Nem is tudom hol kezdjem akkora lemaradásban vagyok.
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést,nagyon kedvesek vagytok,örülök,hogy közétek tartozhatom

Szilvi
Gyönyörű az a tulipán csokor,a kedvenceim a tavaszi virágok!

Nagyon cuki Viki,a kis balerina.És milyen átérzéssel csinálja,hát meg is örülök.....
Micsoda meglepetés?????Jatka!Te elveszett nőszemély úgy őrülök,hogy előkerültél.
Dorka baba még mindig nagyon gyönyörűséges!
És micsoda kis hurik????Hát nem dögönyözni való?
Szóval bepasizunk?Irgum-burgum!

Jó sok mindent tudtok már,ez igen.! Nekem a lábujjszopi tetszik a legjobban.

Naon fejlődik a kicsilány!
Megjött?Akkor mindent bele nektek is!Babaprojekt indulhat!Majd együtt pocakosodunk

Alvás miatt ne aggódj,mi még most (közel a 17 hóhoz) sem alszunk el egyedül.
Én is szedtem vasat kb. 3 hónapig,de abbahagytam,mert azt hallottam,hogy attól is lehet nyugtalan a baba (amelyik szopizik

Anyóspajti

Anita!
Gratula Nimródnak! Micsoda teljesítmény! A pancsi az mellékes,anyuci tessék a jó oldalát nézni a dolgoknak

Mi elég drágán vettük az utazóágyat,bezzeg mikor mi akartunk nem volt leárazva sehol

Mozi?????
Ez ám a kikapcsolódás!Kell is néha ilyen nap!
Ja és ami a bébiszittert illeti nem biztos,hogy jobb,mint a nagymama,sőt még egy vagyonba is kerül.Megértem különben az aggályaidat,voltam(vagyok) hasonló cipőben

Anett!
Neked is köszike a köszöntést!
Milyen tücsökzenére gondolsz?

Andi!
Köszi!
Lőri?Azóta is megállíthatatlan?
Tudtam én,hogy ügyi vagy!

Továbbra is szoritunk! A gyakorlatban is nagyon ügyi leszel!
Tényleg Jutka? Neked mi van az egészségügyi vizsgáddal? Leraktad?
Betti!
Olyan ari vagy,hogy szorítasz baba ügyben

Anyás korszak

Én is csak azt mondom,amit a Nóra,hogy hamar elmúlik ez a korszak,sőt még azt is,hogy most használd ki,mert később fordítva lesz

És olyan gyorsan mennek a hónapok,évek,hogy minden percet ki kell használni!
Már jobban vagyunk, köszönjük. De úgy látszik az egész családon végigszalad,most anyósomat döntötte hanyat.

Csak vissza ne passzolja!
Nóra!
Mondtam már,hogy bírom a stílusod?

Puszika!
Ildikó