Sziasztok!
Gesztenye!
Szorítok, hogy visszahúzódjon a babavárás ideje alatt a ciszta.
A kajával nekem is előfordul ez a kóstolgatás. Érzem, hogy éhes vagyok, de hogy mi esne jól, arra csak passzolok. Nagy nehezen kitalálok valamit, de az első falatnál inkább abbahagyom.
Iza!
Aranyos vagy, hogy hiányolod Marcit. Frissek most ezen a gépen nincsenek, de válogatok nem túl frissből, Általatok még nem látottból
Cupicica!
Épp ma láttam, hogy egy másik topikba írtál, de ide nem
De most örülök, hogy újra itt vagy
Babóca pedig nemsokára majd megmozdul
Kriszkrosz, Erika!
Időpont még nincs egyeztetve, de írok Juditnak emilt, ha meg nem válaszol, akkor hívom. Eddig úgy beszéltük, hogy délután lenne Juditnak is jó, nekem mindegy
Erika!
Nekem 8-án vették le és ma érkezett meg az eredmény. Ha Érdre mész az SZTK-ba, akkor ott csak szerdán veszik le AFP-re a vért, beküldik valamelyik kórházba, majd visszaküldik az eredményt. Nekem 7-10 napot mondtak és bejött
Pilchard!
Köszönjük szépen az infokat! Gratula a pocaklakódhoz
Csengő!
Hányingerrel, hányással hogy állsz? Remélem minden okés már!
Mikidnek ugye semmi baja nem lett az ágyról leesés után.
Andi!
A rossz étvágy semmi rossznak nem jele. Most minden fel van bennünk borulva és ez van. Ez legyen a legnagyobb problémánk az egész terhesség alatt, hogy nincs étvágyunk
Gesztenye!
Jó, hogy minden okés volt a dokinál
Nekem a belgyogyira, EKG-ra a nőgyogyim adott beutalót, de a hülye belgyógyász nőci húzta rá a száját, mivel a doki pesti, míg belgyogyire Érdre mentem. Nem tudom, hogy nálatok mennyire akadékoskodóak.
Gigi!
Gratula a jó eredményhez! Nagyon szurkolok hétfőre Petihez! Utána talán kiderül Petra vagy Péter
Rejo!
Sajna tudatlan vagyok a Down szűréses vérvételekben
Szerintem nem korai a 16. héten a 4D, csak ha magunkból indulok ki. Mi Marcival a 17. héten voltunk és annyira édes volt, igaz mi nem pofinézegetőbe mentünk, hanem a gen. uh. előtt egy nagyon jó felbontású gépen, jó hírű orvostól megnyugtató szavakat reméltünk. Meg is kaptuk
Klassz volt, mert még mindene benne volt a felvételben, a mozgása is élmény volt. A kései uh-oknál inkább az a "probléma", hogy a baba részleteit tudják felvenni - szerintem. Ja és ott már akkor 150%-ra megmondták, hogy kisfiunk lesz
Egyébként nem értem a Praxis ellenállását, lebeszélését az uh-ról. Két éve még nem voltak ilyenek. Mi a gen. uh. és a 30. heti uh. között szeretnénk valamikor menni, de remélem nem akarja nekem senki megmondani, hogy mikor menjek. Ha én el szeretném költeni a nem kevés pénzemet, legalább hagyj döntsem el, hogy mikor szeretném.
Köszönöm szépen mindenkinek az AFP gratulákat!
Puszi: Melinda