Sziasztok!
Jó volt az első benyomás, nem csalódtam, nagyon kedves volt részetekről a fogadtatás! Köszönöm szépen! Jó lesz a csapathoz tartozni
. Megkukucskáltam a babókat, egytől egyig gyönyörűek... és mennyi kisfiú! Csak győzzek választani Enikőnek
!!!
Hogy telik a nemzeti ünnep Mo-on? Nálunk munkanap van sajna, Apa dolgozik. Az időjárás még mindig télies (baromi hideg van), pedig már úgy mennénk csavarogni, kirándulni. De már sem én, sem a gyerekek nem bírják elviselni a rengeteg öltözködést
. Szóval várjuk szeretettel azt a 20 fokot. Persze pluszban
.
Viki!
Hajgumi: Kijött már?
15 hós oltást otthon fogom beadatni, amikor hó végén megyünk haza. Rettegek, mert a nagyobbik is kapja a 6 évest... Tényleg lesz 18 hós korban is egy szuri? Ha igen, bajba leszünk, mert akkorra nem tervezünk hazautat, itt meg teljesen más az oltási rendszer.
Fogak: Enikőnek 12 van, a napokban bújt ki a negyedik őrlője. Az első fogacska csak 8 hós korában jött ki, aztán attól fogva a többi viharos gyorsasággal követte
.
Nóri!
Hát egy esés nyilvános helyen elég kellemetlen tud lenni... hát még ha az embert a saját szülötte neveti ki a legjobban.
Nekem az első randik egyikén a férjemmel, volt egy látványos legurulásom a lépcsőn. Amint az ábra mutatja, nem ábrándult ki belőlem...
Anikó!
A tábla nagyon szuper!!! Adataink: hardik, Kriszta, Veszprém, Enikő (2004.12.04., 3500 g, 54 cm), Ákos (2000.04.09., 3200 g, 52 cm)
Betty!
Nagyon jó pillanatokat kaptatok el a fotózáskor
. A legjobban a papírzsepi tépkedős tetszik
. Gondolom ezzel egy jódarabig lekötötte magát Tomi...
Apa munkaügyben utazik el? Három hét? Az nagyon hosszú idő!!!! Hogy fogjátok bírni??
Heni!
A barátnőm babójánál is volt ilyen fog visszahúzódás, sőt mikor másodszor kibújt, utána újra eltűnt kis időre.
A Viburcol nálunk is nagyon bevált, már a nagyfiamnál kitapasztaltuk, mert ő nagyon rossz alvó volt. Éjjelente óránként ébredt, miután kapta a kúpot, lecsökkent 2-re az ébredések száma, és ez már maga volt a mennyország...
Szilvi!
Jobbulást nektek! Jönne már a jóidő, aztán tűnnének el a téli nyavalyák!!!! Vagy a melegben fognak még jobban megélénkülni a bacik???? Remélem nem. Mi is most lábaltunk ki mindannyian, és intenzív immunerősítésbe kezdtünk, hogy megússzuk a tavaszkezdetet betegségek nélkül... Majd meglátjuk, milyen sikerrel...
Msn-em nincs, csak skype-om, de lehet, hogy megpróbálok csinálni. Nektek mindnyájatoknak msn van?
Puszi, szép estét:
Kriszta