Sziasztok topikos várandós barátosnéim!
Zsuzska, neked külön is szervusz, már vártam, mikor veszed a bátorságot, hogy ideírj!
No, azért én még itt vagyok a "középmezőnyben" a 27-28 hetemmel...
Még nem szülök
Egyedül is érzem magam...
Aztán itt van még Almodo is, ő bizony már belépett a 2.trimeszterbe, de Zsuzska, hamarosan te is teljesen fellégezhetsz. De ez utánpótlásnak még mindig nem elég, Fanni, gyerünk, húzz bele, s ugyanez a többieknek is szól!
Unique, megy széjjel a csípőd, illeszkedik be a baba feje, azért ez a sok nyűg. Tudjátok az egyik legjobb barátnőm a nagy nemzeti ünnepen (márc.15) megszülte a kis Botiját, és pont ugyanezekről a fájdalmakról számolt be az utóbbi 1-2 hétben. Azaz, bizony már nincs sok hátra! Viszont Kriszta, te lehet hogy beelőzöd őt??? Az 1 ujjnyira kinyílt méhszáj (belső is?), pláne, ha tornázgatsz és apát sem tiltod el a szeretgetéstől, hamarosan beindíthatja a dolgokat... viszont talán nem is lenne baj, hiszen a kisfiad elég nagy babucinak ígérkezik, nem?
Renóka, csodálatos a pocid, látod, a végére teljesen kikerekedtél.
Egyébként nekem is elég sokat nőtt, 96 cm-nél járok. Most húztak bele a cicijeim is. A súlyt hagyjuk, szerencsére még 1 számjegyű a pluszok száma.
Hát szóval a helyzetjelentés annyi, hogy megjártuk Bécset, mindent megvettünk és ma szóltak, hogy a bútorok is megjöttek a Tótumfaktumtól. A Lutz-os bölcső már itt van összeszerelve a nappaliban, a macska sűrűn szemezik vele, de eleddig még lebeszéltem őt a kipróbálásáról.
Úgyhogy hétvégén a szobácskát is elkezdjük csinálgatni.
Úgy igazán semmi újról nem tudok beszámolni, kint a C&A babaruha kínálata jóval szélesebb és minőségibb cucc is van, mint itthon, a H&M most annyira nem jött be, csak kismama ruhailag. Megvettünk minden kelléket is, kád, sterilizáló, mellszívó, stb. csupa ilyesmit. A vége, le sem tagadom, az 1000 eurót kóstálta...
Pedig azért megnéztük, mire mit adunk ki. Ja, az Esprit bölcső + matrac szuper áron volt, 140 euróba sem került...
Viszont sajna annak ellenére, hogy nagyon figyeltem, és vigyáztam, sűrűn leültünk stb., pénteken kb. 3 órát, szombaton hosszas pihentető éjszakázás után 4 órát vásárolgattunk, hazafelé úton megint sikerült egy csöppet begörcsölni...
Pedig óvatosságól aznap már megint egész szem Terbutalint vettem be, de hiába, ennyit bírok összvissz. 3 óra alatt volt 14 db frankó keményedésem, a párom aszonta, ne is jöjjünk haza, hanem menjünk be megint egy szurira, de szerencsére leállt hazaérkezés után nem sokkal. Még azért jó, hogy túlvagyok ezeken a dolgokon, a szobát a párom nagyjából megcsinálja majd. Hát ennyi.
pusz mindenkinek Norka (27+3)