Sziasztok!
Cory,
Én is sok boldogságot kívánok a kislányhoz! Nálunk egyszerűen a Liza nevet kapta volna Olivér, ha némileg nemileg másképp alakult volna a helyzet
De hogyan érted, hogy békén hagytak benneteket? Már ha lehet érdeklődni... mert egyből arra asszociáltam, hogy teljesen "rátok hagyták" a szülést segítség nélkül, hiszen a 3. baba szülését már úgyis mindenki rutinból magának lerendezi(rajtam kívül, aki 1 hétig nem tudtam, hogy éppen szülök vagy nem szülök
Jaj, de sóhajtozok itten egy ilyen kis összegombóckodott babóért... de puff, már fejbe is húztam magam, hogy észhez térjek
Szilvamag,
Jaj, hát persze, hogy Olivér rajzolta a lámpákat! Nem lehet kivenni, milyen kis egyszerű, kezdetleges formavilága van a rajznak? Csak nem gondolod, hogy én rajzolok ilyen gagyin??
Na jó, mégis én rajzolok ilyen gagyin, de másnak ne mondd el
Ja, és az etetős kép nagyon aranyos a lányokról!
Cas,
Édesen alszik Sebi azon a fotón
Remélem, már nem beteg!
Á, nem tudni, hogy villanyszerelő lesz-e Olivérből vagy táncdalénekes. Egyelőre mindkettő szakmára gyúr
Hmmc,
Annyira jó, hogy írsz ide Dorináról, lehet, majd magánzóban is igényt tartanék a gyereknevelési tapasztalataidról, ha lehet. Marcival pont ez a helyzet ovival, barátkozással kapcsolatban, Mi is nagyon aggódunk az általad említett következmények ("mélyre süllyedés", stb. )miatt, ezért is kerestünk neki gyorsan egy szakembert (ovi pszcihológus vagy mi), hátha segít megoldást találni Marci problémáinak kezelésére, mert mi évek óta nem sok fejlődést látunk e téren.
Egyszerűen borzalmas, hogy van az embernek egy nagyon érdeklődő, korához képest széles ismeretekkel rendelkező kölke, és pont az ilyen gyerekek "vesznek el" a közösségben, mert nincs meg a lehetőség a fokozottabb pedagógusi odafigyelésre, de leginkább megfelelő hozzáállás hiányzik szerintem.
Nikcsi,
De miért különböztettek meg benneteket így??
A hivatali sorbanálláshoz:egy gyerekkel még jól ki lehet használni az ilyen lehetőségeket, de már a 3 gyerekes kommandómmal semmi pénzért nem akcióznék semmilyen hivatalban, az tuti. Max. ha azonnal behívnak ügyintézni és addig a 3 gyereknek külön bemutatót tartanak a fénymásolókkal, iratmegsemmisítőkkel vagy egyéb érdekességekkel
Ilba,
Benedek király a vizi trónon!
Nagyon vidám kis fiúcskának látszik a fotókon!
Viki