Sziasztok!
Megpróbálkozom a lehetetlennel és bepótolom három napi lemaradásomat! Előre szólok, hosszú lesz!
Rejo!
Pihizz sokat! Remélem azzal a pici vérrel le is tudtad az egészet! A frontokra lehet - sajnos - görcsöléssel reagálni
Kata!
Marci ha reggel felkel, akkor ott nincs mulatság, ott bizony ébresztő van a javából. Ilyenkor gyorsan szopi, átöltöztetem, aztán átviszem a mi hálónkba és még ott pihizünk, amit úgy kell érteni, hogy Õ gyakran a szobában rohangál az ágy körül, mi meg tépjük a szánkat, hogy mit nem szabad, hogy nem szabad, stb.
Ilyet, hogy a háziorvoshoz 4-szer kéne menni, életemben nem hallottam ... De egy családi jóbaráthoz talán szívesen mész
Örülök, hogy biff. Esensis bejött
Ahhoz szerintem nagyon sokat kellene megenned, hogy a pöttyök a mennyiség miatt jöjjenek ki. Bár lehet, hogy Te érzékenyebb vagy...
Sajnálom, hogy nem jó Neked a szerda
A csüti nekünk azért nem okés, mert Marci akkor kapja a 15. hós oltását és nem tudom, milyen lesz du.
Bea!
Jelenleg én semmi speckós terheskrémmel nem kenem magam. Én minden nap testápolózok (Baba testápoló), és kb. 2 naponta AVON-os feszesítő krémet kenek a pocakomra, a fenekemre, és a combomra. Marcival a Milupa féle terheskrémet használtam (nevét pontosan nem tudom), ami max. 100-150 gramm kiszerelésű, kézkrém formátuma van, de azt is csak, amikor határozottan elkezdett nőni a pocakom.
Táblázatot Excelben csinálom meg először, aztán átrakom a Paint-be, ahol jpg formátumba mentem és beszúrom ide.
Rozsagi!
Próbálj ne izgulni, bár én is betojtam volna először. Tényleg lehet, hogy a lelet tűnt el, illetve elég gyakran hallottam, hogy terhesen nem produkálnak a nők túl jó eredményeket. Nekem P1-es lett és a dokim megállapította, hogy ilyet még várandósnál nem is látott, sokkal rosszabbak szoktak lenni. Bízz ebben!
Ugyanez van nálam is, hogy Marci decemberi baba, míg Ketteske nyári lesz, így a kismamarucijaimat erősen nem tudom használni. Talán egy-két felső. Ezért vagyok én is nagyon higgadt egyenlőre ruciügyben. Én is maximum 1-2 szoknyára és felsőre, max. 1 nadrágra áldozok.
Fogakhoz sok drukk! Fogmanónkat átküldöm, mert mi az utóbbi időben jól belehúztunk
Csengő!
Örülök, hogy uh-on és afp-vel minden oké. Sajnálom, hogy szégyenlős volt a babóca. Na ettől tartok én is, remélem nekünk nagyobb szerencsénk lesz!
Sajnálom, hogy megint visszatért az a rohadt hányás
Kriszti-Angel!
Dehogy unom a nettó-bruttó hetek témáját, csak sajnállak, hogy sikerült ennyire belevinnie Téged a magyar eü-nek ebbe a málnásba. Lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan a múltkor, amikor azt írtam, hogy az uh.gép honnan is számolja a kort. Az uh. gép úgy tekinti, hogy minden nőnek a középidőben van a peteérése és akkor is esett teherbe. Azt már írtuk, hogy abszolúte nem garantált, hogy Te a peteéréskor estél teherbe, lehet, hogy teljesen máskor, pl. a meg nem jött következő mensi előtt közvetlenül (ahogy tettem én is Marcival
)
Én a helyedben megkérdezném úgy a dokidat, hogy ha Neked nettó hetekben beszél, akkor mondja meg, hogy akkor a terhességed hány nettó hétből áll. Most már én is kíváncsi vagyok a válaszára
Jadey!
Örülök, hogy minden rendben és még bukfencezett is a Babóca
Karambol
Még szerencse, hogy nem történt semmi baj! Parkolóőr
No comment!
Judit!
Szorítok innen is, hogy javuljon a füled! Kis családi dráma, remélem tényleg nem komoly. Te csak Magatokra próbálj figyelni!
Ugye jövő hét szerdára gondolsz?! Akkor lefixálódott a barátnőd által? Én felírtam!!!
Hújj, de jó!!!!!!!!!!!!
Bodza-Bea, Gabi!
Nektek legyen igazatok, hogy Marcival nem lesz később sem baj. Remélem csak ilyen rosszcsont marad, amilyen most. Viszont mostanság hihetetlenül anyás.
Manka!
A C&A-ba tényleg érdemes benézni, mert ott vannak nagyobb méretek is. És csinosak, szerintem
Az árak sincsenek túlzottan elszaladva: felsőt és nadrágot is 5-7 ezer forint körül már lehet venni. Sok sikert, hogy sikerüljön találni valami dögös, kismami cuccot. Én 40-42-es méretű vagyok, de úgy érzem, hogy egy sátorvásznat akarnak rám tekerni ruha vagy kismama-ruha ürügyén
Krisszi!
Klassz hír, hogy eü-s pénztárnak köszönhetően lesz minden szupi vizsgálatod INGYEN
Zsu!
Nálam a nyilalás már a 12. hét előtt is jelentkezett, úgyhogy nyugi!
Bettus!
Elképzelhető, hogy már a babát érezted, mert ilyenkor tényleg nem minden nap jön elő!
A Soroksári úti Megatoys-ra gondolsz? Ott volt ez a kismamarucis bolt?
Erika!
Biff. Essens. joghurt nekem túlzottan is bejött
Szerintem Katának szántad az ötletet
Szerencsére nálam joghurtmentesen is minden rendben, sőt Marci pocakossága tette helyre a rendet odabenn, mert inkább előtte voltak gondjaim.
"Megnyugtatlak" mostantól végig lesz min izgulni
Most a köv. uh. miatt, majd az afp, majd a köv. uh., majd hogy "ma még nem is mozgott", minden rendben lesz-e a szülésnél stb. Aztán ha megszületik, akkor egy szülőnek mindig lesz min aggódnia. Nyugi!!!!!
Én örülnék, ha Veled is találkozhatnánk!
Terheskiskönyv-pecsétek: a törvény csak az anyasági támogatás feltételeként szabja ki a "pecsétek" meglétét. Így szól: "Anyasági támogatásra a szülést követően az a nő jogosult, aki terhessége alatt legalább négy alkalommal - koraszülés esetén legalább egyszer - terhesgondozáson vett részt." Erről a terhesgondozást végző orvos igazolást fog kiadni, én is kaptam egy kis papiruszt, ami igazolta, hogy jártam elégszer. Ezt kellett benyújtani az anyasági támogatás igénylésekor.
Kismamarucik: belelkesedtem, ahogy írtatok a rucikról, így én is kirámolom a gardróbból a tavaszi, nyári cuccaimat és lecsekkolom mit is tudnék felvenni, ha normális márciusi időnk lenne, illetve ha tényleg jön a jó idő! Én a hétvégén egy pamutfelsőt vettem, ami inkább sportosabb, és nagyon kényelmes
A Takko-ban vettem, oda is érdemes benézni, mert ott is lehet egy-két klassz dolgot, olcsón lőni.
Üzletlisták: lehet, hogy furcsálljátok, hogy benne van drága üzlet is (pl. Brendon), de ez még az első gyűjtésem eredménye, amit én saját kútfőből szűkítettem. Meg ugye a körbejárás is erősen szűkítette a lehetőségeket. Mindenkinek jó szemezgetést, nézelődést, válogatást kívánok!
Én azért egy kicsit sajnálom (anyagilag persze annyira nem), hogy mi "csak" kiságyat kell, hogy vegyünk, mert Marcinak mindent megvettünk, ami egy kisbabóhoz kell. De ha kislány lesz, azért beújítok egy két picuri bodyt és rugdalózót
Mindenkinek émelygés, hányás, görcsölés, barnázás mentes szép napot kívánok!
Puszi: Melinda (17+4)
ui: bocsi a hosszúságért...