Sziasztok
Bocsi a távolmaradásért, de Viki nagyon nyűgös napok óta. Attól tartok, hogy a foga kezdett el nőni, mert minden jel erre mutat.
Mindent meg akar enni, elsősorban a rágókát és a kezemet, utána ami a kezébe kerül. Aztán teljesen váratlanul felsír. Ezt sokszor alvás közben is megteszi. Egy alkalomra még azt mondom, hogy rosszat álmodik, de napok óta?
Aludni itthon semmit, csak babakocsiban kint a levegőn, de ott is csak hosszú idő után.
Remélem hamar túl leszünk rajta. Mindig jön valami új nyűg, amikor a régit végre legyőzöd, nem mondhatom, hogy unalmas az életünk
Odex, mi is kevesebbet hízunk , amióta Viki mozog, szerintem ez teljesen érthető. Remélem a cumisüveggel sem lesz gondod. Nálunk a kezdetek óta iszik cumisüvegből, először tápi, azóta pedig teát. Szerencsére semmi gond nincs vele, sőtt már egyedül fogja az üveget
Zseppy, mi is ilyen korban voltunk betegek. Viki is elkapta az apjától a hasmenéses vírust. Nála 1 hétig tartott. A nyálkás rossz színű kaki egyértelműen vírusra utal. Ha nem múlik napokig, akkor mindenképpen vidd el orvoshoz. Addig is szerintem a tejen kívül is adjál neki folyadékot, nehogy kiszáradjon.
Hát igen, az óvodából sok rosszat lehet hazavinni. A nővérem is folyamatosan evvel bajlódott a második gyereknél.
Immun erősítés ügyben létezik egy csomó dolog: teák, biós kapszulák, biztos van homeós bogyó is. Szerintem érdeklődj a patikában. Egyébként az Elevitet is szedheted még!
Odex, gatulálok az átaludt éjszakához, sajna nálunk ennek még híre-hamva sincs.
Zseppy, Szilpa: a kórházi csomagban kaptunk baba-mama kalauzt, abban a 32. oldalon van szó a babamasszázsról, kerületenként telefonszámmal felsorolják, hogy ki tart ilyen oktatást. Szerintem nagyon jó dolog. Mindenkit csak buzdítok rá!
Szilpa, sajna Viki érzékeny sok kajára, így én tényleg nem mindent eszek. Szilvamagnak abban teljesen igaza van, hogy próbálj bármit enni, amit megkívánsz, aztán nézd a gyereket, hogy van-e valami hatása. Vannak olyan babák, akik nem érzékenyek ilyesmire.
Még egy tapasztalat. 3-6kg os pelusban a Babylove márkát használtuk, amikor Viki kinőtte /szintén 5,5kg-osan/, mi is megvettük a 4-9kgosat. Nem tudtuk használni, annyira nagy volt. A lába között fel kellett hajtanom előre a pelust, mert annyira nagy volt, hogy sem a badit, sem a lábát nem tudtuk bezárni. Kínomban elmentem a dm-be és elkezdtem nézni, hogy van-e olyan márka, aminek kisebb az ugrás a 3-6 és a következő méret között. A Liberóban találtam 5-8-ast, ami nagyon bevált. Átmenetnek ezt használtuk. Most már 7kg felett jó újra a Babylove pelenka is.
Ha gondolod szívesen adok neked mindkettőből egy próba darabot, hogy megnézhesd, mielőtt bevásárolsz belőle.
Kati