Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edi,
mi most sajnos nem tudunk menni!
Nagy fába vágtuk a fejszénket. Eladtuk a házunkat és lassan költözködünk kifelé!

Jó talizást mindenkinek!
pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Edi Kép
Te vagy babás???? Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edi-fasírt, majonézes sali
Orsoly-képviselőfánk
Cat-innike
Alena-almás süti
Nikie-csokis csoda
Orsi- pogácsa
Jovi- sajtos muffin
Bogár-
Hurki-gyümivitaminsali
Bea-
Virág-meggyes-csokis muffin
Beszti-tésztasali
Marcsi-krumplisali

Lányok, mi van Dorissal? Szólt valaki nekik?

Hű, leszünk megint jó sokan, ez olyan szupi, lassan nem férünk be a házba Kép13 anyuka, 19 gyerek (leírni is sok)és akkor az apukákról még nem is szóltunk. A tali hivatalos fényképésze jön? Kép
Edi, enyémgyereknek is szüksége lesz egy ágyikóra. köszi. Már ha hajlnadó lesz elaludni. A múltkor is a Maglód táblánál aludt már Kép legfeljebb autóztatom 2 percet azután becsempészem az ágyba.Kép
hurki
hurki

Lányok,
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. Mi is bizakodunk.
VirágKép
Köszönöm. Lementem a számodat és ha már nagyon magam alatt leszek, felhívlak.
SorayaKép
köszi, megnézem.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edi
nem Marcsi az aki bújkál előlünk a nagy pocijával???

Bogár
Kép
Kép
bogár

EdiKép
Mostmár nem mosod le magadról a pocakosságot, ha nem árulod el a titkot.KépKép Én is Marcsira tippelek.Kép

EditkeKép
Sajnálom, hogy nem kaptatok jobb hireket Milánról. De szerintem sem olyan vészes a helyzet, ahogy Virág is irja, ha betartjátok az utasitásokat. Az anyatejes babák védettek.

KrissiKép
Gratulálok Zsének! Spontán babóca lett? Várt Õ is jó sokat rá. Nagzon szépszemű a kisfiad! Gyere mesélj róla gyakrabban, nagyon eltüntél.

HurkiKép
Jön a fotós is, meghivtam.Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!

nem bújkálok, de ha hónapokig felétek sem nézek akkor már nem akartam ezzel meg bejelentkezni. gondoltam úgyis találkozunk majd hisz talira mindig megyeünk ha tudunk, csak esténként fáradt vagyok netezni, nappal meg levike biztos újra telepíteni a gépet ha közelébe mennénk.

egyébként tényleg jön a 2. babánk.

akkor vasránap!!!

marcsi
marcsiria

Tábla javítva, köszönöm az észrevételeket!

Jovi!Kép
Tőled külön bocsánat a tévedésért!

Zsének nagyon örülök és gratulálok!!! KépKépKép

Reditke!Kép
Nagyon sajnálom hogy ezen kell átmennetek, nagyon nehéz lehet. Nagyon remélem, hogy tényleg nem lesz semmi probléma, ahogy a többiek is írták.

Marcsi!Kép
De jó!Kép Gratulálok! Megérte ilyen későn benéznem. Akkor te vagy az! Már majd' kifúrta az oldalam a kíváncsiság! Kép

Hurki!Kép
Én kimaradtam a tali listából!

Puszi, Leone

KépKép
leone

CsajokKép
Olyan irigy vagyok a taliértKép
Én tényleg azt érzem, hogy az életben nem fogunk eljutni Ediékhez, pedig már nem egyszer készültünk menni.

LányokKép
Kérlek ne nézzetek hülyének, de paragépnek Kép nyugodtan nevezhettek, mert egyre inkább azt érzem, hogy az vagyok.
Leírom a sztorit, amit már napok óta tartogatok magamban, de nem mertem ideállítani vele, mégis most már muszáj kiírnom magamból és feltenni a kérdést.
Szóval, amikor voltunk a kardiológusnál, bekérdezett úgy mellékesen, hogy nem mondták-e a kórházban, hogy downos a baba, mert hogy náluk van jellemzően ilyen szívprobléma. Én csípőből mondtam, hogy nem és ott nem is foglalkoztam ezzel, bezzeg utána itthon a négy fal között...
Már mindenhogy nézegetem a kicsikémet, hogy nem fedezek-e fel rajta valamit. Olyan szörnyű.
Szerintetek előfordulhat olyan, hogy egy down-szindrómás újszülöttet nem diagnosztizálnak a Schöpfiben?? Ugye nem???!!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép
Kicsit rég jártam erre...

ReditkeKép
Rossz volt olvasni a soraidat, de tényleg bizakodni kell, Milánnak - és Bálintnak is - magabiztos anyukára van szüksége!Kép
És a pozitív hozzáálás nagyon fontos, és pszihésen sokat segít!Kép
Nagyon soat gondolok Rátok, hogy minden rendben legyen!Kép

LeoneKép
Szuper érzés anyukaként szerepelni a tábliban!Kép
Annyi változott, hogy időközben 30 éves lettemKépKép

KrissiKép
Végre jelentkeztél!Kép
Gyönyörű a nagyfiad!KépKép

Nagyon jó talizást nektek, fényképeket ismét várjuk!Kép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Adrienn vagyok Szegedről!
Első gyermek tervezése előtt állok. Most kezdtük el a projektet. Az a kérdésem hogy hány napig normális hogy nem jön meg, nekem már 3 napja nincs semmi. Mikor kell tesztet venni?
Válaszokat köszönöm!
Sajnos az előzö egy hónapja kb.5 hetesen felszívódott.
musti

Halihó!
Reditke, ez hogy lehetne lehetséges? Azért egy Down-kóros babát fel lehet ismerni, még ha laikus nem is, orvosok, gyerekorvosok, szülésznők mind akkora tapasztalattal rendelkeznek, hogy kizártnak tartom, hogy ne vették volna észre! És te? Neked mi a benyomásod? Szerintem te is észrevennéd!!!! Jaj, nagyon szorítok nektek, bár nem olvastam vissza, csak azt vettem ki a soraidból, hogy a szivecskéjével van gond a babádnak. A kardiológus is megvizsgálta gondolom. Õneki orovs létére nem tűnt fel, hogyha Down-os lenne a baba?!?!? Kép

Cat és Zituska, köszönjük a bókot, szívesen vennék én is egy fotót Botiról és az ikrekről!!!!!!! Sajna nincs időm visszakeresni.

Pusssssz,
K.
shaloya

Reditke!
Nem vagy paragép! Szerintem mindannyian úgyanígy tennénk hasonló helyzetben!
Sajna, a Down-os témához nem tudok hozzászólni, de nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!

Csajok!
Jó talit nektek! Várom majd a képeket!

Stella
36+2

Kép
stella9

LeoneKép
Köszi a táblákat! Tök jó látni ezt a sok anyukát!!!

A hiányzó adataim:
lakhely: Pécs; életkor: 28 év
Puszi

Kép
stella9

KrissiKép
Botiról nemrég tettem fel képet, a fotoalbumok közt a zituska28 fotói név alatt megtalálod!Kép Beakartam linkelni, de nem sikerült...Kép

Mesélj magatokról, ha lesz időd!Kép

AdriennKép
Én is szegedi vagyok.Kép
Sok mindentől függ, hogy mikor mutatja ki a teszt a babát!
Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Rendszeres?
Ha már 3 napja késik, akkor már egy próbát megér!Kép

StellaKép
Még nem varrtak be a Klinikára?Kép
Fantasztikus, hogy még mindíg egyben vagytok, ügyesek vagytok!Kép

Kép
Kép
zituska28

EditKép
Megnéztem megint a képeket Milánról, egyáltalán nem úgy néz ki mint egy Down-os baba. Azért annak jól felismerhető jelei vannak, biztosan észrevették volna a dokik! Hívd fel a kórházi gyerekorvost aki foglalkozott vele és mond el neki milyen bogarat ültettek a füledbe, biztosan meg fog nyugtatni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ReditkeKép
amikor minket a több hónapig tartó sárgasággal riogattak, én is annyira beparáztam, hogy felhívtam a benti gyerekorvost, Völgyesi Gabriellát, nagyon rendes volt, és egyáltalán nem hajtott el. Esetleg kérdezz rá, hogy mi a véleménye.
Utánaolvastam:
"...általában már születéskor felismerhetők a betegségre jellemző fizikai jellegzetességekről.Ezek:
-az arc lapos, a szemek ferde vágásúak, az orr lapos, széles
-a fej és a nyak hátsó része lapos
-a kisbaba izomtónusa csökkent
-az 5. ujj rövid, a tenyéren csak egy áthaladó ránc van
-szellemi visszamaradottság, lassú fizikai fejlődés
A diagnózist orvosok állítják fel a születéskor"

Szerintem ilyet nem lehet nem észrevenni. De ha még mindig van kétségetek, és kéne egy genetikus, akkor csak szólj, mert mi voltunk még a lombik előtt annál, akit ma az egyik legjobbnak tartanak Mo-on, és vérvizsgálatból gyorsan tisztáz mindent.

Bea

Bea
regibeus

EditkeKép
Én is hasonlókat olvastam, mint Bea, hogy születéskor felismerhető küllemi jegyei vannak a Down-nak. Milán baba olyan kis tündérszép, végignéztem a képeit,nyugodj meg efelől,biztos nem az.
Nagyon szorítok, hogy a lyukacskák beforrjanak!!!

KépKép
KépKép
kirri

bocs, Völgyesi Ibolya, nem Gabriella
Bea

Bea
regibeus

Edit Kép
szerintem mindenki parázna ilyenen, ha nekiszegeznek egy kérdést.
De tényleg én sem értem, hogy akkor a kardiológus - aki iszonyú sok down-os babával találkozik- miért nem mondott erről semmit.
szerintem a down azért egy nagyon jól felismerhető rendellenesség.

de figyelj! ha bármi kérdésed van, akkor vidd inkább a babócád dokihoz, minthogy ilyeneken agyalj... pikk-pakk eloszlatnák minden kételyed.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
Abszolút normális, hogy parázol, én is teljesen berezelnék. De: szerintem sem látszik semmi a gyereken. A Tücsökzenén, ahova járunk, az egyik kislány testvérkéje, aki nemrég született, és az anyuka őt is el szokta hozni, Down kóros. Már egész kicsinek látszottak rajta a betegség jelei.

Minket a kórházban szintén megijesztettek anno, mert Zéti tenyerén egy áthaladó ránc van, ahogy Bea is írja a tünetek között. Fel is tüntették a zárójelentésén, mint különleges ismertető jelet. Persze én rögtön megijedtem, mert már korábban, a rossz AFP-m miatt mindenfélét összeolvastam a Down kórról, és emlékeztem erre a jelre is. Viszont ott rögtön kifaggattam az ottani gyerekorvost, aki többször is megnyugtatott, hogy ez nála csak egy különös ismertető jel, nem betegségre utal.
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, de hidd el, lesz még tali. Egyszer tuti, hogy eljuttok végre! Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

ReditkeKép
Én biztos vagyok benne a képek alapján, hogy Milán nem Downos baba. Annak jól látható jelei vannak, amik nagyon szembetűnőek.
Emlékszem ám egy olyan korábbi parádra is, hogy Bálint szellemileg nem teljesen ép, de szerencsére annak sem volt semmi valóság alapja, mint ennek sincs, nyugodj meg.KépKép

MarcsiKép
GRATULÁLOK !Kép

Cat
Kép
cateye

Mivel Leone említett, megirom. Megtalálták a sikertelenség okát, egy hetet feküdtem az I.sz. női klinikán, tegnap jöttem haza 15 cm-es vágással a pocakomon. Kép A szövettan eredménye márc. végén lesz meg, addig kicsit idegeskedem. Kép A jó hír, hogy van még 2 petefészkem és mindkét petevezetőm átjárható. Kép

Edit! Kitartás a sok rosszhoz! Minden rendbe jön!
Zsének nagy gratula, nem is tudtam, hogy babás lett! Kép

A.
andi28

sziasztokKép

tali tuti jo volt mint mindigKép Edi, otthagytuk Lacko szandijat, szal lehet egyik nap telleg atugrunkKép Alena, az almas suti receptjet beirnad ide? es Jovi, te pedig a sajtos muffinet, mert mar nem mindenre emlekszemKép

Viragnak jobbulast, Orsitol pedig toredelmes vallomast kerunk, merre jartKép

Andi: sajnalom, remelem semmi komoly nem derul ki.

orsoly
orsoly

EdiKép
Nagyon szuperül éreztük magunkat a talin, köszönjük szépen a meghívást!Kép Még utána elmentünk Kecskemét környékére geoládázni, és egész úton azon a sztorin röhögtünk Zolival, amit a Te Zolid mesélt, hogy Sára és Soma hogy veszekszik a semmin.KépKép Még mindig fülig ér a szám, ha erre gondolok. Kicsit megrettentünk a jövőnktől, de sebaj.KépKép

NikieKép
Kár volt Bogit betegen elhozni a talira, mert nagyon csúnyán köhögött, és délutánra az én fiaim is elkezdtek köhécselni.KépKép Ilyenkor gondolni kell a másik 15 gyerekre, és főleg az apróbbakra, mert náluk súlyosabbak a következményei ennek.

AndiKép
Sajnálom a műtétet!Kép Remélem nem lesz semmi gond! Kivettek valamit? Mostmár próbálkozhattok újból?

OrsiKép
Én is kíváncsian várom az indokot, de nyomós legyen ám!KépKép

Cat
Ps. Este Zoli felteszi a képeket.

Cat
Kép
cateye

Holnap megyek a Kaáliba tesoügybenKép Sajnos a férjem eredménye megint nagyon rossz lett, viszont nekem legalább most nincs endometriózisom.

Lányok! egy barátnömnek lesz pár nap mulva HSG-je és PCT-je, kérdezte de nem tudom, melyikért mennyit szoktak fizetni. Akár priviben is jöhet, légyszi irja meg valaki!

Andi! Remélem gyorsan meggyógyul a seb! És hogy utána minden összejön.

Ja és a gyerekek nagyon bájosak! Imádom amikor képet tesztek fel!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi mindenkinek!
Nekem valószinű endóm volt (Karmen örülök, hogy neked nem jött elő újra Kép, de gondolom ez biztosan csak a szövettanból derül ki. Egyenlőre nem próbálkozhatunk. Kép

Andi
andi28

Cat
Kép
cateye

Helló Csajok....
sajna nálunk nem úgy alakultak a dolgok, mint terveztük.
Karcsi iszonyú csúnyán köhögött már pénteken, de szombaton már furcsa sípolós volt, amikor levegőt vett. Mondom ---> ügyelet, még mielőtt bármi lesz.
Tüdőgyulladás gyanú... esetleg hörghurut, a doki nem bírta eldönteni, mert volt is zaj meg nem is.
kapott minden francot, de így nem akartam itthon hagyni, mert elég gyenge is.

azért ma kimerészkedtünk a napsütésre! ez mindenkinek jót tett.

szóval sajnáljuk, hogy nem tudtunk menni.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

óóóóóóóóóó
megnéztem a képeket... azóta mégjobban fáj a szívem Kép Kép
nagyon szuper lehetett Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Én is megnéztem a képeket. Látom volt eszem-iszom, dínom-dánom.Kép A gyerkőcök nagyon édesek!
Látszik, hogy mindenki jól érezte magát.Kép

EdiKép
Szuper a lakásotok!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Szuper volt Ediéknél!Kép

Cat!
Boginak semmi baja nem volt szombaton sem, aztán a kocsiban 1x2x köhögött, és ott a talin is, vettem észre, azért is jöttünk el. Tegnap indult el nála valami, most is köhécsel viszem dokihoz.Kép Betegen persze nem viszem közösségbe. Kép
Ne haragudj, és mi van a fiúkkal? Hülyeség ne haragudj-ot mondani, de nagyon rosszul esik KépKépKéphogy talán Bogitól kaptak el valamit, tényleg nem volt még semmi baja szombaton, de vasárnap reggel sem, ha tudom előre, inkább otthon maradunk. Mi van a srácokkal?
Remélem semmi baj!!!!!
Többiek?
nikie

NikieKép
A fiúk köhögnek, alig aludtunk éjjel.Kép Előtte semmi bajuk nem volt, hogy Edihez mentünk, és biztos, hogy Bogitól kaptuk el, mert többször láttam a talin, hogy nagyon köhögött, és sőt szerintem lázas is volt, vagy hőemelkedése lehetett, mert egyszer amikor megsimogattam, akkor elég meleg is volt.KépKépKép A párom is észrevette, hogy köhögött párszor, pedig Õ aztán ilyenre sosem figyel. Persze ha nem tudtad előre, akkor nem tehetsz róla, csak szólok, hogy bölcsibe így ne vidd szerintem. Adtam nekik calciumot, meg c vitamint, mivel lázuk nincs, nem viszem egyenlőre orvoshoz őket, csak ha belázasodnak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok talis lányok!

Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni. Összeszedtem egy csúnya mellgyulladást.
Szombat este elkezdett rázni a hideg és fájni a fejem, ízületeim - de valami kegyetlenül. A jobb mellem nagyon érzékeny volt már napok óta, de nem gyanakodtam. Aztán tegnap az is bepirosodott és forró volt. Vasárnapra be is lázasodtam. Komolyan mondom, életemben nem voltam ilyen rosszul. Egész éjjel meg sem bírtam mozdulni, Berci etette Ádámot. Bea jól beijesztett, aztán felhívtam Arnit aki rámparancsolt, hogy menjel el az ügyeletre - így végül hajszál híján megúsztam a kórházat. Kaptam antibiotikumot, jegelnem és fejnem kell, bárhogy is fáj (nagyon!). Persze a tejet ki kell önteni.
Az a rossz, hogy előtte is fejtem szoptatás után - merthogy Ádám az utóbbi időben nem volt hajlandó valami sokat szopni - és mégis begyulladt.
Remélem nem fordul rosszabra, mert akkor fel kell vágni.
Megnézem a képeket!
Virág

KépKép
virág33

Reditke! (Idáig jutottam az olvasásban..) Egy laikus is elsőre látja, ha Down-os egy baba! Annyira tipikus pofijuk van, amilyen a Te kis Borisz-Milánodnak NINCS! (Bocs a boriszozásértKép)
Most elolvastam, amit a többiek írtakKép És remélem, már megnyugodtálKép Dokival beszéltél? (Schöpfi gyereko.)

Mi is jól éreztük magunkatKép
Edi: köszönjükKép Mi meg a "pelenkázó készletet" hagytuk ott, nyugodtan tedd magadévá a popsitörlőt!Kép Bercikém annyira angyali volt Nálatok, hogy meg is lepődtemKép

Marcsi: én ott, akkor nem gratuláltam. Akkor most: GRATULAKépKép (Mesélj, mikor, hogyan?!)

Puszi:
Jovi

Ui. Orsoly nem felejtek! Írom a recitKép leközelebb! (JA, és köszi a felvezetést, én tuti eltévedtem vóna)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

CatKép és ZoliKép
Köszi a képeket, nagyon jók lettek megint. Sára kapásból sorolta a saját kis ismerőseit: Samu, Oli, Eszter, Levike, Dana, Lackó. Még arra is emlékezett, hogy a Samu apukája rajzolt a táblájára.Kép Fiúknak jobbulást!Kép

JoviKép
Az az igazság, hogy Sára már magáévá is tette a popsikrémet, hiába no, ez a kedvenc márkája, nem tudott neki ellenállni. Szerencsére most csak az arcápolásig jutott.Kép Legközelebb kaptok egy cserecsomagot, de jöhettek ám talin kívül is.Kép

OrsolyKép
Várlak téged is, vagy ha megyünk Auchanba bedobjuk.

BogárKép
Itt maradt egy cuminak a kupakja is, úgy tippelem az a tiétek.

LeoneKép
Neked mégegyszer köszi a sok segítséget.Kép

OrsiKép
Nem szép dolog, hogy mindig erre a szegény emberre fogod a hiányzást, legközelebb már valami más alibit találj ki.Kép Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, Karcsinak jobbulást.Kép

VirágKép
Sajnálom, hogy Ádám babáról is lemaradtunkKép, neked is jobbulást, remélem megúszod a komolyabb bajt.

EgcsiKép
Köszönjük a dícséretet, mi direkt talira vagyunk berendezkedve.Kép

Edi
edi

Edi Kép
Mi az, hogy mindig???
összesen ezen kívül 1 db talin nem voltunk... ha jól emlékszem. Kép Kép
de mehetünk talitól függetlenül is meglátogatni titeket Kép Kép
(ha kihevertétek a talit Kép)

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
És azon az 1 db-on is Karcsinak kreáltál valami betegséget, meg most is, tehát az összes (2 db) hiányzásotokat rá fogtad, úgyhogy jogos a mindig!Kép
Talit kihevertük, jöhettek.Kép

Edi
edi

Edi Kép
Köszönjük szépen mi is a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Zéti úgy kifáradt, hogy mire elértük Vecsést, már tátott szájjal aludt, egészen hazáig.

Cat-Zoli Kép Köszönjük a fotókat, nagyon jók lettek!

Orsoly Kép Receptet majd írom, nem felejtem el remélem. Ha mégis, nyugodtan szólj rám!

Virág Kép Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál. Mielőbbi gyógyulást! Kár, hogy nem láthattam Ádámot, már olyan kíváncsi vagyok rá. Vigyázz, mert aztán egyszer meglátogatlak! Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Edi Kép
jogos Kép jah, pasira fogom... de hát ő már csak ilyen kibúvós alkat... már azt is mondtam neki, hogy tuti emiatt lett csak beteg Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsajokKép
Szuper lehetett a tali!
A gyerkőcök nagyon aranyosak és a helyszín is remek!

EdiKép
Szuper a lakásotok! Igazi kis gyerekparadicsom! Tényleg, mintha a talikra rendezkedtetek volna be!!

Betegeskedő Anyukák, Apukák és Lurkók!
Jobbulást kívánok mindannyiótoknak!

Pusza
Stella, még mindig 3 in 1
36+4

Kép
stella9

StellaKép
Úgy látom úgy kell kirobbantani a srácokat.Kép Nagyon jól érzik magukat odabent. Biztosan szép súlyuk lesz!Kép Te hogy bírod?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Virág!

Én nem szeretek ilyesmibe beleszólni, de azért talán mellgyulladásban van egy kis tapasztalatom (Nátán születése után 3 hónap alatt 6-szor volt, amíg megtaláltam a kiváltó okot).
Szóval:
1. Lehet olyan antibiotikumot kapni, ami mellett lehet szoptatni (pl. Augmentin), csak a mellgyulladás ill. antibiotikum szedése miatt nem kell felfüggeszteni a szopit és kiönteni a tejet. Sőt, ha nálatok egyébként is gond van a szopikedvvel, akkor pláne nem jó, ha a szopi helyett cumisüveget kap Ádám. A szopit lehet fekve, ágyban tenni, ha nem érzed jól magad, apuci majd odahozzaKép.
2. Mellgyulladásnál nagyon jó, ha a baba szopik, sőt bizonyos pozíciók még jobbak is (az, amikor a baba álla a csomó felé van), mert a szopi sokkal hatékonyabb, mint a fejés.
3. Jegelni csak nagyon minimálisan, helyileg szabad, mert a jegelés apasztja a tejet. Az még mellgyulladásnál sem cél. Sokkal jobb, ha közvetlenül fejés, szopi előtt olyan meleg vízzel mosod meg, gyengéden masszírozva, amit még a bőrőd elvisel.
4. Ha bizonytalan vagy, telefonálj szoptatási tanácsadóknak. Õk ezt tanulták, tudnak segíteni, szaktanácsokat adni, vagy olyan helyet, ahol tudnak segíteni (bocs, hogy ezt mondom, de én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezt mindenki jól csinálja, én is hallottam kórházban olyan tanácsokat, amik abszolút nem szopibarátok voltak).
Lelőhelyük: http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=ibclc_szak

Jobbulást!!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!Kép
Én éjszaka jövök, mint mindig. Kép
A képeket én is felraktam, www.kep.tar.hu/leone ott a "Tali Ediéknél" galériában vannak a mostani képek. Mi azért nem vagyunk olyan jó fotósok mint Caték, van benne jó pár életlen kép is és sajnos nem minden gyerekről volt időnk képet csinálni. (Pl. pont Oliról és Samuról nemKép) A képek 30%-ra kicsinyítettek, ha valaki kéri az eredetit írjon.

Edi!Kép
Köszönjük még egyszer a vendéglátást, igazán semmiség volt az a kis segítség. Remélem nem baj, hogy a szomaton készült képeket is felraktam a galériába, így le tudod menteni őket.

Virág!Kép
Nagyon sajnálom hogy nem tudtatok a talira jönni, úúúúúgy szerettem volna látni Ádám babát! Pláne sajnálom hogy ilyen rosszul voltál, remélem hamar elmúlik ez a mellgyulladás.

Orsi!Kép
Kár hogy nem találkoztunk, hiányoltunk titeket is!

Alena!Kép
Azt a receptet nekem is küldd már el légyszi!

Cat!Kép
Sajnáltam hogy nem tudtunk beszélgetni, mert mi viszonylag későn érkeztünk, vagy ti indultatok haza korán? Kép

Bogár!Kép
Majd a ti képeiteket is megkukkanthatjuk valahol?

Andi!Kép
Hátha mostmár sinen lesztek! Drukkolok nagyon! Ne csak akkor gyere ha emlegetünk, szívesen olvasnánk többet rólatok!

Puszi, Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Nagyon jók a képek!KépKép Szerintem pont jó, hogy a Tieitek kicsit mások, mert legalább mindenkiről van bőven kép. Sajnos eléggé elkerültük egymást, Ti későn jöttetek, mi meg korán mentünk, mert kidőltek a fiúk. Úgy beszélgettem volna én is még. Na de mi a jó idővel elkezdtünk országot járni, így valamikor kikötünk nálatok.KépKép Ezt veheted fenyegetésnek is.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

EdiKép
Csak hogy mi se maradjunk ki, köszi megint a lehetőséget, és hogy még mindig ilyen jól viselitek a babanetes megszállást.Kép gyermekünk új oldaláról mutatta meg magát, kicsit féltem, hogy a sok gyerkőctől megijed, ehelyett jókedvűen kurjongatott, pedig becsszó nem kapott előtte semmi alkoholtartalmút. Egyébként a tali óta minden reggel jókedvűen kiabál, még mindig nagyon szereti a hangjátKép

StellaKép
Te aztán jól bírod! Mekkora a pocakátmérőd?Kép

BesztiKép
Virág beszélt szopis tanácsadókkal, szerintem pont ők javasolták ezt khm...

Képek szuperek, majd én is felrakomKép

JoviKép
Berci nagyon édi voltKép

OrsiKép
Majd legközelebb. Fontos kérdés:nagyon hiányoljátok már a mérleget??? Ha igen, csak szólj nyugodtan!!!! Én még használom, mert a védőnő rendszeresen kéri a súlyt, és ha nem tudom megmondani, akkor be kell menni,de ha kell, az se baj, havonta egyszer besétálunk, nem ügy.

CatKép
Fiúk hogy vannak?

Bea

Bea
regibeus

EgcsiKép
Hát, remélem azért robbantani nem kell, de tényleg jól elvannak odabent Kép!
Én egész jól bírom. Nincsen semmi bajom, nem fáj semmim és a súlyt sem érzem terhesnek.
Csak kicsit fura a méret.

Viszont tegnap este óta ha állok, vagy járkálok, akkor picit szúrkál a hasam alja Kép!
Hogy mi mindennek tud örülni az ember!!
Remélem, hogy ezek már tényleg jelek!

BeaKép
Mire nem jó egy tali!!! Biztos élvezitek, hogy a gyerkőc felfedezte a saját hangját!

Pocakot szombat este mértem utoljára. Akkor 120 cm volt.
Most már elő sem merem venni a mérőszalagot, mert szerintem ez is csal, mint a mérleg Kép!

Holnap megyünk dokihoz. Nagyon kiváncsi vagyok a skacok méretére, a méhszájra és arra, hogy bennt kell-e maradnom.
De mindenképp adok majd hírt magamról!
Pusza
Stella

Kép
stella9

EgcsiKép
Hát, remélem azért robbantani nem kell, de tényleg jól elvannak odabent Kép!
Én egész jól bírom. Nincsen semmi bajom, nem fáj semmim és a súlyt sem érzem terhesnek.
Csak kicsit fura a méret.

Viszont tegnap este óta ha állok, vagy járkálok, akkor picit szúrkál a hasam alja Kép!
Hogy mi mindennek tud örülni az ember!!
Remélem, hogy ezek már tényleg jelek!

BeaKép
Mire nem jó egy tali!!! Biztos élvezitek, hogy a gyerkőc felfedezte a saját hangját!

Pocakot szombat este mértem utoljára. Akkor 120 cm volt.
Most már elő sem merem venni a mérőszalagot, mert szerintem ez is csal, mint a mérleg Kép!

Holnap megyünk dokihoz. Nagyon kiváncsi vagyok a skacok méretére, a méhszájra és arra, hogy bennt kell-e maradnom.
De mindenképp adok majd hírt magamról!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől hogy csak így idepofátlankodom, de lombikos babát várok nyárra és volna egy kérdésem.

Amniocentézist csináltak febr. 21-én.
Megjött a Genetika eredménye: "kromoszóma rendellenességet nem találtunk".

A leleten volt még egy megjegyzés, miszerint a "meddőséggel kapcsolatos genetikai rendellenességek kimutatására ez a vizsgálat nem alkalmas".
Nem tudom, hogy ezt kifejezetten a lombikos procedúra esetleges szövődménye miatt írták-e rá, de másoknak akik spontán babásodtak nem volt ilyen megjegyzés a leleten. Azt elmondták a tanácsadáson, hogy a magzatvíz vizsgálat elsősorban a Down-kórt meg pár gyakoribb problémát szűri, az összes rendellenességet nem tudják kimutatni.

Szóval a kérdés azokhoz aki szintén lombikos és volt már ilyen vizsgálata: nektek volt-e hasonló megjegyzés a leleten?

Bocs hogy zavartam és köszi mégegyszer.

Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Bea Kép
egyáltalán nincs rá szükségünk, majd ha meglesz a tesó Kép utána kell Kép Kép addig tuti nem. Maradhat nyugodtan.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?