Andi
Ugyanez van nálunk is, Kristóf ébredés után egyből mászik át a fejemen, hiába könyörgök, hogy csak még 5 perc, de nincs kegyelem
Miron nagyon édi
Eveka
Kérdésed pont aktuális.
mára Kristóf 4-szerre is elkapta a náthát. Ezzel világrekord felállítására készülünk, február eleje óta egyhuzamban betegeskedünk, mindegyik alkalommal min. másfél hétig beteg, 1-2 napig utána jól van, aztán kezdődik előlről minden.
Most már nagyon reménykedtem benne, hogy végleg vége, már mindhárman kikúrálódóban voltunk, erre ma éjszaka újra előlről kezdődött minden. (én is aludtam 3 órát)
Piszkosul elegem van már ebből az állandó betegeskedésből, nem alvásból, dokinénihez járásból, gyógyszerekből, orrszívásból és abból, hogy az elmúlt másfél hónapban kb. 3-szor voltunk kint sétálni.
És mi a garancia, hogy nem kapja majd el ötödszörre, hatodszorra, hetedszerre, most már akkor egész életünkben ez lesz? Kristóf visszefertőz engem, mi ketten Apucit, ő vissza az éppen gyógyuló Kristófot, ő megint engem, mi megint Apát, ő megint Kristófot...
Pedig már agyba főbe tömjük magunkat vitaminnal, homeós cuccokkal, kétóránként szellőztetek, aki épp beteg, az nem fürdeti Kristófot, nem visszük társaságba, ennél jobban, már hova vigyázzunk?
Nagyik se tudnak jönni, mert anyósomék egyrészt betegek, másrészt Tunéziában süttetik magukat. Én anyukám pedig szintén iszonyat náthás.
Tiszta kész vagyok már. Éjszaka már itt bőgtem. Nem hiszem el, hogy megint minden, negyedszerre is kezdődik előlről. Ráadásul ha Kristóf beteg, folyton hány. Hány a köhögéstől, hány, mert nem tud aludni, hány minden kajától, már az egész lakásunk egy nagy hányás.
itt jön a szép idő, mi meg itt rohadunk bent egész nap.Annyira elegem van már.
Persze tudom, Manónak se élvezet betegnek lenni, sajnálom is rendesen, de engem ki sajnál?
Apucim tegnap este elment egy hatvani haverjához, ott aludt nálunk, ma meg mentek Pestre egy számítógépes játék találkozójára, késő este jön majd csak haza. Holnaptól dolgozik. Nekem ki segít?! Kajánk sincs itthon, de hogy én főzni nem fogok, az tuti biztos, inkább éhenhalok. Nem hiába sikerült 68-ról 55kg-ra fogynom.
Bocsi, hogy csak panaszkodni járok ide.
Babus