Új privát üzeneted érkezett!

Mellesleg tök buli ez a fényképcsarnok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
szilbee

Szilbee Kép
Megjött a mail, majd igyekszem frissiteni a táblit.

Rayo Kép
Hol találtad ezt a cikket? Azért elég fura dolgok is vannak benne, pl ez a 3-4 evés napközben szerintem durva. Legalábbis a 3 evés. Egy felnöttnek is többször keveset kell enni, szerintem a gyerköket is erre kéne megtanitani, hogy a napi 5 étkezés meglegyen. Persze, nem venném el elöle a kaját, ha látom, hogy éhes, sokat eszik egyszerre és aztán jó sokat kibir, de szerintem a 3 evés azért nagyon kevés.
Meg eszerint a cikk szerint enyémgyerek elég elmaradott Kép pl nem rázza a fejét a "nem"-nél és csak 1-szer huzta fel magát állásba, azt is ülésböl (bár ezt betudhatnánk a hipotoniának is) pedig 10 hós is elmult...
Na, mindegy.
menék.

Kép
Kép
Kép
minyu

Kép
rayo

Regi szinte mindent csinál, kivéve a "nem-et". Forog, négykézláb mászik, kidobálja a játékokat a kádból, fel is állt már 2x, de ezt nem engedem, a gyógytornász szerint ilyen korban erősödik a hátizma. Szerintem mi azért vagyunk "szinten", mert tornázni járunk, ugyanis a jobb fejbiccentő izma rövidebb volt, mint a bal. És bár már helyrejött, még elmegyünk néha mozogniKép

És persze minden gyerek más!!! Regi elég vékony, könnyebben mozog!!!
Kép

Kép
rayo

Zalán félévesen 1 hét alatt kutyázott, mászni kezdett, majd 3 hét múlva felállt. De ő sztem nagyon hamar csinált mindent. Azt hittem, na majd később beszél, de azóta is magyaráz (addide maradt a kedvenc), csak az anyát nem még, de kiváromKép Szóval ő már egy jó ideje stabilan ül, és sosem volt gondja a leüléssel sem, sztem azért, mert mászásból ült fel, először csak támaszkodva, majd rendesen.
Még nem mutat sem tárgyra, sem emberre, a fejét viszont rázza...néha mókából, néha a nemtetszését fejezi kiKép
És tényleg minden babó más tempóban fejlődikKép
Ja, és sztem is hülyeség a napi 3 étkezés!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Jdora, Minyu,

milyen rostot kevertek még a kajcsiba? Miből?Nem elég ami natúr benne van? Mellesleg a hozzátápis listán a körte lazítóként szerepel, hát sztem nem az, de a többi dolog stimmel.

Szilbee,
Én is csak Hipp-et veszek, pont azért mert a többi tele van cukorral meg tejporral. Persze szeretnék inkább főzni, hogy azokat az ízeket szeresse meg, de eddig nem nagyon jutott időm rá.
Sokan mondják, hogy nem fogja megenni a házikosztot, ha most édes bébiételeken él.

Csongi nagyon keveset alszik, 8-9 órát éjjel Most is fenn van még...), többször ébred, nappal 2-3x fél-1 órát kb, de ez nagyon változó, sose tudom mire számítsak. Õ is kinti levegőn alszik jól, de akkor nem tudok főzni.

Mi 6 hetesen és 3 hósan voltunk csípőszűrésen.

Csongi 6 hósan felült kapaszkodóval hátonfekvésből, 7 hósan egyedül is, utána kutyázott, ülésből kezdte, most kb.2 hete mászik, és szinte rögtön utána felállt kapaszkodó mellett. Nem mutat tárgyakra, nem rázza a fejét, nem tapsikol. Mondott "mamma"-t, "pappa"-t, aztán ezek abbamaradtak, utána jött a "baba", ez is abbamaradt és felváltotta az "agga". Most ez van műsoron, mindent ezzel kommentál. A kukucskálást tényleg szereti.

Minyu,

betennél ebbe a szupi tábliba minket?Kép

Én 32 vagyok, Szeged, Csongi 4500 grammal, 56 cm-vel született 2005.június 30-án.

Üdv.Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Kép
Kép

Mariann
Kép
kmarian

Tábli:
Kép
Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk, aztán tessék nekem rendesen irni, nem elmaradozni. Kép

KMarian Kép
Hüha, jó nagy súllyal született ez a Csongor-bébi Kép
Rostok: minden nap eszünk gabonát, mert úgy vettem észre, ez még kell a zöldségekhez, gyümölcsökhöz. Van egy listám, hogy melyik nap melyiket együk, ezt egy dokinéni adta, igy nagyjábol egyenletes a tápanyag eloszlás, nemmelesleg az én szita agyamnak tök jó, mert van rendszer benne, és változatos. hétfö: rizs, kedd: árpa, szerda: köles vagy hajdina, csüt: rozs, péntek: zab, szombat: tönköly, vasárnap: kukorica. Ha nem akarsz pepecselni, lehet venni pl tönköly pépet (direkt bébiknek) amihez csak melegvizet kell adni és már kész is, vagy ahogy Dóra csinálja, buzakorpát vagy zabkorpát teszel a kajcsiba (nem kell sok)
Miota mi gabonázunk, azóta nincsenek nyúlbogyok Kép

Rayo Kép
elolvastam a cikket, meg a 10 hónaposra vonatkozót is. Végülis "csak" a mozgásfejlödéses részben van elmaradva asszem, de már ügyesen alakulunk. Egyébként mi is tornáztunk minden nap, a korai fejlesztöktöl kaptunk tornagyakorlatot, amit házi feladatként kellett minden nap csinálni. Egy részét még most is csináljuk, amit szeret (pl gördeszkázás, stb) de egy részét hanyagoljuk, mert üvöltés volt mnden este belöle. Most hetente 1x járunk Dévényes gyógytornászhoz, és azóta iszonyat sokat fejlödött!!!

No, most olyan jó az idö, hogy elmegyünk kirándulni (azon ritka alkalmak egyike, amikor apáját rá tudom venni ilyen kimozdulós dolgokra.
Mindenkinek jó pihit! Kép
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok

KMarian
A fiaink napra pontosan egy idősekKép És a súlyuk is hasonló volt, bár Csongid kicsit súlyosabb egyéniség volt. Most hány kiló?

Olivér is mindent csinál, csak a fejét nem rázza. A tapsit tegnap csinálta előszörKép
Mi mindent bezsúfoltunk a 7. hónapba. Egy hónap alatt a fekvő babából álló baba lett.
A legjobb pedig az, hogy már játszanak a tesóval, sőt össze is szoktak veszni. Oli rafinált, ha valami kell neki ami a Milánnál van először megpróbálja elvenni tőle, ez persze nem szokott sikerülni az erőfölény miatt, utána megkeres engem a szemével és ha meglát lebiggyeszti az ajkát és kétségbeesve néz rám, ha nem reagálok elkezd sírni.
Ja, és tegnap Olibaba ült egy kicsit a bilin. Mindig annyira nézi ha MIlu a bilin trónol, hát ráultettem. Látni kellett volna milyen büszkén csücsült. Persze mire a fényképezőt leővettem mér a konyhában ült a mesztelen popival a kövön.

Hű, hallom ébredezik már a kölyökmedve.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Nóri nem sok mindent produkál még. Hasról hátra fordul, ha jó kedve van, kapaszkodva felül, ölemben ütemesen ugrálgat. Haláli, hogy benne van a boogie a lábában! Kép

Mariann,
igen, én így csinálom a rostot, ahogy Minyu írta, egy babakanálnyit teszek mostanában inkább a főzibe, mert a gyümiben szerintem kiszúrta és már nem ette olyan jóízűen. A főzibe csempészve még nem tűnt fel neki. De azóta szerencsére elmaradnak a nyuszibogyók nálunk is. Kép

Ana,
húúú, máris indul a testvér-harc! Kép

KépKép
KépKép
jdora

H&M? Senki nem tudja?

KépKép
KépKép
jdora

Minyu, Jdora Kép

Köszi az infókat, megvárom az első anyatejes kakit, aztán kezdjük újra, immár rostokkal.

Ana Kép,

Csongi most 9300 gr körül van, már csak havi 200gr körül szed fel. És Olibaba?

Üdv.marian

Mariann
Kép
kmarian

Dora Kép
En sajna nem tudom Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Dora!
Sajna azt sem tudom mi azKép

Kép
rayo

Dora,
asszem a váci utcában van egy, de a fiataloknak való kollekció. A többi később jön be, az átépült Vörösmarty téren lesz egy bazi nagy, már alig váromKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Jézusom, tényleg régen írtam.Csak kapkodom a fejem, nem győzök olvasni!
Nagyon vagányak ezek a napszemcsik! Nem idegesíti a babákat? Már én is nézegedtem őket.
Minyu, Betsy:: Én is régebben ítram a családi neten. Hm...Nem sokáig!
Elég zűrös volt az elmult heteink. Betegek voltunk, televagyunk névnapokkal, állandó készülődés sütni-főzni! Lassan befejezzük.
Nagyon szépek a babák! Rakok én is fel egyet a kisasszonyról
Hál'isten kezdünk belejönni a kajálásba, egyre szebben eszik kanállal! A cékla nem jött be, sehogy se eszi.Se baj!
Annám 6 hós és három hetes, már nagyon szépen ül.Rengeteget mozog és állandóan állni akar.A mászást viszont sehogyse akarja. Remélem ez nem gond. Most be kell fejeznem, mert nagyon dörzsöli a szemét, megyünk aludni!

Sziasztok!
Ui: Gyönyörű ez a napsütés!!!!!!!!!Kép

Kép
csucsu74

Sziasztok csajok!
Milyen pörgős lett ez a topik.Amíg ez állt átpártoltam az ősziekhez,de ott még gyorsabb az élet,végképp nem tudom követni.Maradok veletek,örültök? Kép
Nem tudtam jönni a hétvégén,mert sok Sándor és József van a családban.A suliban is bál volt.Alig aludtam valamit péntek óta.Nem volt erőm a géphez ülni.De most...

Dóra!
A H & M az Árkádban nyilt.Én sem voltam,az ősziektől tudom.Gyerek cuccot biztos nem fogok ott venni,szerintem tudod miért. Kép
Talán a Briginek.Az ő méretében (152) már olyan ritkán van valami az angolban. Épp az elöbb beszéltem Andival aki hozza,hogy jövö héten jön meg a kamion amit most válogattak le.Április első szerdáján ismét nagyon szép dolgokat lehet majd találni.Ha gondolod szerettel várlak.

Betsy!
Köszönjük a meghívást Kép ,kb 13 év múlva küldeném az Andrist egy évre nyelvet tanulni.Jó osztálytársa lenne Sasának. Kép

Minyu!
Azon gondolkodtam,mi lenne,ha kibővítenénk a táblázatot lakhely rovattal.Lehet,hogy itt vagyunk egymás mellett,csak nem tudunk róla Kép
Akkor kezdeném a sort,tartozkodási hely: BudapestIV.
Nagyon jó a szemcsis kép,már alig várom,hogy én is csinálhassak Kép

Rayo
Van egy nagyon jó könyv,a Taníts engem anya! Ebben a születéstől 6 éves korig vannak fejlesztő feladatok leírva.Te honnan írtad ki azt a leírást?
Mi még nem csücsülünk,de már szeretném.Olyan helyesek így.

Mariann!
Csongi gyönyörű,huncut szemü kisfiú.Gratula hozzá.Üdv a csapatban.

Szilbee!
A te babád is nagyon édes.

Smici!
Anna hintában ül a képen? Szeret hintázni?Én még csak a téren az ölembe véve hintáztattam meg,mert Andris még nem ül meg egyedül.

Bocsi,ha valakinek nem válaszoltam,de mennem kell.Kisember nyüglődik.
Szép hétkezdést mindenkinek!

Kép

Kép
flocika

Tényleg nyílt az Árkádban HundM? Én meg itt lakok nem messze tőle, és nem is tudom. Drága? Majd leértékeléskor kell csemegézniKép

Floci,
Mehetünk mi is angolrucizni? Majd szólj lécci!!!
Mi a XIV. kerületben lakunk.

Tegnap megvolt az első hintázásunk a játszón!!! Olyan jól ment, hogy majdnem el is aludtKép

Képzeljétek, az elmúlt 1 hétben kb. 20 dekát hízott az én kismanóm, tegnap bevágta ebédre egy üveges mennyiségét!!! Mostmár nem parázokKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Kmarian!

Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mások azt mondják nem fogja megenni a házi kosztot. En úgy veszem észre (legalábbis nálunk így van), hogy Leventének ez nem számít. Levicsek felváltva kap baby ételt és home made kaját. Mindkettőt szereti. Különösen, ha az apja főzi. Kép

Egyébként nekem is kevés időm van a főzőcskére, így a héten 1 órát arra kell szánnom, hogy a heti ellátmányt megfőzzem, amit aztán lefagyasztok. (Vigyázat a husi miatt nem szabad a fagyóban tartani a kaját sokáig!!!) Nem nagy kunszt. Husit megfőzöm, a levében megpárolom a krumplit, répát...egyebeket és összeturmixolom úgy, hogy több féle menüt lehessen belőle összeállítani pl.: krumplipüré pipihusival, répapüré pipihusival, sütőtökpüré husival...etc. Husi helyett lehet hetente 1x máj...etc.

Nálunk ráadásul az emeleten van a gyerkszoba a földszinten (az anyósomék szintjén) a konyha. Így nem tudnék csak nagy rohangálások közepette főzni.

Szóval én így csinálom és hát néha az apja is átveszi a főzőcskézősdit. Kép
szilbee

Én külön fagyasztom kis adagokban a husit, és hozzáteszem tetszés szerint a zöldségpürékhez, ami szintén fagyasztva van. A krumplit, és az almát(ha teszek még bele) frissen párolom meg hozzá. Nekem könnyű, mert van egy párológépem, és csak beleteszem, és annyi. És nem is kap husit minden nap, azt olvastam, hogy elég hetente 3-4 alkalommal. Különben mi 2 hetente járunk a biopiacra, így 2 hetente készülnek a fagyasztott kaják.

Felteszek pár képet a sok szép baba mellé!

KépKép

mindenkinek szép napsütéses sétát!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok

Szilbee

Hű, én nem tudom így megszervezni a főzést. Én magamnak és Milcsinek hordatom a kaját. Apjuknak a melóhelyre viszik ki az étket. Olinak főzök, vagy üvegest adok. Ez attól függ milyen napjuk a gyerekeknek. Ha nyugisak mindent meg tudok mellettük csinálni. Értem ezt a takarításra, főzésre, kerti munkára...stb. De ha nyüzsis napjuk van, akkor szinte csak a porszívózás megy. Meg persze nekem nincs aki vigyázzon rájuk. Anyósom beteg, anyumék meg Pesten laknak. A barátnőmhöz szoktam néha elvinni valamelyiket, ha olyan helyre megyek, ahol a kettővel nem boldogulok, de nála csak az egyiket merem otthagyni. Úgyhogy nálam nagy főzőcskézős napok kilőve.
Na megyek is, mert éhes a nagyfiam. Adok neki enni mielőtt Olibaba felébred.

Na el sem ment ez a hsz.

KMarian
Oli kb 8500g. De pontos adatokkal majd szerdán tudok szolgálni, ugyanis megyünk tanácsadásra. Ebben az évben még nem is voltunk. Valamelyik gyerekem mindig beteg volt. Bár szerdáig még közbejöhet bármiKép

Ana

Kép
gyomberana

ANA!

Nekem könnyű, mert csak 1 gyermekem van!! Kép Nem is értem, hogy te hogy bírod!!! Bár gondolom, muszály.... és hát a srácok is erőt adnak...
szilbee

Gyönyörűek a babák!

Csucsu,
Nóri is állandóan állni akar. A mászás még nálunk sem megy és én nem aggódom miatta, úgyhogy szerintem Ti bőven ráértek... Már majdnem négykézlábig össze tudja húzni magát, arcocskát súrolva azért halad egy kicsit, de ezt még nem merném mászásnak titulálni. Kép

Hrk,
Zalán szempillái! Nem hiszem el! Reszkessetek csajok!!! Kép

Floci,
megyek majd szívesen! H&M köszi, mondjuk az Árkád nincs a legközelebb, de azért szerintem egyszer elmászom oda is. Ja mi Budapest XII.ker. vagyunk.

Minyu,
csináljuk a melót a táblihoz! Kép

Csajok, én nagyon bénán csináltam az első husi lefagyasztást. Adagokra szedtem, de nem pépeztem össze. Most ha üveges kajába akarom tenni, nem home made-be, akkor botmixerezhetem az egészet újra. Ilyen kis adagot önmagában nem visz a gép. Kép

Gyönyörű idő van, alig várom a sétát! Csak azt nem tudom, mit adjak Nórira és azt sem, hogy magamra mit adjak. Kép Bundazsák még benne van a kocsiban, lassan ki kéne szedni, viszont az overálokat már nem szívesen adom, mert már majdnem kinőttük őket. Ha farmert adok térdzoknival, akkor azért befújhat oda a szél, harisnyát meg bélelt gatya alá nem akarok. Ma megyünk melegítőben bundazsákkal. Ti hány réteget adtok ilyen időben?

KépKép
KépKép
jdora

Flocika
Igen, hintázunk a képen, Anna nagyon bírja, ha nyügi akkor is!! Mostanában már kétszer el is aludt a nyugis ringatózásban. Ráadásul rugós hinta, így időnként leeresztem neki és úgy ugrál, mint a kisnyuszi, hozzá sikítva nevet, kiabál. Nagyon édes!
Amúgy ajánlják is a hintázást gyerekeknek, mert az egyensúlyérzéket és a finommotoros mozgásokat is nagyon fejleszti.
Főzés terén én is mindig el vagyok úszva, általában hétvégén nagyobb mennyiséget készítek, megy a fagyóba...
Ja! Védőnőnk azt mondta, hogy ha rizsliszttel készítem a rántást, akkor nyugodtan adhatom a gyereknek ugyanazt a krumpli- vagy borsófőzit, amit mi is eszünk.7 hósak vagyunk, Nektek ajánlottak hasonlót?
Annának láza elmúlott, de ismét műsoros éjszakáink vannak azóta!!

Kép
smici_robi

Dora,
én is darabosan fagyasztom, eszembe sem jutott pépesen, mert még üveges kajába nem tettem husit.köszi!!!
Zalán is köszöni a bókotKép

Smici,
jó, hogy nem lázas már Anna!
Én nem adnám még ugyanazt neki, mert azért fűszeresebben eszünk, mint amit neki adnék. Asszem a sinlac-os dobozon olvastam, hogy a fűszerek is eléggé allergizálhatnakKép

Én is egész délelőtt ezen agyaltam, hogy mit vegyen fel Zalán. Szóval, harisnyanadrág, bélelt naci, vastag kabát. Egy hosszúujjú body, vékony poló, meleg pulcsi. Vékony sapi, cipő. Na, és bundazsákot már kiiaktattam, kisplédet viszek, ha elaludna legyen mivel betakarni. Aztán majd meglátjuk, hogy leizzad-e szegénykémKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Flocika
OK....Kép)Kép)Kép)
Nagyon jó kis iskola van itt...
Viszont Sasának már ki van nézve a vőlegényKépKépKépKép

H&M
Én nagyon jó cuccokat veszek ott... és a KIK-ben is...

Minyu
Mi Eugendorf-ban lakunk...
Vendég

Akkor ajánlanám a lányos anyukák figyelmébe a kisfiam szemét közelrőlKép
Kép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Lányok!!

Ki tudja mikortól lehet a babáknak állatokkal érintkezni (simogatni, játszani...stb.)???
szilbee

Hrk,
stipi-stop! Miénk! Kép Bár lehet, hogy Nórinak inkább a 2003-2004-es felhozatalból kéne szemezgetnem, mert lehet, hogy Zalán is le "öreg nőzi" Nórit. Kép Kép Viszont nagyon szívesen kifesteném azokat a hatalmas seprűket, most jött rám először a GYES alatt a dolgozhatnék!!! Kép Nem sültetek meg séta alatt? Mi nem öltöztünk ilyen melegen, de a bundazsákot holnap én is kiveszem. Annyira jó volt! Holnap reggeli után el kéne indulni, mert így csak 1 óránk volt, kajára haza kellett jönni.

Smici,
dr.néni nekem is mondott mindenfélét, hogy már mi mindent ehetne Bogyó, fokhagyma a spenótba meg ilyenek. Nem rántást mondott, hanem habarást, hogy az már mehet. De én még eddig csak pici olajat tettem a főzibe, ennyi. A "Csecsemők szakácskönyvé"-ben nem ilyen bátrak. Ott még semmi fűszer nincs a mi korunkra.

Szilbee,
passzolom, sajna.

KépKép
KépKép
jdora

Most az jutott még eszembe, hogy Nóri nem iszik bébiitalokat. Ti isztok? Ha igen, mikor? Víz helyett nem lehet adni, gondolom, nem oltja úgy a szomjat, én is így vagyok a gyümilékkel. Főzelék után nem biztos, hogy jó a gyümölcs, mert azt hamarabb emészti, most úgy tudom, az a divat, hogy kaja után ne együnk desszertnek gyümit. De akkor mikor?

KépKép
KépKép
jdora

Mi eszünk gyümölcsöt kajcsi végeztével, különösen, ha hús is van benne. A C-vitamin segíti a vas felszívódását. Kép Egyébként mi is csak forralt és lehűtött vizet iszunk.
szilbee

Sziasztok

Idora
Oli sem iszik bébiitalokat. Teát szoktam neki csinálni (kamilla, hársfa), vagy csak forralt vizet.
Ja, és szeretném figyelmedbe, illetve Nóri figyelmébe ajánlani MilánkámatKép 2003-as születésű, gyönyörűen mosogat, porszívózik, felmos. Nagyon háziasKép
Kép

Teszek Oliról is egy képet
Kép

Mi ma mindent az udvaron csináltunk. Olibaba kint aludt, evett. Milcsi meg homokozott. Hát ne tudjátok meg mennyi homokot ráztam ki a ruhájábólKép
Teszek Miluról mai képet is
Kép

Ana

Kép
gyomberana

Ana,
nászasszonyod nevét plíz figyelmesebben! Jdora!KépMilánka igazi főnyeremény! Stipi-stopi! Nórika ha rám üt, utál majd minden házimunkát. Kép Remélem Milánka addig is tartja jó szokását és ez nem csak kezdeti lelkesedés nála! Kép Kép Bár így, hogy elárultam Nórika gyenge pontját, lehet, hogy már nem kell Nektek. Kép

KépKép
KépKép
jdora

Jók a képek nagyon, a homokozástól már most ver a víz, remélem addig még edződök! Kép

KépKép
KépKép
jdora

Dóra

Ezer bocs!!!!!!
Ez nagyon ciki és tényleg szégyellem magam! Még bele is pirultam mikor olvastam. Most már illene megtanulnom olvasni, no meg írni is.
Na megyek is, mert fürdetni kell a gyerekeket.

Ana

Kép
gyomberana

Flocika!
Megvettem a könyvet, de nem nagyon használom, azt csinálom, ami jön és ami a gyerek szintjének megfelel.

Hrk!
Hihetetlen pillák! Kitől örökölte?

Lányok!
Mi az a H and M? Nálunk nincs ilyen!!! Le vagyok maradva!Kép

Szilbee!
Sajna nem tudom a pontos választ, de mivel vannak simogatók az állatkertekben, így gondolom 1évesen már biztosan...

Jdora!
Regi nem igazán szereti a gyümileveket, de ha mégis issza, az kaja közben van! Lehet, hogy már írtam, de a gyerekem rengeteget iszik, leginkább teát és vizet! Gondolom azért, mert mi nem szopizunk és kell neki a folyadék.

Ana!
Két ilyen helyes kissrácot! Milánnak nagyon jó haja lehet, szép a szine és erősnek tünik!

Ma voltam fogorvosnál, mert a bal alsó bölcsességfogam úgy döntött, hogy megpróbál kinőni!Kép Csak az a baj, hogy nincs neki hely! Szóval valamikor mennem kell a szájsebészhez, hogy kirántsa! Ez van!! Olyan öreg vagyok már, miért kellett ez nekem...Kép

Kép

Kép
rayo

DorA,
sminkes vagy kozmetikus vagy?
nem sültünk meg, tökjól öltöztettemKép

Zalán is csak vizet iszik, de adtam már neki bébiitalt is,én a cukortartalma miatt nem szeretném, ha hozzászokna.

Ana,
gyönyörűek a fiúkKép

Rayo,
én is ma voltam fogdokinál, nekem tömött. De szerencsére nem fájtKép

Minyu,
hogy sikerült a hétvégi kirándulás?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk, Ana
Szépek a fiúk... KépKépKép

Csucsu
Hogy van Anna? Beválik a diéta?

Szilbee
Miután mi falun lakunk, itt elég gyakori az állat... Sasa kedvencei a tehenek...KépKépKép (szoktam is Bocikának hívni)

Ivás
Kevés gyümilét iszik Sasa... a folyadékszükségletét még leginkább a szopi fedezi...

Végre itt is süt a nap és kezd olvadni a hóKépKép

Betsy
Vendég

Sziasztok!

Betsy: Igen, semmi baja!Nagyon jó ez a Sinlac! Õ régebben hasfájós volt, de ettől a táptól semmi baja! Ebből csinálom a különféle pépeket neki és nagyon szereti. Kíváncsi vagyok, mert azt mondta a doki, hogy 8-9 hósan próbáljak neki tejterméket adni hátha már el is nőtte a tej- érzékenységét.

Kép
csucsu74

Sziasztok!
Tegnap irtam, aztán bocifejjel btöltöttem egy másikoldalt mielött elküldtem volna... Kép

Tábli:
majd kiegészitem, nem nagy munka+egy oszlop az excelbe Kép Csak lehet, hogy kicsit homályosabb lesz, de majd próbálkozok.

Csucsu Kép
gyere gyakrabban! tejterméknél ugye nem a konkrét tehántejre gondolt(ál) hanem kefir, túró stb. Bár nem tudom, ez mennyire okoz allergiát, a laktóz ilyenkor már "kimegy" belöle? Mindenesetre elég fura. Sinlacot nálunk is szeresse az gyermek, de nekünk nem irja fel a doki, hiába kértem (nincs ok, amiért felirná), igy a babaszobán szoktam beszerezni. Ha valakinek ilyenirányú gondjai vannak, szintén ezt ajánlom. Kép

Hrk Kép
vasárnap kirándulás szuper volt, bár "csak" a citadellára sétáltunk fel Csabinál már ez is hatalmas lépés. ÉS! igéretet kaptam, hogy legközelebb (ami 3 hét mulva lesz, mert ezen a hétvégén esküvöre megyünk, utána nagyizunk) Normafához vagy Hármashatárhegyre megyünk. Éljen-éljen Kép

Dóra Kép
Én épp most készülök (a héten) homokozót gyártani. Kép

Floci Kép
Napszemcsit tegnap beadtam a virágüzletbe, remélem, mihamarabb megkapjátok.

Asszem akartam még irni, de most megyek, majd este még jövök.
pusz Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok lányok!

Minyu!
Köszi a szemcsit,haza hozatom apával.Mi ma nem igazán érünk rá,mert ma viszem a fiam felvételizni.Szerintem nekem jobban görcsben van a gyomrom mint neki.Csak észre ne vegye.Kép
Egy Normafás kirándulásra mi is vevők vagyunk!!

Hrk!
Kicsit meginogtam,én tévedtem vagy más,de az ősziek most C&A emlegettek nem H&M .Most akkor nem is tudom mi nyilt,de az Árkádban az tuti. Ha jártál már arra mesélj.
Angol rucira természetesen szeretettel várlak téged is.

Smici!
A mi dokinénink nem ajánlott recepteket,csak hogy együnk már a főzelékhez husit is.A májat és a halat még nem is említette.Pedig szerintem ha már hús akkor jöhet a hal is.
A műsoros éjszaka a fogacska miatt van?

Betsy!
Na jó,nem tartunk igényt a kezére ,de a sulira igen Kép
KIK milyen üzlet?Ilyen nincs nálunk.

Dóri!
Andris nem hajlandó semmit meginni.Nem tudom,hogy nem izlik neki vagy nem tud az üvegből inni.Pedig már lecseréltem a cumit csőrre,de semmi.Csak cici.
A dolgozhatnékodat gyorsan hesegesd el,kell Nórinak egy kistesó!!Vagy kettő.Kép
És miért ver a víz a homokozástól? Majd a mosástól!! Napi 2-3 garnitúra ruha /gyerek. Nekem elhiheted.De ha ruha gondod akad fordulj csak hozzám bizalommal.Kép

Rayo!
A H&M egy üzletlánc,nézd meg a http://www.hm.com/corporate/do?action=viewhome címen.

Csucsu!
Én várnék azzal a tej dologgal.A nagyok nem allergiásak,lehetnék merészebb,de nem vagyok.Az ördög nem alszik.Max egy kis sajt és túró.

Kép
flocika

Sziasztok

Hrk
Fiad kék szemét nagyon irígylem. MIndig ilyen égszínkék szemek, seprű szempillákkal szerettem volna.

Rayo
Köszi a bókot a fiúk nevében. Milcsinek tényleg jó haja van. Pedig egy éves koráig nem vágtuk neki. Én egyszer vágtam a haját. Hát elég is volt. Azóta fodrászhoz hordjuk. Érdekes neki engedi. Olibaba szőke lett, pedig mikor megszületett Õ is barna volt.

Minyu
Magad barkácsolsz homokozót? Nekünk műanyag van. Autó formájú. A mi pici udvarunkba nem is lehetne nagyot tenni. Mi hintát fogunk csinálni jővő hónapban.
Kép
ilyen a homokozónk. A hétvégén kitakarítom és hozok bele friss, tiszta homokot.

És egy kép rólam és Oliról
Kép

Ana

Kép
gyomberana

Lányok!

Be tudnátok avatni engem, mint első gyermekes anyukát, hogy mi az a "Süti süti pogácsa"? Hogy kell játszani, meg ilyenek... Kép
szilbee

Ma nagyon ügyesek voltunk, reggeli után elindultunk sétálni, majdnem három órát csavarogtunk, nagyon klassz volt. Holnapra esőt mondanak. Ennyi volt, két nap, nem sok...

Rayo,
Fogorvos, szájsebész. Kép Együttérzek. Én még nem voltam az éves kontrollon...

Hrk,
Egy parfümériában voltam üzletvezető és ott sminkeltem is.
Cukros a bébiital? Akkor felejtő.

Minyu,
Nem csalódtam benned, micsoda ezermester vagy, Te csinálod a homokozót is! Kép

Floci,
Én nagyon szeretek homokozni a keresztgyerekekkel, csak hiába ráztam ki a cipőket utána, akkor is egy hónapig nem tudtam kitakarítani a lakásból. Kép Ezt még szoknom kell. Kép
Dolgozhatnék hamar elmúlt! Huss! Kistesó lassan várunk szeretettel! Kép
Normafához járunk fel hétvégente, de szívesen megyünk hétköznap is, ha szervezünk össznépi babatologatást! Kép

Ana,
Oli mintha kicsit besokallt volna a sok fényképezéstől! Kép Te viszont jól bírtad. Kép

KépKép
KépKép
jdora

Küldök egy kis "jókedvcsináló" képet is!!
Kép
szilbee

Flocika!
Köszi! Legalább mostmár képben vagyokKép

Szilbee!
Ezt a neten találtam, remélem, hasznát veszed:
Felnőtt játéka a kisgyermekkel:

Kéz-játékok:

Áspis, kerekes,
útifüles, leveles,
bíbola, bíbola,
pacs, pacs pacs.

Kis köröket rajzolunk a gyermek tenyerébe, a végén: "pacs, pacs, pacs"
belepaskolunk.
.................................................................................................................

Két tenyerünkkel simogatjuk a gyermek arcát:

Cicuska, macuska
mit főztél, Katuska?
A tenyerében az ujjunkkal kavargatunk:
Kevertem babocskát,
sütöttem pampuskát,

A két kezét begyűrjük a tenyerünk közé: egyszer jobbra, egyszer balra
lendítjük:

Ide raktam, oda raktam,
Úgy teszünk, mintha az öklét meg akarnánk enni:
utoljára jól bekaptam, hamm, hamm, hamm...

.................................................................................................................

Ence, Bence, kis kemence,
kis medence a Velence,
ne búsuljunk semmit Vince,
tele van az icce, pince

Bubája, bubácska esti csillag ragyog,
Aludjál, aludjál én is álmos vagyok,
Tündér öltöztessen, csillag csókolgasson,
Liliom öleljen, anyád simogasson.
(népi mondóka)
Nem teljesen süti, süti, de hátha...

Puszi mindenkinek
Kép

Kép
rayo

Vendég

sziasztok!
csak gyorsan most, de majd jövök még, ha tudok.

hundm van az árkádban, voltam is, vettem isKép sajna nem túl olcsó, de azért találtam jó áron rucit neki, úgyis itt a névnapjaKép női cuccok is vannak, nem tudtam normálisan szétnézni, mert a férjem is velem voltKép

Ana, nagyon szépek vagytok!

Normafás tali jó ötlet, csak én nem járok autóval, bkv-val nem macerás oda feljutni?

na, rohanok...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Újra itt vagyok. Már hiányzott.
Jól lemaradtam.
Kirándulás, de jó lenne!
Mi budafokiak vagyunk.

És Bettina Sára múlt héten betöltötte az 1 évet Kép

KépKép