Sziasztok!
Gigi!
Köszi a laboros infot, így megnyugtatóbb a dolog. De akkor nem leszek túl happy, ha nem lesz meg az uh-ig az eredmény
Krisszi!
Úgy tűnt, hogy irigykednék a munkára? Azt azért nem, csak kíváncsivá tett, hogy mivel is foglalkozol
Én egy amerikai tulajdonú banknál dolgoztam, na azok is le tudták húzni az ember utolsó bőrét. Úgyhogy egyenlőre elég volt belőlük
ÁSZF versus AFP
Hát pont ezért vagyok betojva, hogy az uh-ig megkapjam az AFP eredményt. Uh-ra időpontot már korábban kellett kérnem, mert sokan járnak a kórházba és még kapjak a megfelelő időpontra.
Gratulálok a jó eredményhez
Ezzel már mehetsz az uh-ra is, nem?!
Kata!
A hasad tényleg jó nagy, ahogy így a 95 centit említed. Majd megnézem, hogy Marcival mennyi voltam a végén, és megírom. Megjegyzem nekem nem volt nagy pocakom.
Tudom, hogy Párod nem szereti a hipermarketeket, de én kedden a Cora-ban vettem savanyú káposztát és nagyon jó. Nem az a vegyszerrel telepumpált fajta, hogy az embernek rögtön gombóc van a torkában. 30 dkg-ot vettem és most már alig van belőle
Angel-Kriszta!
Ilyen hasgörcsöm nekem is volt már, először a víz is kivert, hogy most mi lesz. Aztán rájöttem, hogy ez inkább az emésztőrendszerem, mint a méhem. Én mostanság natúr savanyú káposztát eszek magában és hála az égnek, semmi bajom!!!
Kriszkrosz!
Még nem késtél le, mert jövő hét szerdáról beszéltünk. Viszont azóta Judit nem jelentkezett (tudod Õt fogadtuk tiszteletbeli érdinek
), és Õ szerdán jön Érdre és du.-ra egyeztetünk majd konkrétan. Ha többen leszünk, én ismét vállalom a háziasszony szerepét, szeretettel várlak Benneteket nálunk
Nekem nincs problémám az ivással, már ami az alkoholmentest illeti
Én vizet iszok vízzel, viszont a múlt héten ittam valami nagyon 100%-os narancslevet, ami viszont nagyon marta a gyomromat.
A képet .jpg formátumban kell elmenteni, a mérete az 500X600 pixelt nem haladhatja meg, majd a Melléklet feltöltése... ikonnal egyszerűen beszúrod.
Vigyázz Magatokra, pihenj sokat!
Suezika!
Én értettem, hogy miket írtál
Egyébként ez totál hülyeség - szerintem -, hogy valaki fiús vagy lányos anyukának tűnik-e, ha még abszlúte nem nevelt gyereket. Nálunk a közeli családban túlnyomórészt lányok vannak, mi is ketten vagyunk a húgommal és én el nem tudtam volna képzelni, hogy fiam lesz. Mit kezdek vele?! Hülyén hangzik, de először meglepődtem, hogy nekem fiam lehet. És most, el sem tudom képzelni, hogy ne fiam született volna. Az ember lánya alkalmazkodik a körülményekhez, meg mindent a lehető legjobban próbál csinálni, ez nem bekódolás kérdése. Hozzáteszem, ezt én gondolom így. Lehet vele vitatkozni
Ma voltam dokinál, mindent rendben talált: méhszáj zárt, méhem szép méretes, szívhang okés
Viszont úgy felbaszarintotta az agyamat, megint (Marcinál is megcsinálta) a súlykérdéssel, hogy hazáig puffogtam Gábornak. A lényeg, hogy én minden este mérem a súlyomat, tehát tele gyomorral, eddig max. 74,5 kg voltam (erős csontozatú vagyok
). Erre felállít teljes harci felszerelésben (nadrág, póló, kardigán, csizma) a mérlegre és mér 77-78 kg-ot. Mire konstatállja, hogy "húha, ez már 2-3 kilós hízás". Mondhattam én neki, hogy én folyamatosan figyelem magam és semmi hízás, de egyik fülén be, a másikon ki. És a végén még megjegyzi, hogy akkor elkezdhetek diétázni, kenyeret, süteményt felejtsem el. Na itt inkább nem szóltam semmit, hogy süteményt nem tudom mikor ettem utoljára, mert baromira nem kívánom, pedig az elmúlt 3 hétben min. 5-ször sütöttem vendégeknek, de ha 1 falatot ettem belőlük, akkor sokat mondok. Kenyérnél meg visszaálltam a teljes kiőrlésűekre. Tudom, hogy nem kell vele foglalkozni (Gáborom is ezzel nyugtat), de akkor is, annyira bosszantó. Én totál boldog vagyok, hogy itt a félidő és még tartom a súlyomat, ő meg baszogat (bocsi). Ilyenkor kívánnám, hogy a férfiak lennének legalább egyszer várandósak, de abból az igazán kívánós fajtából
És röhej, hogy a 18 hét alatt az általa mért - lényegében nem létező - plusz 2-3 kiló lenne rajtam. Szerintem ez még nem a világ vége. PLÁNE, HOGY MÉG MINDIG TARTOM A SÚLYOMAT, SEMENNYIT NEM HÍZTAM!!!!!!!!!!!!
Látom épp aktuális volt a bosszankodásom, mert nagy téma volt ma a kaja és a hízás. A másik az, hogy engem abszolúte nem hoz lázba a kaja, erre tessék...
Egyébként ma nálunk is spagetti volt
Mára eldugulok! Mindenkinek szép estét!
Sok puszi: Melinda (17+6)