Sziasztok,
milyen jó, hogy kis élet van megint
!
Voltunk a bőrgyógyásznál és sok újat nem mondott, csak annyi, hogy a hűtőkenőccsel kell testápolózni.
Én viszont rájöttem, hogy nyilván a méz erősíti fel ezt a folyamatot. Mézes teát kap reggelente ugyanis.
Most vettem fruktózt és azt fogunk a teába tenni.
Ja, és el kell hagynunk a virágos dolgokat is:
hibiszkusz (csipketea-Pckwick), kamilla, méz, Gárdonyi gyümölcsteák (pedig ezt imádja), hársfa. A drnő a csipkehús teát ajánlotta, ami immunerősítő is és a C-vitamin tartalma is igen magas.
Persze ha nagyon gyulladt a kiütés, akkor a higított szteroidossal kell kenni, de megnyugtatott, hogy ne mfog szőrösödni és nem is ártalmas a gyereknek, ha megfelelően használjuk. Én meg csak egyszer kenem /nap.
panu,
a drnő régi "ismerősünk", engem 18 éve kezdett kezelni a napallergiámmal (ezért olyan piros az arcom mindig) és anyukámat is ő kezelte a bőrelhalásnál. Mára egyetemi docens, bőrgyógyász-kozmetológus klinikai onkológus lett
. Egy csodálatos ember emellett.
Hozzá járunk - sajnos maszek-alapon, mert a klinikán már kizárólag rákos betegekkel foglalkozhat. Meg órát ad a tanulóknak.
www.anyajegy.hu Isten ments a körzetitől, aki azt írta elő, h napi 2-3-szor kenjem a szteroidossal 3 hétig... ÉS aki azt mondta, h lehet, h rühes a gyerek
.
Tudom, hogy nem tartod, de boldog névnapot
!
Köszi a tippeket!
Krisz,
én már rutinos vagyok, mindig jól felöltözök a sétákhoz is, mert amíg Eszter leizzad a nagy "tudományokban" séta közben, én jéggé fagyok.
Gyógyulj meg!
A baba móka könyvről estleg, ha bővebbe írnál, megköszönném. Megnézem az antikvárium.hu oldalon. HA tudnál estleg ISBN számot, az lenne a legjobb!
Örülök, hogy taliztok panuékkal!
Majd szervezünk Szegedre is egy talit, oksa?
Andi,
remélem, a franciák rájönnek minél hamarabb, hogy a Tomi főnöke hagy némi kívánnivalót maga után.
Azért klassz, h sikerült megoldani!
Zsuzsi,
barátnő: szuper!!!!!
Dorki,
nem véletlenül nincs gyereke az embernek. Ki választana ILYEN apát
???
Szép 7végét!