Azt mondják, hogy a szülés után sokaknál megszünnek a görcsök. Remélem én is igy járok.!!!!!!!!
gizmixxx

Gizmixxx!
Ha a paprikás pálinkára kérdezted, hogy komoly-e, akkor ja, nekem bejött!

Hangulatjel: Kép kettőspontnagyO, Kép kettőspont(, Kép kettőspont)

Livi

bali78

Sziasztok Csajok!

Azert nem jovok gyakrabban mert vendegek vannak nalunk es egyfolytaban idegenvezetosdit meg tolmacsosdit jatszok. Kép Egyiknek sem lennek jo mert mar halalosan unom az egeszet. Kép
Most elkuldtem oket a parommal a partra en meg itthon maradtam a lazas babammal, megfazott szegenykem, tiszta gyengecske.

Anyapoc: Kép

Hany honapos a kiscsaj? Szoptatod ejjel? Miket csinal hogy igy kiakaszt? En mar nem emlekszem Kép az en fiam mar tiszta nagyfiu es egyre szofogadobb. Kép De tudom lesz ez meg igy se a dackorszakban. 7-en vagyunk tesok mint a gonoszok, anya elso hazassagabol 3, a neveloapam elso hazassagabol 2 es 2 kozos. Kép

Bali: Kép

Tok jo hogy ilyen vidam vagy, minden ok, imadnak otthon, tudtam hogy happy and lesz. Kép
Hanyadi hetben vagy? Rosszulletek?
A munkaval most egy ideig nem kell foglalkoznod.

En most olyan jol elvagyok, tiszta kenyelmes lettem, nem is tudom mi lenne velem ha megint 3 orankent kellene kelni ejjel Kép igy is minden bajom van ha reggel 8 elott fol kell kelnem. Kép

Mi ez a joghurtos tema? Csak nem azzal oblogettek? Kép Anyam!!! Egy babaert mennyi mindenre kepes az ember! Kép

Tcis: Kép

En is megneztem a profilodat, annyira nagylany lett Elisa!!! Es olyan gyonyoru!!!!!!!
Szep par lennenek az en nagyfiammal! Kép

KépKép
KépKép
tontica

nekem szülés előtt nem voltak görcseim és utána lettek, de a barátnőmnél valóban fordítva volt. Õ is földönfetrengős volt és Ridolt szedett, de azt nem ajánlom, úgy tudom, nagyon durva....

Livi

bali78

Tontica!

Sajnálom szegénykét! Itthon fázott meg? 2-3 nap múlva mennek, nem igaz? mármint el a vendégek...Képmunkával annyiban kellene foglalkoznom, hogy legalább a betevő banánomra meg kellene keresnem a lovétKép ...szerintem...

Livi

bali78

Köszike! Kép
Sikerült Kép Kép Kép Kép
gizmixxx

Sziasztok,

köszönöm a válaszokat. Kb. 1,5 éve próbálkozunk, de sajnos ebben a hónapban is megjött. Kép
Baromira félek a dokitól, így mindig halasztgatom a kérdést.
mbatka

Bali!

Mennyi idős a gyermeked?

Mi már nagyon vágyunk a babára, 26-án kell megjönnie napról napra idegesebb vagyok, hogy most mi van figyelem a testem hátaha most sikerült. Tesztet nem merek venni, mert nagyon kiborulok a negatív eredménytől.
gizmixxx

Betevo banan? Kép Kép Kép
Egyel zsiroskenyeret, az olcso! Kép
Bocsi! Kép
Szerdan mennek el, mar jol lefarasztottak. Kép

Megerkezett az uj sarokgarniturank, rakok kepet:
Ki lehet nyitni franciaaggya, hu, ha elmennek a vendegek felavatjuk. Kép
A falikepet ne nezzetek meg nem jo helyen van, at fogjuk rakni majd mashova. Szepen szinesedik a lakasunk. Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Jobbulást a kis betegnek!!!Kép

Mbatka
Sajnálom,hogy megjöttKép
A dokitól ne félj!Ha babás leszel úgyis gyakran kell menni,szoktatásnak meg ez az időszak kitűnőKépTessék vizsgálódni bátran!!

Bali
Sztem ha most nem találsz melot(kizárt Kép ),GYED-t fogsz kapni,mert ha jól tudom a feltétel szülés előtti 2 évben 180 biztosított nap megléte!

KépKép

KépKép
okr

Mbatka!

Nincs miért félned! Egy nő sokmindent kibír. Én a HSG-től paráztam, ami jogos volt, mert majdnem elájultam, amikor felrakták azt a valamit, de az csak 2 perces dolog a kontrakszt anyag befecskendezése nem fáj csak egy picit feszít.
A hormonvizsgálat sem fáj. Fel a fejjel és kérj egy időpontot. Bár addig amig a párodat nem vizsgálják meg komoly dolgot veled nem csinálnak.
A többiről tapasztalat hiányában nincs infom....
gizmixxx

Hali mindenkinek...

Megvolt az aviva tréning... heti 2 tornázós nap és 3 hónap alatt minden OK lesz... elvileg Kép Na majd tudósítok Kép (bár a férjem halálra fogja magát röhögni amikor majd ott twisztelgetek mellette az Aviva könyvvel a kezembenKép)

Ja... a mai hőm 35,8 ... haladok... nem? Kép
csakegysokadnick

Mbatka,
sztem se félj a dokitól! sőt! Kép Másfél év azért már nem kevés! Kép
Lehet, hogy van valami egyszerű dolog, ami miatt nem megy, hipp-hopp rendbehozzák, és már jöhet is a baba! Kép

Gizmix,
a HSG tényleg ennyire fáj??? segítség! Kép Utána is fáj?

Tontica,
aha, itt fog készülni a Második? Kép
Joghurt? Kép Múltkor kipróbáltam! Kép De ennek semmi köze a zebrásodáshoz!

Bali,
szegénykém Kép ez a pályázatosdi így nagyon durva Kép Kép Ez a faszi tényleg sötét, mint a medve segge a barlangban!

angel37

Csakegy,
na, akkor túlvagy! hogy tetszett?
Én nagyon béna voltam ám otthon! Kép Te biztos ügyesebb vagy!
És csak, ha egyedül voltam! Se majomjárás, se paradicsommadár a párom előtt! Kép

angel37

Szia Angel!!!

Utána nem fáj, lehet, hogy el se jutsz odáig. És ha igen akkor mivan én is itt vagyok!Kép
gizmixxx

Angel... már semmire sem emlékszem a ma tanultakbólKép Ciki... nem? Kép De ha jól tudom az ismétlő tanfolyam csak 2500 Ft úgyhogy ha nagyon nem megy, akkor elmegyek rá... vagy nincs kedved összekukorékolni néhány embert és együtt kiokoskodni a dolgokat? Kép

(ja... nekem is a majom tűnik a leggázabbnak... de majd bezárom a hálószoba ajtaját és ott tornázokKépO)
csakegysokadnick

Lányok!

Segítségre van szükségem!!! ööööö.......nem emlékszem, mikor voltam utoljára budin, de 100%, hogy szét fogok robbani... Valami tényleg tuti módszer kellene.... Kérlek Titeket!!!!!!!!!

Livi

bali78

Bali: zabkorpa (forró vízzel locsold fel és jól keverd össze... amíg tejbegríz állagú nem lesz)... én ezt naponta eszem... műxikKép

VAGY: aszalt szilva...

VAGY: lehet kapni bioboltban aszaltszilva lét... esetleg biomust de mostanában szerintem már nem lehet kapni... de a szilvalé műxik (esetleg tamarinax vagy milyen lekvár amit ha jól tudom a DM-ben is lehet kapni az meg talán még nyitva vanKép
csakegysokadnick

(esetleg ricinusolaj...)
csakegysokadnick

Ja... Hunyadi víz. Gyógyszertárban kapható és nagyon tuti... és mellékhatása sincs. A gyógyszertáros elmondja majd, hogy kell inni (1 deci kell csak asszem)
csakegysokadnick

Bali
A Ricinust inkább ne!A többi okés!Hashajtóval csínján kell bánni a kismamiknak,mert alhasi vérbőséget okoz!Kép

Csakegy
Grat. a tornához!:9Már van két tornászunk!KépKíváncsi leszek az eredményre!

Angyal
De kíváncsi vagyok ezekre a figurákra!Kép

tontica
Szuper az új ülőtök!KépGondolom őrült várakozás van,hogy elmenjenek a vendégekKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Udv az ujaknak!Kép

Tontica!
Jobbulast a kisfiadnak!!

Moni!
Gondolok rad holnap,remelem minden rendben lesz!!!!

Bali!
Probalj meg sok rostosat enni,inni!

Kriszti!
Biztos szep nagy tuszot fog latni holnap az orvosod!KépDrukk hozza:++++++++++++++++++++++++
Vartam hogy beinduljon a mensim,de most csak nagyon lightos volt!Igy egy nappal kesobb kezdodott a ciklusom,ma vagyok a 4.napon!Most fogom bevenni a 6.Clostymat!Kép

Angel,Csakegy!
Jo tornazgatast nektek!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Köszike!Azért titkon bízom,megrepizett már a tüszi,mert hát gyúrjuk rendesenKép
Te mikor mész UH-ra?

Moni
Holnapra kitartás és drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ &Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?