CSÁÓ LÁNYOK
Egy pár napig nem jövök aztán tessék, alig bírok olvasni
Nálunk akkora szélvihar,hóvihar volt, hogy kitépte a telefonkábelt mindenestől a falból.
Borzasztó volt, félelmetes!
Ráadásul Rebeka vasárnap éjjel belázasodott
Torka
Kapja az AB-t... mely bár finom, mégis utálja!
Neva
Köszi a fűfej infot
! nem tudom, Rebeka még lehet, hogy kicsi hozzá. Bár a növények öntözése a kedvencei közé tartozik
Azóta már biztos nő a "haja"
Koda
Igen, én kértem a xszemes mintákat
ha lesz egy kis időd küldd már át kérlek.
Azóta befejeztem még egyet, jó lenne fotózni, de idő dolgában nem állok valami fényesen
Bea
A fürdőrucit máris szivesen átadom, mert mi nyárig nem használnánk úgyse, minek álljon itt!
Búzaszem
Sportbabakocsi - könnyű, majd vízszintig fektethető, pakolási lehetőség : Peg Pereggo Aria
Mi meg vagyunk vele elégedve
De ahogy nézegettem vannak hasonlóak nagyobb kerékkel, vidéken jó, ha nem döcög annyira
, de a súlyukat nem tudom...
Most látom már vettél - nem aktuális (ahogy haladok az olvasással
)
Dodus
No Encs se egy nagy világváros, de azért ha jó az idő egész nagy utat megteszünk, nézelődünk. Pl a főuton az egyik nénikének van egy nagy libája. Mindig kinn van , és Rebeka annyira szereti nézni. Csak megállunk a ház előtt, 10 percig simán elvan (azaz valószinű, hogy tovább is, csak azt meg már én nem bírom
)
Korábban míg kisebb volt egész csendes utcákban sétáltunk, a látnivaló se volt lényeg, csak úgy mentünk. De ezek babkocsis túrák.
Gyalog 50méteres körzetig jutunk. De azt is nagyon szereti.
Más! Látom a Fiatalúr is jól elvan a felmosóóval
Rebeka kedvenc elfoglaltsága a takarítás - felmosás - porszívózás (természetesen működő géppel)
Fény
Én is szerettem volna tovább szoptatni
nem jött össze
De tudom, hogy legközelebb (ha lesz ilyen) mit kell másképp csinálni! Megtanultam
Végülis mi se mentünk MMre. Vasárnap írtam Krisztának SMSt, hogy a márc 15 műsor miatt a suliba kell mennem. És erre éjfél körülre belázasodott
( Remélem jövő hétig helyrejövünk.
Rebeka is szeretett (volna) köztünk aludni! Apuci nagyonis szorgalmazta, éjszakánként, mert tudta, hogy akkor csend lesz, és alhatunk. Csak akkor fekhetett oda, ha betegség, vagy új fogacska érkezése volt!
De azóta úgy oldottuk meg , mint Emeséék, a kiságy össze van tolva a naggyal, és így itt is van, meg nincs is
Niki
Köszi az előhívatási tippet! Mindig jól jön
Rebeka születése óta folyamatosan a legjpbb képeket mindig előhívatom. Már két nagy, vastag album betelt, most kezdem a harmadikat
Gyöngyöske
Én Medela gépivel kezdtem (10 hónapig fejtem!) 3 hónap után váltottam az Aventre, ami sokkal jobbnak, hatásosabbnak bizonyult. Folyamatosan fagyasztottam le a felmaradt mennyiséget, és mikor már nem volt (elég) azt ette Rebeka.
Babaszobán szokott lenni Avent mellszivó, a múltkor láttam, újonnan, és sokkal olcsóbban.
Zacsiból is Aventet használtam, néha fertőtlenített üvegeket, műanyag poharat.
Én még nem is hallottam ilyet, hogy "hoz" valamit a picibaba a nagytesó(k)nak. Ez valami szokás?
Rita
Gondolunk Rátok
Ditta
Ez a kalács fantasztikus! Újra le kell írnom
Sztem soha nem merek nekikezdeni
Bár a muffinokkal jól haladok, vendégek voltak vasárnap, akkorra sütöttem – sajtos sonkásat, és desszertnek csokis banánosat!
Cipő
Most én úgy vagyok vele, hogy Siestát NEM veszünk, ez túl sok csalódás volt.
Viszont ami jónak tünik Champions, a férjem küldte külföldről, és jónak tünik! Nem olyan nagyon betétes, de van benne egy kicsi emelés. Mostanában olvasam ezzel a témával kapcs, és állítólag az se jó, mert ellustul a láb...)
Lelövöm magam
Sziasztok