Sziasztok lányok!
Csak röviden jövök, mert Bálintom végre elaludt, ami mostanság nagy szónak számít, majd holnap kipanaszkodom magam, milyenek voltak az éjszakáink az elmúlt héten... Szóval B. alszik, mi meg apával azt tervezzük, hogy végre jut egymásra is egy kis időnk, nemcsak a szemünk fénye B-re.
Kinga
Köszi az aggódást, még nem kaptam kapucsínó-mérgezést (a szopi miatt nem iszom 4 dl-nél több tejet egy nap), pedig amilyen idő volt ma, több liter is lemehetett volna a torkomon
Kicsibartos
Üdv itt, köszi a tippet, mi még nem voltunk b.himlősek, úgyhogy lehet, hogy még hasznát vesszük. Te nővérke vagy? Csak mert írtad, hogy orvos mellett dolgoztál. Van gyerkőcöd, milyen korú? Írhatnál pár sort magadról!
Gotti
Jó, hogy végre Te is megjöttél! A Mikulást meg küldd el, és mondd meg neki, hogy nem állunk szóba vele, amíg a Tavasztündért ide nem hozza!
Adri
Lehet, hogy Kingának igaza van és tényleg vmilyen allergiáról van szó! A mosópor is lehet a ludas, bár Nándika már nem olyan pici, de nem lehet kizárni. Én vmelyik kajára gyanakszom, mert írtad, hogy nagy lakoma volt, keresztelő, szülinap, ... Szerintem vmiből túl sokat evett, és lehet, hogy egyébként nem is lenne rá allergiás, csak így nagy mennyiségben kiütött. Csak azért osztom itt az észt, mert nekem már volt párszor ilyen csalánkiütésem, ami vmilyen kajára-érzékenység miatt jött, ilyenkor a kálcium használt.
Ditta
A kiflid bizti nagyon fincsi lett, nyam-nyam, én ma kenyeret sütöttem és nem bírtam ellenállni a ropogós héjának, szóval nem szépítem: meghámoztam és megettem, a kalóriákat nem számoltam... Kisfiadnak jobbulást!!!
Dorka, Móni
Most már aztán tessék írni legalább egy sort (ahogy Kinga mondta), irgum-burgum...
Különben nem teszek fel újabb képet Bálintról...
Puszi Mindenkinek: Zsuzsa