Sziasztok!
Brigi, hát igaz egy kicsivel tényleg előbb éreztem Áront. De talán csak max. 1 héttel.
Málnalevél teát majdcsak a 36. héttől, ha jól tudom kell és szabad inni. Segít a szülésben. De a többiek biztosan jobban el tudják mondani.
Tejcsi növelési tippet osztogatott itt Ágiboszi, ha gondolod elküldöm emailban, mert én elmentettem. Azt, hogy mitől lesz zsírosabb sajna nem tudom, talán majd a többiek. De szerintem semmi baja nem volt a tejednek, csak rámondták. Egyébként a szopi elején vizesebb a tejcsi a végén jön a laktatóbb zsírosabb tej. Nem lehet, hogy rövid ideig szopiztatok?
Saara, hát szerintem a kenguru kb. 5 hónapos babánál már elég jól megtámasztja a hátat. Erre azért figyeltek a gyártók. Egyébként ha magától húzza fel magát ülésbe, akkor valószínűleg én is engedném, csak a lényeg, hogy ne sokáig üljön. Még azért gyenge a háta.
Köszi a bolt tippet. A VII. ker.-ben van? És a számozás a Károly krt.-től van az utcának?
Huncut, az elején én a gyógyszertárit használtam, majd kb. 6 hótól elegem lett, hogy semmi illata a babának. Tudom hülyén hangzik, majd Gabi szappanmentes fürdetőgélt használtunk. A többi maradt a gyógyszertári. Egyébként a klinikán J&J használnak. Olyan jó illatuk volt a babáknak, mikor visszahozták őket.
Egyébként 2 héttel szülés előtt nálam sem volt semmi jele, hogy Fanni előbb akar születni és mégis 1 hét múlva Õ úgy gondolta.
Rita, sajnálom, hogy elkezdtél kinyílni. Pihenj sokat és nem lesz semmi gond.
Shine, várom a mailt.
És örülök, hogy jobban vagy. Itt a tavasz már ezért is öröm élni.
Prücsök, köszi, akkor hétvégén meg is nézem a Corát.
Dorka, az én képeim is nagyok szoktak lenni. Paint-ben szoktam lekicsinyíteni. Ha átküldöd mailben és lekicsinyítem és kirakom. Ha szabad. De látom Brigi már megelőzött.
Na most egyenlőre ennyi.
Puszi, Indigo