Sziasztok!
Az elmúlt 3 napban alig voltunk itthon, úgyogy ezért nem jelentkeztünk.
Elöször is édik a gyerekek!
Mártiék horrortörténete nagyon durva, tuti , h nekik van még feladatuk itt a földön szerencsére!
Az asztrológusnál nagyon jó volt, kiderült, h Fanni inkább mérleg mint szűz
Csütörtökön felmentünk síelni, isteni volt most olyan izomlázam van, h alig bírok leülni és menni, pedig tornázunk is, minden nap sétálunk, nem értem mi a franctól...
Fanni jót aludt a levegőn, de a kocsiban semmit, pedig általában elringatja őt.
Hazafelé elakadtunk a hóban kb fél órán keresztül próbálkozott apósom, hogy elinduljunk, aztán nagy nehezen sikerült. Csomóan toltuk a kocsit, de a jeges emelkedőn ez elég vicces volt
Pestre érve bekakilt a kiscsaj, úgyhogy jó nyűgös volt de nem álltunk meg mivel az M3-as szélétől 15 perc alatt hazaértünk, annyit kibírt a popója.
Tegnap reggel fogorvoshoz kellett mennem, de semmit nem találtak, pedig iszonyatosan fájt fél óránként 2 percig.Éjszaka is Algopyrinnel aludtam
A gyerekorvos javaslatára vettem calcium sandostent-azóta nem fáj
csak érzékeny.Az tény, h a szopi szívja a kalciumot a fogakból, de én ettem rendesen tejterméket addig, amig rám nem szólt, h csökkentsem a mennyiséget Fanni bőre miatt.
Viszont a terhesvitamint meg régóta szedem.
Akkor most mi az isten van?
Ja és Fanni végre át tud fordulni a hasáról a hátára is.
Éjszakát 1 hete most aludta végig először, úgy, h nem sírt a hasrafordulás után hanem aludt tovább szépen oldalra fordított fejjel anyuka legnagyobb örömére.
Na mentem a dolgomra.
Jó hétvégét mindenkinek!
Alma: én nem kérdeztem a dokinénit, 2 héttel a 6. hó elött elkezdtem levet adni neki.