Sziasztok!
Elõször is nagyon szépen köszönjük Orsinak a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
Teljesen kivagyok, nem tudom, mi van Lilivel.
Azzal kezdõdött, hogy tegnapelõtt és tegnap hasmenése volt szegénykémnek. Na, rájöttem, hogy valószínûleg a meggytõl van. Lara, Orsi, nálatok is volt ilyen "mellékhatás"?
Aztán tegnapelõtt este éreztem, hogy Lili meleg, megmértem a lázát, de nem volt semmi, valószínûleg csak melege volt. Ma viszont megint nagyon melegnek éreztem, most 38,2 volt végbélben, és szegénynek a szemén is látszott, hogy van valami, ráadásul egész nap alszik, ami mostanában nem jellemzõ rá (bár ez is írható a meleg számlájára, mert ugye most Jázmin is alszik, ami nem semmi
) Szóval szegény lázas lett. Mivel a dokinénihez már nem értünk volna oda rendelésre, telefonáltam, és kiderült, hogy a dokinénink szabin van
, csak helyettesítés van. Na, megkérdeztem, hogy lehet-e attól magasabb hõmérséklet, hogy meleg van. Azt mondta, hogy persze, ha megmérnénk a miénket, az is valószínûleg magasabb lenne, úgyhogy ha így marad, akkor nincs semmi baj. Ez gondolom, azt jelenti, hogy ha nem lesz magasabb. De szegény nagyon meleg volt, úgyhogy beadtam neki egy fél kúpot. Most úgy alszik, mint a bunda, pedig ilyenkor pörögni szokott.
Viszont most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy a foga, mert szegény annyira nyáladzik, meg mindent rág, még a térdemet is, pedig azt sosem szokta. Ráadásul enni sem nagyon evett, inkább cicizik. Gondolom, ettõl van a láz. A hasmenés meg biztos a meggytõl volt, mert ma már nem adtam neki, nem is volt semmi.
Na, ezt korábban írtam, azóta elvittem Lilit az ügyeletre, úgyis itt van a sarkon. Adtak gyógyszert, mert kicsit piros a torka is, és azt mondták, továbbra is lázas lehet. Nagyon kedves volt a dokinéni, de az asszisztens... Elõször is tiszta hülyének nézett, hogy minek viszem be a gyereket, ha csak lázas. Mondtam neki, hogy beadtam kúpot, aztán este megnéztem, és még följebb is ment neki, de nem baj. Egyébként ettõl féltem, hogy majd így bánnak velem. De nem érdekel, a lényeg, hogy megnyugodtam kicsit. Utána a "kedves" asszisztensnõ még a dokinénit is lehurrogta, hogy beszéljen már hangosabban, mert õ már itt van 1 óra óta, és zúg a feje. Mellesleg a légkondi zúgott. Na mindegy, ez is egy élmény volt.
Az uszi tényleg nagyon jó volt. Szegény Gabó hogy elfáradt! Azért Jázmin jól bírta ahhoz képest, hogy most voltatok elõször. Hanga meg aztán szokás szerint nagyon ügyi volt. Norcsi, Titeket nem láttalak.
Orsi!
Veletek van valami újság? Jázmint olyan aranyos volt, olyan jól elvolt Benivel
! A mi babáink azt hiszem, még kicsik hozzájuk, de nemsokára már szerintem együtt is tudnak játszani.
Gabómamó!
Nagyon-nagyon köszi a pizzás ötletet. Soha nem jutott volna eszembe. Igaz, végül nem rendeltem, hanem hazafelé bementem egy boltba, vettem fagyasztottam, aztán dobtam be a sütõbe meg a mikróba is, úgyhogy pont jókor lett kész.
Lara!
Lilit eddig egy ujjatlan hálózsákban altattam, de tegnap éjjel már csak egy pelus volt rajta, de azért betakartam egy vékony takaróval.
Fejsz még? Én bevallom, hogy már nem bírom. Pedig több lett egy kicsit a tejcsi, de képtelen vagyok rá.
Ildianyu